mesno prerađivačke industrije
3
mesno-prerađivačke tvrtke
Mesna industrija Braća Pivac, PPK karlovačka mesna industrija i Mesna industrija Vajda
Tvornica PPK
50000
više od 50.000 m²
proizvodnih pogona u Vrgorcu, Karlovcu i Čakovcu 
Lider u proizvodnji pršuta
150.000
lider u proizvodnji
Dalmatinskog pršuta s više od 150.000 proizvedenih komada godišnje
maloprodajni objekti
255
maloprodajnih objekata
diljem Hrvatske
ppk

PPK karlovačka mesna industrija d.d. osnovana je 1963. godine, a od 2003. godine članica je Grupe Pivac.

Pivac Logo

Priča o Mesnoj industriji Braća Pivac počinje u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori sada već davne 1952.

Vajda Logo

Mesnu industriju Vajda d.d. odlikuje stoljetno iskustvo u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Proizvodi
Svježe meso
Svježe meso
Saznaj više

Slijedeći dugogodišnju obiteljsku tradiciju, kao i potrebe naših vjernih kupaca za kvalitetnom ponudom, na vaš stol svakodnevno donosimo svježe meso vrhunske kvalitete. Vlastitim uzgojem na dvjema farmama junadi i kooperacijom s nekim od najboljih uzgajivača svinja u Hrvatskoj, svakodnevno jamčimo potpunu svježinu i vrhunski okus mesa za vašu obiteljsku trpezu. Strogo se pridržavamo zdravstvene ispravnosti kontrolirane sustavima kvalitete ISO 9001, HACCP i IFS Food koje provode vrsni veterinari, tehnolozi, prehrambeni tehnolozi i ostali stručni kadar.

Suhomesnati proizvodi
Suhomesnati proizvodi
Saznaj više

Prepustite se uživanju u jedinstvenom izboru suhomesnatih proizvoda obogaćenih toplinom južnih i hladnoćom sjevernih vjetrova, slanoćom mora i mirisom dima.

U naše proizvode utkana je unikatna kombinacija tradicije i najmodernije tehnologije, koja svjedoči o trudu naših starih i vraća vas u bogatstvo okusa Dalmatinske zagore i Međimurja.

Mesne prerađevine
Mesne prerađevine
Saznaj više

Osnova široke palete naših mesnih prerađevina je najkvalitetnija sirovina, u skladu s visokim standardima kakvoće. Izrađene po domaćoj recepturi, svojim bogatim okusom zadovoljit će svačiji ukus, bilo kao svakodnevni obrok ili u posebnim prigodama.

Brandovi

Garancija kvalitete

Sljedivost

Vrhunsku kvalitetu svježeg mesa jamčimo vlastitim uzgojem na dvjema farmama junadi i kooperacijom s više od 80 uzgajivača svinja u Hrvatskoj. Na taj način kupcima osiguravamo domaće meso dobiveno od zdravih životinja uzgojenih na hrvatskim farmama. Broj naših kooperanata raste iz dana u dan. Intenzivno radimo na povećanju kapaciteta vlastitog uzgoja, što pratimo i kontinuiranim ulaganjima u suvremena tehničko-tehnološka rješenja u svim fazama proizvodnje. Na temelju LOT broja, otisnutog na svakom proizvodu, moguće je sa sigurnošću utvrditi porijeklo ulazne sirovine. Na taj način jamčimo potpunu svježinu, kvalitetu i sigurnost naših proizvoda. Razvijenom distribucijom i vlastitom mrežom od gotovo 300 maloprodajnih objekata, našim kupcima nudimo najbolju moguću uslugu i najpovoljniju cijenu.

Nagrade i priznanja

Ponosimo se brojnim nagradama za kakvoću proizvoda, ali i vrhunsko poslovanje.

Odabrale mame       Zlatna košarica 2020. - Proizvođač godine.

Certifikati

Iso certifikat
HACCP cerifikat
ifs

Ljudski potencijali

Naši zaposlenici

Mi smo obiteljska tvrtka, pa iako je tijekom desetljeća naše poslovanje uvelike nadraslo te okvire, sa zaposlenicima i dalje održavamo obiteljski odnos. Bez takvog pristupa, ostvarenje visokih poslovnih ciljeva i vrhunske kvalitete, kao ni daljnji rast i razvoj, ne bi bili mogući. Za poslovne rezultate prije svega možemo zahvaliti našim zaposlenicima i stručnjacima, koji predanim radom čine sve kako bi postigli i održali vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga. Kombinacija visokokvalificiranog kadra i visokotehnološkog proizvodnog sistema osnova su naše filozofije upravljanja ljudskim resursima. Svjesni činjenice da bez kvalitetnih i zadovoljnih zaposlenika kompanija ne može postići svoj maksimum, pružamo optimalne radne uvjete, brojne pogodnosti i mogućnost napredovanja.

Otvorene molbe

Želite postati dio velike obitelji Pivac? Spremni ste na izazove i rad u jednoj od najvećih mesnih industrija na ovim prostorima? Pošaljite nam svoju otvorenu molbu!

Pošalji molbu

zamolba

Društveno odgovorno poslovanje

Pazimo na prirodu

Zaštita okoliša, visoki ekološki standardi, načela održivog razvoja te čistije proizvodnje ubrajamo u temeljna načela poslovanja. Kontinuirano težimo napretku u primjeni standarda zaštite okoliša. Plan zaštite okoliša podrazumijeva cjelovita rješenja u sektoru otpadnih voda, zagađenja zraka i gospodarenja otpadom. Komponente otpada maksimalno se odvajaju i predaju na daljnju uporabu. Cjelokupni proizvodni proces, od sirovine do gotovog proizvoda, kao i sve ostale aktivnosti, u potpunoj su sukladnosti s važećim zakonskim odredbama o zaštiti okoliša koji su na snazi u EU. Jamstvo je našeg usmjerenja prema očuvanju okoliša i trajnom smanjenju negativnog utjecaja na okoliš norma ISO 14001:2015 koju smo implementirali u naš sustav.

Pazimo na društvo

Doprinos lokalnoj zajednici važan je dio naše misije. Ponosimo se sponzorskim i donacijskim programima kojima uspješno pomažemo zajednici u kojoj djelujemo i njenim članovima. Svake godine stipendiramo sve veći broj studenata kojima tako olakšavamo njihov put obrazovanja. Imajući na umu da je mladima potrebno pružiti obrazovanje i priliku za posao, razvijamo i projekte namijenjene edukaciji, posebice u području mesarstva, te svake godine zapošljavamo mlade mesare.

