Povijest

 

Sada već davne 1952. u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori, poučeni godinama iskustva i umijećem svoje obitelji, naši su pradid Ante i did Milenko odlučili otvoriti prvi službeni mesarski obrt zasnovan na tradiciji obrade i sušenja mesa. Od maloga obrta pa do danas, čuvajući recepturu koju su prenijeli na svoje potomstvo, a oni potom i na svoju djecu, izrasli smo u jednu od vodećih mesnih industrija u Republici Hrvatskoj.

 

Danas je brand Pivac sinonim za vrhunske suhomesnate delicije što ih zasluženo i ponosno predvode naši domaći pršut, panceta i kraški vrat. Uskoro proslavljamo 60 godina postojanja i uspješnog poslovanja, stoga želimo svoju povijest, tradiciju, kvalitetu i budućnost podijeliti s velikom obitelji korisnika i prijatelja, koju smo stekli u Hrvatskoj i širom svijeta.

 

 

U svakodnevnoj suradnji s više od 650 zaposlenika u Mesnoj industriji Braća Pivac i preko 1000 u grupaciji Pivac, činimo jednu od najrespektabilnijih i najvećih obiteljskih mesnih industrija u ovom dijelu Europe, te svoj rast i razvoj nastavljamo na čvrstim temeljima kvalitete i tradicije.

Osim Mesne industrije Braća Pivac, Grupaciju Pivac još sačinjavaju Vajda d.d., PPK-Karlovačka mesna industrija d.d. i Dalmesso d.o.o.

Nadamo se da ćete uživati u našim stranicama, društvenim mrežama i drugim kanalima na Internetu, te saznati sve što Vas zanima o Mesnoj industriji Braća Pivac.

Hvala Vam na povjerenju!