Grupa Pivac: Uvijek uz vas!

 19.03.2020
Grupa Pivac: Uvijek uz vas!

Poštovani kupci,

 

s obzirom na novonastale okolnosti i zadane mjere prevencije, nastale u cilju sprečavanja širenja COVID-19, želimo vas obavijestiti da smo unutar Grupe Pivac poduzeli apsolutno sve mjere dodatne zaštite radnika i proizvoda, kao i vas, naših kupaca.

 

Svim našim djelatnicima osigurali smo dodatnu količinu rukavica i maski, postavili dodatne dispenzere s dezinficijensima te provodimo beskontaktno mjerenje tjelesne temperature svim osobama koje ulaze u krug naših tvornica i proizvodnih objekata. Kao i inače, pridržavamo se najstrožih pravila proizvodnje i rukovanja hranom što možemo potvrditi i ISO 9001, H.A.C.C.P. i IFS Food certifikatima, a svi djelatnici moraju slijediti i dodatna pravila koja smo uveli u svrhu zaštite i prevencije, tako da možete biti sigurni da su svi mesni proizvodi koji dolaze do vašeg stola potpuno zdravstveno ispravni, baš kao i inače.

 

Svim našim djelatnicima ovim putem zahvaljujemo na iznimnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenutcima za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost!

 

Vama dragi kupci, želimo puno zdravlja. Čuvajte sebe i svoje bližnje.

 

Vaša Grupa Pivac