Mediji
Novo izdanje omiljenih okusa
Novo izdanje omiljenih okusa
 29.11.2021
Potraži svoje omiljene okuse u novom izdanju! Promijenili smo izgled pakiranja, no nadaleko poznata kvaliteta naših trajnih suhomesnatih proizvoda u potpunosti je očuvana. Pivac proizvodi sa oznakom zemljopisnog podrijetla imaju garanciju autentičnog i kontroliranog proizvoda priznate kvalitete i lokalnog podrijetla.
Pivac poslovnica na rivi u Veloj Luci dobila novo ruho
Pivac poslovnica na rivi u Veloj Luci dobila novo ruho
 17.11.2021
Nakon renovacije, Pivac poslovnica u Veloj Luci otvorila je svoja vrata. Na adresi Obala 4 kupci sada mogu uživati u kupovini u potpuno preuređenom prostoru novog dizajna i moderne opreme. Na površini od 75m2 nalazi se preko 1.000 artikala prehrambenog i neprehrambenog asortimana, od kojeg izdvajamo još bogatiju ponudu kvalitetnog svježeg mesa, domaće junetine i svinjetine s hrvatskih farmi te vrhunskih suhomesnatih delikatesa.
Pršut – gastronomski kralj užitka
Pršut – gastronomski kralj užitka
 08.11.2021
Donosimo korisne savjete koji će vam biti od pomoći prilikom pripreme domaćeg pršuta! Kako proizvesti vlastiti pršut koji će oduševiti sve vaše ukućane te postati prava zvijezda svakog druženja s obitelji i prijateljima, doznajte klikom na opciju „Opširnije“.
Panceta vs. Slanina - gastronomske kraljice užitka
Panceta vs. Slanina - gastronomske kraljice užitka
 08.11.2021
Osim vrhunske domaće sirovine, za najukusnije suhomesnate delikatese potrebno je i poznavati tradicionalne načine njihove pripreme te razlikovati koja je pozicija idealna za dobivanje željenog finalnog proizvoda. Otkrivamo ključne razlike između pancete i pečenice!
Kobasice – gastronomske carice užitka
Kobasice – gastronomske carice užitka
 08.11.2021
Započela je sezona pripreme mesa za sušenje. Spremate li se u avanturu samostalne proizvodnje domaćih kobasica, prije početka izrade svakako proučite savjete naših majstora zanata. Gastronomska senzacija je zagarantirana!
Zagreb i okolica bogatiji za još jedno Pivac prodajno mjesto
Zagreb i okolica bogatiji za još jedno Pivac prodajno mjesto
 05.11.2021
U centru Pisarovine, na adresi Trg Stjepana Radića 11, danas smo otvorili potpuno novu Pivac poslovnicu! U prodajnom prostoru površine od 60 m2 nudimo vam preko 800 različitih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Pronađite velik izbor kvalitetnog mesa domaćeg podrijetla, uvijek svježeg voća i povrća te širok asortiman domaćih brendova po akcijskim cijenama.
Gradnja i opremanje pogona za preradu mesa i mesnih prerađevina Mesne industrije Braća Pivac u Ravči sufinancirani od strane EU s 37,2 milijuna kuna
Gradnja i opremanje pogona za preradu mesa i mesnih prerađevina Mesne industrije Braća Pivac u Ravči sufinancirani od strane EU s 37,2 milijuna kuna
 03.11.2021
Radovi u sklopu druge faze investicije Mesne industrije Braća Pivac u Gospodarskoj zoni Ravča kod Vrgorca odvijaju se planiranom dinamikom. Novi objekt omogućit će kompletno objedinjavanje svih proizvodnih procesa na jednoj lokaciji, ali i povećanjem proizvodnih kapaciteta otvoriti priliku za bolje pozicioniranje proizvoda na tržištu te dugoročno značajniji iskorak na europsko tržište.
Treća po redu Pivac premium mesnica u Hrvatskoj danas otvorila svoja vrata u Zadru
Treća po redu Pivac premium mesnica u Hrvatskoj danas otvorila svoja vrata u Zadru
 22.10.2021
Pivac maloprodajna mreža dobila je još jednu premium mesnicu! Nakon Dubrovnika i Zagreba, od danas i Zadar ima luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda, ali i više od 1000 raznih prehrambenih i neprehrambenih artikala, u potpuno preuređenom prostoru na adresi Put Murvice 33. U povodu otvorenja danas smo pripremili brojne pogodnosti i nagrade. Vidimo se!
Grupa Pivac na Danima poljoprivrede, ribarstva i šumarstva
Grupa Pivac na Danima poljoprivrede, ribarstva i šumarstva
 18.10.2021
Grupa Pivac sudjelovala je na 2. Danima poljoprivrede, ribarstva i šumarstva koji su održani u hotelu Sheraton u Zagrebu. Dalmatinski pršut, Dalmatinska panceta, Dalmatinska pečenica i Međimursko meso 'z tiblice, kao proizvodi zaštićeni oznakom zemljopisnog podrijetla na razini EU, zauzeli su istaknuto mjesto u našem izložbenom kutku, kojega su uz ostale visoke uzvanike posjetili premijer Andrej Plenković te ministri Marija Vučković i Zdravko Marić.
Na otoku Korčuli otvorena najveća mesnica Pivac u Hrvatskoj
Na otoku Korčuli otvorena najveća mesnica Pivac u Hrvatskoj
 15.10.2021
Otvaranjem najveće mesnice u sklopu maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac, koja se prostire na 150 m2 prodajnog prostora, Korčula je od danas bogatija za novu i poboljšanu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda. Radi se o kompletno preuređenom prostoru postojeće mesnice Pivac u Korčuli na adresi Lumbarajska cesta 4 koji od danas nudi još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, svinjetine i junetine s hrvatskih farmi te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa. Čekamo vas!
Grupa Pivac po ostvarenim prihodima na samom vrhu domaće prehrambene industrije
Grupa Pivac po ostvarenim prihodima na samom vrhu domaće prehrambene industrije
 17.09.2021
Unatoč pandemijskim uvjetima poslovanja koji su obilježili kriznu 2020. godinu, Grupa Pivac ostvarila odličan plasman na najnovijoj listi „1000 Najvećih“, koju je objavio poslovni tjednik Lider na temelju podataka Financijske agencije. Mesna industrija Braća Pivac i PPK karlovačka mesna industrija nalaze se u top 10 najvećih prehrambenih kompanija. Zbroje li se rezultati mesoprerađivačkih kompanija u sustavu Grupe Pivac, ostvareni prihodi u 2020. godini iznose 3,42 milijadi kuna, što Grupu Pivac svrstava na sam vrh domaće prehrambene industrije.
Grupa Pivac podržala eko-akciju čišćenja uvale Luka na Dugom otoku
Grupa Pivac podržala eko-akciju čišćenja uvale Luka na Dugom otoku
 06.09.2021
Grupa Pivac podržala je akciju čišćenja uvale Luka na Dugom otoku, održanu u organizaciji Udruge za promicanje kvalitete života na otoku “Ženska inicijativa Luka”, uz pomoć volontera ronilačkih klubova „Sv. Roko“ iz Bibinja i „AdriatiCro“ iz Zagreba te lokalnih mještana. Uvala i priobalni dio očišćeni su od plastike, stakla, građevinskog materijala i ostalog otpada, a održano je i predavanje za djecu o važnosti očuvanja čistoće mora i okoliša. Drago nam je što smo donacijom naših proizvoda i mi dali doprinos čišćem okolišu ovog dijela Jadrana!
Završen nagradni natječaj "PPK GRILL&BEER", čestitamo sretnim dobitnicima!
Završen nagradni natječaj "GRILL&BEER", čestitamo sretnim dobitnicima!
 03.09.2021
Žiri Organizatora odabrao je najkreativnije odgovore na pitanja iz nagradnog natječaja „GRILL&BEER“, čiji su autori osvojili poklon paket sa svime što je potrebno za savršen roštilj. Dobitnici su Petra Šlosel, Zorkovac; Helena Panijan, Karlovac; Nada Barić, Karlovac; Ana Bartolac, Karlovac i Mislav Šipek, Karlovac. Zahvaljujemo svim posjetiteljima PPK GRILL&BEER kućice na Danima piva, a dobitnicima čestitamo na osvojenoj nagradi!
PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "GRILL&BEER"
PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA "GRILL&BEER"
 27.08.2021
Znamo da uz dobru hranu uživanje u pivu dobiva sasvim novu dimenziju, zato ne propustite PPK Grill&Beer kutak na Danima piva na karlovačkoj Promenadi, gdje vas od 27. do 31. kolovoza očekuju super specijaliteti s roštilja po festivalskim, promo cijenama! Kupnjom proizvoda iz PPK grill asorimana ostvarujete pravo sudjelovanja na nagradnom natječaju, čija pravila pročitajte klikom na opciju "Opširnije".
PPK karlovačka mesna industrija i ove godine sponzor Dana piva
PPK karlovačka mesna industrija i ove godine sponzor Dana piva
 20.08.2021
PPK karlovačka mesna industrija i ove je godine ponosni sponzor Dana piva u Karlovcu, najpoznatijeg i najdugovječnijeg hrvatskog festivala piva i gastronomije te prestižnog glazbenog festivala s tradicijom koja je započela još 1984. godine. Uz niz koncerata poznatih izvođača, na karlovačkoj Promenadi očekuje vas i PPK Grill&Beer kutak u kojemu ćemo za vas pripremati super specijalitete s roštilja, i to po festivalskim, promo cijenama! Vidimo se!
Pivac maloprodaja u Solinu preselila u novi, veći prostor
Pivac maloprodaja u Solinu preselila u novi, veći prostor
 17.08.2021
Dragi naši kupci, drago nam je što vas možemo obavijestiti o preseljenju naše mesnice Solin u novi, veći prostor u Ulici kralja Zvonimira 76. Potražite nas na novoj adresi gdje vas očekuje širok i raznovrsan asortiman svježeg mesa i mesnih proizvoda, ali i svega ostaloga za vaše kućanstvo. Čekamo vas!
NOVO U PONUDI: PPK Čajna kobasica NATUR
NOVO U PONUDI: PPK Čajna kobasica NATUR
 03.08.2021
Veseli nas što vam ovim putem možemo predstaviti novi, inovativni proizvod iz asortimana dimljenih trajnih kobasica – PPK čajnu kobasicu iz clean label linije. Tajna njezine recapture leži u najkvalitetnijoj sirovini oplemenjenoj prirodnom aromom i začinima. NE SADRŽI pojačivače aroma, konzervanse i bojila, no svojim punim i bogatim okusom zadovoljiti će svačiji ukus i postati vaš idealan izbor za svakodnevni brzi obrok, ali i neizostavan dio svečanih plati za sve posebne prigode.
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
 30.07.2021
Poštovani kupci, obavještavamo vas da će u četvrtak 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, naše maloprodajne poslovnice biti otvorene od 7:00 do 12:00 sati. Iznimka su poslovnice unutar centara i tržnica, koje će pratiti radno vrijeme objekata u sklopu kojih posluju. Čestitamo vam Dan dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te vas pozivamo da na vrijeme obavite svoju kupovinu!
Čestitamo pobjednicima nagradnog natječaja „PPK GRILL PARTY“!
Čestitamo pobjednicima nagradnog natječaja „PPK GRILL PARTY“!
 15.07.2021
Žiri Organizatora odabrao je najkreativnije odgovore na pitanje tko i zbog čega zaslužuje dobiti poklon paket sa svime što je potrebno za savršen roštilj. Dobitnici su: Maja Ham Roksandić, Karlovac; Ružica Trdin, Osijek; Lorena Orešković, Karlovac; Marko Krešić, Karlovac; Ljubica Kućan, Karlovac i Radmila Kiš, Karlovac. Dobitnici će biti kontaktirani vezano za dogovor oko preuzimanja nagrade. Zahvaljujemo svim posjetiteljima PPK kućice na Zvjezdanom ljetu, a dobitnicima čestitamo na osvojenoj nagradi!
Novitet u ponudi - Čvarci s paprikom i lukom
Novitet u ponudi - Čvarci s paprikom i lukom
 15.07.2021
S ponosom predstavljamo novitet na policama – čvarke začinjene paprikom i lukom! Hrskavi, slasni i aromatični, sadrže čak 36,5 posto proteina i sigurno će osvojiti vaše nepce. Potražite ih u Pivac maloprodajama i uživajte u grickanju bez grižnje savjesti! PPK čvarci s paprikom i lukom dostupni su u pakiranju od 230 grama.
Pravila nagradnog natječaja GRILL PARTY
Pravila nagradnog natječaja GRILL PARTY
 09.07.2021
Pozivamo vas na Grill party pod zvijezdama! PPK karlovačka mesna industrija uključila se u proslavu rođendana Karlovca s najukusnijim grill asortimanom, koji vas očekuje od 11. do 13. srpnja na Trgu bana Jelačića. Burgeri, griler i kobasice po super, rođendanskim cijenama čekaju vas u PPK kućici! Kupnjom proizvoda iz Grill party asortimana sudjelujete u nagradnom natječaju i dobivate priliku osvojiti poklon paket za savršen roštilj. Pravila nagradnog natječaja pročitajte klikom na opciju "OPŠIRNIJE".
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Dan antifašističke borbe 22. lipnja
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Dan antifašističke borbe 22. lipnja
 21.06.2021
Poštovani kupci, u utorak, 22. lipnja, na Dan antifašističke borbe, naše maloprodaje bit će otvorene od 7:00 do 12:00 sati. Izuzetak su maloprodaje unutar tržnica i centara, koje će pratiti radno vrijeme objekata unutar kojih posluju. Pozivamo vas da na vrijeme obavite svoju kupovinu i čestitamo vam Dan atifašističke borbe!
Još jedna zlatna medalja za Dalmatinski pršut Mesne industrije Braća Pivac
Još jedna zlatna medalja za Dalmatinski pršut Mesne industrije Braća Pivac
 18.06.2021
Poreč je danas i sutra domaćin Dana hrvatskog pršuta. Svečano otvorenje uz niz radionica, okrugli stol te dodjelu priznanja za najbolje pršute održano je u hotelu Parentium Poreč - Plava laguna. Pivac Dalmatinski pršut još je jednom potvrdio svoju vrhunsku kvalitetu osvojivši zlatnu medalju, dok je titulu šampiona ovoga puta ponio Drniški pršut proizvođača Drniške delicije Maran. Sutra manifestacija seli na porečku rivu gdje će posjetitelji od 8 do 18 sati moći razgledati, isprobati i kupiti sve vrste zaštićenih hrvatskih pršuta. Vidimo se!
PPK karlovačka mesna industrija sponzor Zvjezdanog ljeta 2021.
PPK karlovačka mesna industrija sponzor Zvjezdanog ljeta 2021.
 15.06.2021
I ove godine PPK karlovačka mesna industrija ponosni je sponzor manifestacije Zvjezdano ljeto, kojom će Karlovac od 23. lipnja pa sve do 13. srpnja slaviti svoj 442. rođendan. Manifestacija tradicionalno započinje Ivanjskim krijesom na obalama rijeke Kupe, a završit će rođendanskim balom na Trgu bana Jelačića u središtu Karlovca. Detaljan program Zvjezdanog ljeta 2021. potražite na linku niže. Vidimo se u Karlovcu!
Otvorena Pivac premium mesnica u Zagrebu - potražite nas na adresi Lastovska ulica 38
Otvorena Pivac premium mesnica u Zagrebu - potražite nas na adresi Lastovska ulica 38
 28.05.2021
Otvorili smo vrata još jedne Pivac premium mesnice! Nakon Dubrovnika, luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda dobio je i Zagreb, u kompletno preuređenom prostoru postojeće mesnice na adresi Lastovska ulica 38. U povodu otvorenja kupce danas očekuju brojne akcijske cijene i pokloni iznenađenja, a 300. kupac dobit će posebar dar – cijeli pršut! Vidimo se!
Vajda raste te nastavlja s investicijama i planovima za daljnje jačanje kooperacije
Vajda raste te nastavlja s investicijama i planovima za daljnje jačanje kooperacije
 08.05.2021
Izazovi koje je donijela pandemija bolesti COVID-19 nisu spriječili Mesnu industriju Vajda u nastavku razvoja uspješnog modela kooperacije i suradnje s domaćim proizvođačima svinja. U prva četiri mjeseca ove godine zabilježen je rast obrade svinja od 43,37 posto u odnosu na isto razdoblje 2019., odnosno 74,61 posto u odnosu na 2020. godinu. Rezultate kooperacije predstavili su predsjednik Uprave Vajde Alen Kajmović i član Uprave Vajde Vilim Simon ministrici poljoprivrede Mariji Vučković i ministru prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darku Horvatu, tijekom njihovog posjeta Vajdi.
 Prilika za buduće mesare – 1.000 kuna mjesečne stipendije i trajno zaposlenje u struci uz poticajna primanja
Prilika za buduće mesare – 1.000 kuna mjesečne stipendije i trajno zaposlenje u struci uz poticajna primanja
 04.05.2021
Jedno od vodećih hrvatskih prehrambenih poduzeća, PPK karlovačka mesna industrija, predstavila je kampanju Biraj mudro, za sigurnu budućnost, koju provodi u cilju promicanja strukovnog zanimanja mesar/mesarica. Sa željom da u godinama koje dolaze obogati tim novim kvalificiranim stručnjacima, kompanija će u nadolazećoj školskoj godini s 1.000 kuna mjesečno stipendirati učenike koji upišu zanimanje mesar i za pohađanje stručne prakse odaberu upravo PPK.
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Međunarodni praznik rada
Radno vrijeme Pivac maloprodaja na Međunarodni praznik rada
 29.04.2021
Na Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, Pivac maloprodajne poslovnice radit će po skraćenom radnom vremenu, od 07:00 do 12:00 sati. Izuzetak su poslovnice na tržnicama, koje prate radno vrijeme tržnica u sklopu kojih posluju, te mesnica Knin u Ulici 4. gardijske brigade 42 koja će raditi do 14 sati. Pozivamo vas da na vrijeme obavite svoju kupovinu!
Otvorene novouređene Pivac mesnice u Supetru i Otočcu
Otvorene novouređene Pivac mesnice u Supetru i Otočcu
 28.04.2021
Danas smo otvorili vrata dviju novouređenih poslovnica! Mesnica u Supetru na otoku Braču renovirana je i nalazi se na dobro poznatoj adresi, Hrvatskih velikana 4 B, dok je mesnica Otočac preselila na novu adresu - Bana Josipa Jelačića 2. Veselimo se vašem dolasku!
PPK karlovačka mesna industrija i ove godine sponzor NK Karlovca 1919
PPK karlovačka mesna industrija i ove godine sponzor NK Karlovca 1919
 20.04.2021
Potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu nastavljena je suradnja Nogometnog kluba Karlovac 1919 i PPK karlovačke mesne industrije d.d. Jedna od najvećih hrvatskih prehrambenih tvrtki tako će i u 2021. godini nastaviti pružati podršku razvoju karlovačkog nogometa. Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik NK Karlovca 1919 Matija Furač i predsjednik Uprave PPK Igor Miljak.
Sretne uskrsne blagdane želi vam Grupa Pivac!
Sretne uskrsne blagdane želi vam Grupa Pivac!
 02.04.2021
Sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane svim svojim djelatnicima, poslovnim partnerima i kupcima želi Grupa Pivac!
Radno vrijeme Pivac maloprodajnih poslovnica povodom uskrsnih blagdana
Radno vrijeme Pivac maloprodajnih poslovnica povodom uskrsnih blagdana
 01.04.2021
Poštovani kupci, obavještavamo Vas da na Uskrs, 4. travnja, kao i na Uskrsni ponedjeljak, 5. travnja, naše maloprodaje neće raditi. Iznimke su Pivac diskont u Vrgorcu, PPK diskont u Karlovcu i Vajda diskont u Čakovcu, koji će na Uskrsni ponedjeljak, 5. travnja, raditi od 7:00 do 12:00 sati. Želimo Vam sretne uskrsne blagdane i pozivamo Vas da na vrijeme obavite svoju kupovinu.
PPK karlovačka mesna industrija dobitnik nagrade 'Hrvoje Požar'  za unaprjeđenje kvalitete okoliša vezano uz energetske objekte
PPK karlovačka mesna industrija dobitnik nagrade 'Hrvoje Požar' za unaprjeđenje kvalitete okoliša vezano uz energetske objekte
 01.04.2021
PPK d.d. dobitnik je nagrade 'Hrvoje Požar' Hrvatskog energetskog društva za unaprjeđenje kvalitete okoliša vezano uz energetske objekte. Nagrada se dodjeljuje za stručni i znanstveni doprinos zaštiti klime i unapređenju kvalitete okoliša u energetskom sektoru, za inovacije na području energetike, za realizirani projekt racionalnog gospodarenja energijom, za značajnu stručnu i znanstvenu djelatnost u području energetike i za popularizaciju energetike. PPK je nagradu osvojio za lani realiziran projekt izgradnje solarne elektrane površine 7.500 m2 i izlazne snage 1,2 MW, koja proizvodi struju za vlastitu potrošnju koju smo implementirali u proizvodne procese.
Pivac maloprodaje - sve što vam je potrebno za savršen blagdanski meni po uvijek najpovoljnijim cijenama!
Pivac maloprodaje - sve što vam je potrebno za savršen blagdanski meni po uvijek najpovoljnijim cijenama!
 29.03.2021
Imate li omiljene recepte za uskrsne delicije ili svake godine eksperimentirate s nečim novim? Kako god bilo, trebat će vam neki od proizvoda iz našeg uskrsnog asortimana, koji i ove godine donosi tradicionalne specijalitete za svaki blagdanski stol. Uz proizvode iz kategorije svježeg mesa, kao što su svježa janjetina i odojak, tu su i rolana lopatica s kožom, šunka u mreži, pečena šunka, pečeni but, dimljeni vrat i druge delikatese za svačiji ukus. Na vama je izabrati favorite koji će oduševiti sve članove obitelji. Želimo Vam dobar tek i sretne nadolazeće blagdane!
Otvorene Pivac poslovnice u Tugarama i Runovićima; mesnica Orebić preselila u novi, veći prostor
Otvorene Pivac poslovnice u Tugarama i Runovićima; mesnica Orebić preselila u novi, veći prostor
 25.03.2021
Pivac maloprodajna mreža od jučer je bogatija za čak dvije nove poslovnice na području Splitsko-dalmatinske županije: Tugare i Runovići. U Tugarama, potražite nas u Ulici Kneza Trpimira 20, dok se mesnica u Runovićima nalazi na adresi Runovići 335A. Osim otvorenja novih mesnica, iz Dalmacije šaljemo još dobrih vijesti - mesnica Orebić od danas posluje na novoj lokaciji, na adresi Ulica Bana Josipa Jelačića 69. U povodu otvorenja za kupce smo pripremili brojne pogodnosti: akcijske cijene, poklon pakete za prvih 200 kupaca, a 300. kupac bit će nagrađen našim najpoznatijim i najcijenjenijim proizvodom - pršutom s kosti. Vidimo se!
Otvorena prva premium mesnica Pivac u Hrvatskoj
Otvorena prva premium mesnica Pivac u Hrvatskoj
 22.02.2021
Otvorili smo prvu premium mesnicu Pivac! Novouređeni prodajni prostor u Dubrovniku na adresi Obala Stjepana Radića 19 - Gruž, od danas nudi još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, domaće svinjetine i junetine s hrvatskih farmi te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa. U povodu otvorenja, za kupce je pripremljen niz pogodnosti. Uz cijeli tjedan prigodnih akcijskih cijena, degustacije te slatke i slane poklone iznenađenja za prvih stotinu kupaca, najsretniji posjetitelj, gospodin Pero Vlahić, kao 200. kupac osvojio je najpoznatiji proizvod Mesne industrije Braća Pivac – Dalmatinski pršut s kosti s pripadajućim stalkom. Vidimo se u Dubrovniku!
Dubrovnik dobiva prvu Pivac premium mesnicu u Hrvatskoj
Dubrovnik dobiva prvu Pivac premium mesnicu u Hrvatskoj
 21.02.2021
Otvaranjem prve premium mesnice u sklopu maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac, Dubrovnik će od ponedjeljka biti bogatiji za novu, luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda. Radi se o kompletno preuređenom prostoru postojeće Pivac mesnice u Gružu na adresi Obala Stjepana Radića 19, koja na ovoj lokaciji posluje dulje od petnaest godina, a sada je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama prema najvišim tehnološkim standardima. Osim suvremenom opremom i bogatom ponudom, Pivac premium mesnica također će se isticati posebnim vizualnim identitetom.
Dalmatinska panceta i Dalmatinska pečenica dobile zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla na razini EU
Dalmatinska panceta i Dalmatinska pečenica dobile zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla na razini EU
 17.02.2021
Europska komisija donijela je Provedbenu uredbu o upisu naziva u registar zaštićenih oznaka zemljopisnog podrijetla za Dalmatinsku pečenicu i Dalmatinsku pancetu, čime je tim proizvodima potvrđena zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla (ZOZP). „Sad imamo još jedan vrijedan i autohton proizvod koji nosi zaštićenu oznaku zemljopisnog podrijetla, uz naš već poznat i prepoznatljiv Dalmatinski pršut. Velika je to vijest za hrvatsku gastronomiju, turističku ponudu te gospodarski potencijal, jer je riječ o oznaci koja jamči proizvodnju po točno propisanim uvjetima temeljenima na dalmatinskoj tradiciji i koju potrošači na inozemnim tržištima itekako poštuju i cijene“, izjavio je Darko Markotić, direktor proizvodnje MI Braća Pivac i član radne skupine za proces zaštite Dalmatinske pancete.
Županica Martina Furdek Hajdin sa suradnicima posjetila PPK d.d.
Županica Martina Furdek Hajdin sa suradnicima posjetila PPK d.d.
 10.02.2021
PPK karlovačku mesnu industriju posjetila je županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin sa suradnicima. Županica je zahvalila na pomoći pruženoj pogođenima potresom u Sisačko-moslavačkoj županiji i operativnim snagama Karlovačke županije prilikom njihova odlaska na teren u danima nakon razornog potresa, a glavne teme razgovora bile su poslovanje PPK i Grupe Pivac te planovi razvoja u 2021. godini.
Maloprodajna poslovnica Pivac Žminj od danas na novoj adresi u Ulici 9. rujna 1/f
Maloprodajna poslovnica Pivac Žminj na novoj adresi u Ulici 9. rujna 1/f
 02.02.2021
Pivac mesnicu u Žminju od danas možete pronaći na novoj lokaciji – Ulica 9. rujna 1/F. U novootvorenoj poslovnici očekuje vas bogata ponuda svježeg mesa, širok asortiman najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, kao i ostalog asortimana za vaše kućanstvo. Čekamo vas!
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Otrić-Seocima
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Otrić-Seocima
 25.01.2021
S veseljem vas obavještavamo da smo danas otvorili novu Pivac mesnicu u Otrić-Seocima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Potražite nas na adresi Otrić-Seoci 90 i provjerite našu bogatu ponudu te iskoristite pogodnosti koje smo pripremili povodom otvorenja - posebne akcije i slatko-slane poklone iznenađenja za prvih 100 kupaca! Vidimo se!
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Pregradi
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Pregradi
 18.01.2021
Pivac mesnica u Pregradi od danas se nalazi na novoj lokaciji - Ulica Janka Leskovara 39/1. U novootvorenoj poslovnici očekuje vas bogata ponuda svježeg mesa, domaća svinjetina i junetina s hrvatskih farmi, širok asortiman najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, kao i ostalog asortimana za vaše kućanstvo. Vidimo se!
Maloprodajna poslovnica Petrinja ponovno otvara vrata 13. siječnja
Maloprodajna poslovnica Petrinja ponovno otvara vrata 13. siječnja
 12.01.2021
Iz Petrinje nam stiže dobra vijest. Pivac poslovnica spremna je ponovno otvaranje i krenut će s radom sutra, u srijedu 13. siječnja. Novo radno vrijeme maloprodajne poslovnice u Petrinji bit će radnim danom od 07:00 do 15:00 sati, subotom od 07:00 do 14:00 sati i nedjeljom od 07:00 do 12:00 sati. Vidimo se!
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Kostanju
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Kostanju
 08.01.2021
Nastavljamo sa širenjem Pivac maloprodajne mreže. Danas smo otvorili vrata naše nove poslovnice u Kostanju, na adresi Poljička cesta 75. Povodom otvorenja, pripremili smo akcijske cijene, degustacije i poklone iznenađenja za prvih 100 kupaca. Posjetite nas u Kostanju i uvjerite se u najbolju ponudu!
Grupa Pivac za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresima
Grupa Pivac za pomoć stanovnicima područja pogođenih potresima
 05.01.2021
Donacijama prehrambenih i higijenskih proizvoda, ali i stambenih kontejnera, Grupa Pivac uključila se u akciju prikupljanja pomoći za stanovnike Sisačko-moslavačke županije. U stalnom smo kontaktu s nadležnim službama i stavili smo se na raspolaganje za koordinaciju potrebnih aktivnosti. Naše su misli uz sve pogođene razornim potresom i nadamo se da im na ovaj način možemo barem malo olakšati teške trenutke koje proživljavaju.
Obavijest kupcima: Rad maloprodajnih objekata u Sisačko-moslavačkoj županiji
Obavijest kupcima: Rad maloprodajnih objekata u Sisačko-moslavačkoj županiji
 30.12.2020
Poštovani kupci, zbog oštećenja od potresa, naša maloprodaja u Petrinji do daljnjega neće raditi. Svi naši djelatnici srećom su neozlijeđeni. Obje poslovnice u Sisku, kao i poslovnica u Hrvatskoj Kostajnici, danas su također zatvorene zbog procjene štete i čišćenja. Poslovnice u Glini, Sunji i Lekeniku su otvorene. NOVO: Poslovnice u Sisku i Hrvatskoj Kostajnici od 31.12. ponovo rade.
Sretne božićne blagdane i uspješnu 2021. godinu želi Vam Grupa Pivac!
Sretne božićne blagdane i uspješnu 2021. godinu želi Vam Grupa Pivac!
 24.12.2020
Poštovani kupci i poslovni partneri, cijenjeni zaposlenici, Grupa Pivac želi Vam sretne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2021. godinu!
Radno vrijeme Pivac maloprodajnih poslovnica povodom božićnih i novogodišnjih blagdana
Radno vrijeme Pivac maloprodajnih poslovnica povodom božićnih i novogodišnjih blagdana
 22.12.2020
Poštovani kupci, tijekom nadolazećih blagdana, naše maloprodajne poslovnice radit će po sljedećem rasporedu: Na Badnjak, 24. prosinca, poslovnice koje inače rade cijeli dan radit će skraćeno, do 17:00 sati. Na Božić, 25. prosinca, ne radimo. Na blagdan sv. Stjepana, 26. prosinca, ne radimo, uz iznimke diskonata Pivac Vrgorac, Vajda Čakovec i PPK Karlovac, koji će raditi od 07:00 do 12:00 sati. Na Novu Godinu, 1. siječnja, ne radimo. Na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja, radimo po nedjeljnom radnom vremenu. Pozivamo Vas da na vrijeme obavite svoju kupovinu!
Čestitamo dobitnicima nagradnog natječaja „Prosinac se bijeli, PPK darove dijeli“
Čestitamo dobitnicima nagradnog natječaja „Prosinac se bijeli, PPK darove dijeli“
 21.12.2020
Nagradni natječaj „Prosinac se bijeli, PPK darove dijeli“ je završen! Žiri Organizatora odabrao je najkreativnije odgovore na pitanje tko i zbog čega zaslužuje dobiti poklon paket. Glavnu nagradu - Dalmatinski pršut sk cca 7 kg - osvojila je Tihana Andrejić iz Karlovca. Dobitnici poklon paketa u vrijednosti od 200 kuna su Zvonimir Vlasić iz Sv. Petra Mrežničkog, Ana Bišćan iz Kozalj Vrha, Mladen Šlat iz Zagreba i Marko Ivanišević iz Karlovca. Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo svim kupcima na sudjelovanju u nagradnom natječaju!
NOVITET NA POLICAMA: PPK ČVARCI - SNACK TO GO u novom praktičnom pakiranju!
NOVITET NA POLICAMA: PPK ČVARCI - SNACK TO GO u novom praktičnom pakiranju!
 16.12.2020
Asortiman mesnih prerađevina obogatili smo novim pakiranjem naših poznatih i nadaleko priznatih čvaraka. PPK ČVARCI TO GO, u praktičnoj vrećici od 100 grama, spremni su za grickanje i sigurno će postati Vaš novi omiljeni snack! Hrskavi i slasni, ČVARCI TO GO sadrže čak 31% proteina i idealna su zdrava grickalica za sve koji paze na nutrititivnu vrijednost hrane. Uskoro su dostupni u svim našim maloprodajnim poslovnicama. Isprobajte nešto novo i uživajte bez grižnje savjesti!
PPK karlovačka mesna industrija najuspješnija velika tvrtka u Karlovačkoj županiji i među pet najuspješnijih u Hrvatskoj
PPK karlovačka mesna industrija najuspješnija velika tvrtka u Karlovačkoj županiji i među pet najuspješnijih u Hrvatskoj
 15.12.2020
PPK karlovačka mesna industrija dobitnik je plakete Zlatna kuna za najuspješniju veliku tvrtku u Karlovačkoj županiji u 2019. godini, a ujedno je ušla u konkurenciju i za najuspješnije veliko poduzeće na razini Republike Hrvatske. Nagrada Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore dodjeljuje se za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskom gospodarstvu u cjelini. Plaketu je uime PPK preuzeo predsjednik Uprave Igor Miljak.
Grupa Pivac i ove godine dio humanitarne inicijative "Ljudi za ljude"
Grupa Pivac i ove godine dio humanitarne inicijative "Ljudi za ljude"
 07.12.2020
Donacijom poklon paketa sa suhomesnatim delicijama iz Pivac i PPK asortimana te Kraševih slatkih proizvoda, Grupa Pivac i ove se godine s veseljem pridružila humanitarnoj inicijativi "Ljudi za ljude". Radi se o akciji pokrenutoj nakon televizijskog priloga o teškom životu u selima oko Gline, gdje svega 80-ak kilometara od Zagreba ljudi i danas žive u nezamislivim uvjetima – bez struje, vode i osnovnih potrepština. Nadamo se da će ova donacija uljepšati nadolazeće blagdane najpotrebitijima.
Pravila nagradnog natječaja "Prosinac se bijeli, PPK darove dijeli"
Pravila nagradnog natječaja "Prosinac se bijeli, PPK darove dijeli"
 26.11.2020
Natječaj se održava od 27. studenog do 18. prosinca 2020. Od sudionika se traži da popune kupon, koji će svaki kupac dobiti prilikom kupnje u PPK diskontu, Selce 33, Karlovac, u razdoblju od 27. studenog do 18. prosinca 2020. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju, potrebno je popuniti kupon osobnim podacima (ime, prezime, kontakt broj i e-mail), brojem računa, kratkim opisom tko i zbog čega zaslužuje dobiti poklon-paket, te popunjeni kupon ubaciti u kutiju postavljenu u foto pointu ispred PPK diskonta.
Braća Pivac najavila izgradnju pogona u Ljubuškom, u planu zapošljavanje minimalno pedesetak radnika
Braća Pivac najavila izgradnju pogona u Ljubuškom, u planu zapošljavanje minimalno pedesetak radnika
 23.10.2020
Potpisivanjem ugovora između Grada Ljubuškog i Mesne industrije Braća Pivac Čitluk nekretnine Gornje brdo u Hrašljanima površine 5.856 četvornih metara i Gaj u Cernu površine 16.052 četvorna metra prešle su u vlasništvo Mesne industrije Braća Pivac. Početak je to realizacije investicije koju Mesna industrija Braća Pivac uskoro planira u Ljubuškom u BiH. Kompleks u gospodarskoj zoni Mostarska Vrata – Cerno prostirat će se na više od 20.000 četvornih metara, a obuhvatit će proizvodne pogone za obradu i preradu mesa s popratnim odjelima. U pogonu će biti zaposleno minimalno pedesetak djelatnika.
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Mravincima
Otvorena nova maloprodajna poslovnica u Mravincima
 23.10.2020
Širenje maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac nastavljeno je današnjim otvorenjem nove poslovnice u Mravincima. U novootvorenoj poslovnici očekuje vas bogata ponuda svježeg mesa, domaća svinjetina i junetina s hrvatskih farmi, širok asortiman najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, kao i ostalog asortimana za vaše kućanstvo. Povodom otvorenja kupce očekuju brojne pogodnosti: slatko-slani poklon iznenadenja za prvih 50 kupaca, degustacije i super akcije!
Grupa Pivac na 6. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda
Grupa Pivac na 6. Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda
 14.10.2020
Zbog posebnosti zemljopisnog položaja, prirodnih i klimatskih uvjeta te bogate tradicije, Hrvatska se može pohvaliti velikim brojem autohtonih prehrambenih proizvoda. Među onima koji su zbog svoje kvalitete i posebnosti neizostavan dio hrvatske gastronomske ponude, nalaze se i naši proizvodi - Pivac Dalmatinski pršut i Vajda Međimursko meso 'z tiblice, koji su ponosni nositelji zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla na razini EU. Ove vrhunske delikatese potražite na našem štandu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, u petak i subotu od 8 do 20 te u nedjelju od 8 do 15 sati. Vidimo se!
Zahvaljujući Vajdinom sustavu stipendija, u Međimurju utrostručen broj budućih mesara
Zahvaljujući Vajdinom sustavu stipendija, u Međimurju utrostručen broj budućih mesara
 08.10.2020
Dok je prije tri godine samo pet učenika pohađalo nastavu na smjeru mesara u Srednjoj školi Prelog, danas ih se na području Varaždina i Međimurja ukupno petnaest školuje za to zanimanje. Takav porast interesa sasvim je razumljiv kad se uzme u obzir činjenica da ih nakon školovanja čeka siguran posao u najuspješnijoj kompaniji u Međimurju, Mesnoj industriji Vajda, a tijekom školovanja uživaju i u brojnim pogodnostima. Danas su stipendisti dobili besplatne udžbenike koje im je osigurala Vajda, a tijekom školovanja čeka ih i mjesečna stipendija u iznosu od 1.000 kuna.
Mesna industrija Vajda osvojila ZLATNU KOŠARICU u kategoriji PROIZVOĐAČ GODINE
Mesna industrija Vajda osvojila ZLATNU KOŠARICU u kategoriji PROIZVOĐAČ GODINE
 08.10.2020
Naša Mesna industrija Vajda ponosni je dobitnik prestižne nagrade ZLATNA KOŠARICA 2020. u kategoriji PROIZVOĐAČ GODINE! Nagrada je namijenjena proizvodnoj tvrtki iz sektora robe široke potrošnje koja je u protekloj godini pokazala najviše u pogledu unaprjeđenja postojećeg poslovanja, odgovaranja na zahtjeve i potražnju tržišta, otvaranja novih poslovnih prilika kroz organski rast i akvizicije, zapošljavanju novih radnika i drugih relevantnih pokazatelja uspješnosti.
Pivac Dalmatinski pršut osvojio zlato na 6. Danima hrvatskog pršuta
Pivac Dalmatinski pršut osvojio zlato na 6. Danima hrvatskog pršuta
 25.09.2020
Dodjelom priznanja za najbolje pršute danas je svečano otvorena manifestacija 6. Dani hrvatskog pršuta koja se ove godine održava u Zadru. Osvojenom zlatnom plaketom, Dalmatinski pršut Mesne industrije Braća Pivac još je jednom potvrdio svoju vrhunsku kvalitetu i poziciju tržišnog lidera u ovoj kategoriji proizvoda. Nakon stručnog skupa u hotelu Kolovare, Dani hrvatskog pršuta sutra se nastavljaju izložbeno-prodajnom manifestacijom na Trgu Petra Zoranića.
Ministar Ćorić: „Vajda je svijetli primjer domaće prehrambene industrije“
Ministar Ćorić: „Vajda je svijetli primjer domaće prehrambene industrije“
 21.09.2020
Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić posjetio je Mesnu industriju Vajda Čakovec, koja je zahvaljujući prihodima od 518,6 milijuna kuna ostvarenima u 2019. godini izbila na prvo mjesto ljestvice poduzeća u Međimurskoj županiji. U pratnji predsjednika Uprave Vajde Alena Kajmovića i člana Uprave Vajde Vilima Simona, te predstavnika medija obišao je proizvodni pogon, a održan je i radni sastanak na kojem je bilo govora o trenutnoj gospodarskoj situaciji obilježenoj Covidom-19 i Vajdinim poslovnim rezultatima.
Mesna industrija Braća Pivac na Danima hrvatskog pršuta u Zadru
Mesna industrija Braća Pivac na Danima hrvatskog pršuta u Zadru
 17.09.2020
Kao najveći proizvođač Dalmatinskog pršuta zaštićenog oznakom zemljopisnog podrijetla na razini EU, Mesna industrija Braća Pivac i ove će godine sudjelovati na Danima hrvatskog pršuta. Prvoga dana manifestacije, u petak 25. rujna, bit će održan stručni skup u hotelu Kolovare, a u subotu 26. rujna predviđena je izložbeno-prodajna manifestacija na Trgu Petra Zoranića, gdje će posjetitelji moći razgledati, isprobati i kupiti različite vrste pršuta i srodnih proizvoda. Vidimo se u Zadru na Danima hrvatskog pršuta!
 PPK karlovačka mesna industrija izgradila sunčanu elektranu za vlastite proizvodne potrebe
PPK karlovačka mesna industrija izgradila sunčanu elektranu za vlastite proizvodne potrebe
 04.09.2020
U PPK karlovačkoj mesnoj industriji, jednom od vodećih hrvatskih prehrambenih poduzeća, puštena je u rad sunčana elektrana površine 7.500 m2 i izlazne snage 1,2 MW. Ukupno 3.939 fotonaponskih modula, pojedinačne snage 305 W, proizvode električnu energiju za vlastitu potrošnju koju je PPK implementirao u svoje proizvodne procese.
OBAVIJEST ZA KUPCE: POVLAČENJE I OPOZIV
OBAVIJEST ZA KUPCE: POVLAČENJE I OPOZIV
 20.08.2020
VIKEND NAREZAK 400g, L. 00609.08700.95.2; najbolje upotrijebiti do 09.06.2024. godine; zemlja podrijetla: Mađarska (HU994EK). Ukoliko ste kupili ovaj proizvod, pozivamo Vas da ga vratite u bilo koju Pivac maloprodaju. Ispričavamo se kupcima na neugodnosti, no u interesu nam je da svi proizvodi koje stavljamo na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti.
Mesna industrija Vajda zauzela prvo mjesto kompanija po prihodima u Međimurskoj županiji
Mesna industrija Vajda zauzela prvo mjesto kompanija po prihodima u Međimurskoj županiji
 17.08.2020
Mesna industrija Vajda iz Čakovca, koja djeluje u sustavu Grupe Pivac, zauzela je prvo mjesto rang-liste kompanija po prihodima u Međimurskoj županiji. Prema podacima o poslovanju koje prikuplja FINA, Vajda je s 518,6 milijuna kuna prihoda i rastom prometa od čak 42 posto u odnosu na 2018. godinu s četvrtog mjesta skočila na sam vrh ljestvice. Osim rasta prihoda, Vajda je u 2019. godini zabilježila i dobit od gotovo 16,5 milijuna kuna, s impresivnim rastom od čak 718 posto.
Radno vrijeme Pivac maloprodaja u srijedu 5. kolovoza i subotu 15. kolovoza 2020.
Radno vrijeme Pivac maloprodaja u srijedu 5. kolovoza i subotu 15. kolovoza 2020.
 04.08.2020
Poštovani kupci, u srijedu, 5. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te u subotu 15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe, Pivac maloprodajne poslovnice radit će od 07:00 do 12:00 sati. Iznimka su mesnice na tržnicama, koje će pratiti radno vrijeme tržnica u sklopu kojih posluju. Pozivamo vas da na vrijeme obavite svoju kupovinu!
Potpisan Ugovor o sponzorstvu između PPK d.d. i NK “Karlovac 1919”
Potpisan Ugovor o sponzorstvu između PPK d.d. i NK “Karlovac 1919”
 30.07.2020
U PPK karlovačkoj mesnoj industriji svjesni smo važnosti društvene odgovornosti te kontinuirano podupiremo različite sportske klubove i događaje, a korak dalje u tom smjeru današnje je potpisivanje sponzorskog ugovora s Nogometnim klubom „Karlovac 1919“. Vodstvu kluba i igračima svih uzrasta želimo ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata, kao i uspjeh u nastavku promicanja važnosti bavljenja sportom kod djece i mladih.
Proizvođači Dalmatinskog pršuta obišli novootvoreni proizvodni pogon Grupe Pivac
Proizvođači Dalmatinskog pršuta obišli novootvoreni proizvodni pogon Grupe Pivac
 17.07.2020
Udruga proizvođača Dalmatinskog pršuta održala je danas u Vrgorcu redovnu skupštinu, a prije toga su njezini predstavnici posjetili novootvoreni proizvodni pogon Grupe Pivac u Gospodarskoj zoni Ravča, najmoderniji u ovom dijelu Europe. Tijekom obilaska pogona domaćini su im prezentirali proizvodne procese koji spajaju izvorne dalmatinske recepture i vrhunska tehnološka rješenja.
Karlovčani, pridružite nam se u finalu Zvjezdanog ljeta!
Karlovčani, pridružite nam se u finalu Zvjezdanog ljeta!
 08.07.2020
Završnica Zvjezdanog ljeta, manifestacije kojom se obilježava rođendan grada Karlovca, kao i svake godine do sada posebno je zanimljiva. Pozivamo sve Karlovčane da odgovorno sudjeluju u događanjima koja nas očekuju sljedećih nekoliko dana i ujedno čestitamo rođendan gradu Karlovcu i svim njegovim građanima!
Radno vrijeme Pivac maloprodaja u ponedjeljak 22.6.2020.
Radno vrijeme Pivac maloprodaja u ponedjeljak 22. lipnja 2020.
 19.06.2020
Poštovani kupci, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH kojom je za djelatnost trgovine ukinuta zabrana rada blagdanima i neradnim danima, u ponedjeljak 22.lipnja 2020. godine, na Dan antifašističke borbe, Pivac maloprodajne poslovnice koje su i prije proglašenja pandemije COVID-19 radile blagdanima i neradnim danima ponovo će biti otvorene, no radit će po skraćenom radnom vremenu pa vas ovim putem pozivamo da na vrijeme obavite svoju kupovinu.
PPK i ove godine sponzor Zvjezdanog ljeta u Karlovcu
PPK i ove godine sponzor Zvjezdanog ljeta u Karlovcu
 17.06.2020
I ove godine PPK karlovačka mesna industrija ponosni je sponzor manifestacije Zvjezdano ljeto, u sklopu koje će grad Karlovac proslaviti 441. rođendan. Manifestacija će trajati od 23. lipnja do 13. srpnja, kada će se na Trgu bana Jelačića u središtu Karlovca plesati tradicionalni rođendanski bal. Pozivamo sve Karlovčane da sudjeluju u proslavi!
Grupa Pivac otvorila najveću i najmoderniju pršutanu u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi
Grupa Pivac otvorila najveću i najmoderniju pršutanu u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi
 26.05.2020
Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, ministrica poljoprivrede Marija Vučković, zastupnik u Hrvatskom saboru Branko Bačić, župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban i gradonačelnik Vrgorca Ante Pranić posjetili su danas novoizgrađeni pogon za proizvodnju trajnih suhomesnatih proizvoda Grupe Pivac u Gospodarskoj zoni Ravča kod Vrgorca.
Grill sezona: Imamo sve što vam je potrebno za savršen roštilj!
Grill sezona: Imamo sve što vam je potrebno za savršen roštilj!
 23.05.2020
S dolaskom toplijih dana tradicionalno započinje sezona roštiljanja, a najkvalitetniji izbor prigodnog grill-asortimana stiže iz proizvodnih pogona Grupe Pivac i dostupan je svim Pivac maloprodajama. Posjetite nas i opremite se svime što vam je potrebno za savršen roštilj. Dobar tek!
Novo radno vrijeme Pivac maloprodaja
Radno vrijeme Pivac maloprodaja
 27.04.2020
Od ponedjeljka, 27. travnja, Pivac maloprodaje vraćaju se na uobičajeno radno vrijeme. U trgovinama koje imaju dvosmjensko radno vrijeme, potrebno je prilikom smjene dezinficirati prostor te vas sukladno tome molimo za razumijevanje i strpljenje. Sukladno preventivnim mjerama propisanima od strane Stožera za civilnu zaštitu RH, Pivac maloprodaje neće biti otvorene praznikom i nedjeljom.
Predsjednik RH Zoran Milanović posjetio pogon PPK karlovačke mesne industrije
Predsjednik RH Zoran Milanović posjetio pogon PPK karlovačke mesne industrije
 20.04.2020
Jedna od najvažnijih pouka korona-krize svakako bi trebala biti važnost samodostatnosti domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Zaključak je to današnjeg posjeta hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića jednoj od vodećih nacionalnih mesoprerađivačkih tvrtki, PPK karlovačkoj mesnoj industriji koja djeluje u sustavu Grupe Pivac.
Sretan Uskrs želi vam Grupa Pivac!
Sretan Uskrs želi vam Grupa Pivac!
 07.04.2020
Poštovani kupci, u nedjelju 12. travnja, na Uskrs, sve Pivac maloprodaje bit će zatvorene. Na Uskrsni ponedjeljak, 13. travnja, naše maloprodaje također neće raditi, s iznimkom diskonta Vrgorac koji će na Uskrsni ponedjeljak raditi od 8 do 12 sati. Želimo vam sretne i blagoslovljene uskrsne blagdane u krugu vaših obitelji!
Izgradnja fotonaponske elektrane PPK Karlovac za vlastitu potrošnju
Izgradnja fotonaponske elektrane PPK Karlovac za vlastitu potrošnju
 01.04.2020

Tehnički podaci o projektu

 

Donesena odluka o dodjeli novčane nagrade zaposlenicima koji podnose najveći teret korona krize; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice
Donesena odluka o dodjeli novčane nagrade zaposlenicima koji podnose najveći teret korona krize; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice
 27.03.2020
Koristimo priliku kako bismo još jednom zahvalili našim djelatnicima na izuzetnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenucima. U znak zahvalnosti onima koji u ovim teškim okolnostima daju najveći doprinos, donesena je odluka o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena na njihove račune zajedno s plaćom za ožujak.
Grupa Pivac: Uvijek uz vas!
Grupa Pivac: Uvijek uz vas!
 19.03.2020
Poštovani kupci, s obzirom na novonastale okolnosti i zadane mjere prevencije, nastale u cilju sprečavanja širenja COVID-19, želimo vas obavijestiti da smo poduzeli apsolutno sve mjere dodatne zaštite radnika i proizvoda, kao i vas, naših kupaca. Svim našim djelatnicima zahvaljujemo na iznimnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenutcima za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost!
Obavijest za kupce o produženom radnom vremenu maloprodaja
Obavijest za kupce o produženom radnom vremenu maloprodaja
 14.03.2020
Zbog velikog interesa i potražnje za namirnicama, pojedine Pivac maloprodaje na području Zagreba i Karlovca, kao i juga Hrvatske, tijekom vikenda radit će po izmijenjenom radnom vremenu. Detalje o radnom vremenu pročitajte klikom na "OPŠIRNIJE".
Pivac Dalmatinski pršut hit Zelenog tjedna u Berlinu
Pivac Dalmatinski pršut hit Zelenog tjedna u Berlinu
 27.01.2020
Pedeset hrvatskih izlagača, među kojima i Grupa Pivac, predstavilo je svoje proizvode na Zelenom tjednu u Berlinu pred više od 400.000 posjetitelja. Na našem je štandu najviše interesa izazvao Dalmatinski pršut, u čiju se kvalitetu uvjerila i hrvatska delegacija na čelu s premijerom Andrejom Plenkovićem.
Grupa Pivac na Internacionalnom sajmu Zeleni tjedan u Berlinu
Grupa Pivac na Internacionalnom sajmu Zeleni tjedan u Berlinu
 14.01.2020
Grupa Pivac predstavit će se na Internacionalnom sajmu Zeleni tjedan, vodećoj europskoj poljoprivrednoj manifestaciji, koja će od 17. do 26. siječnja u Berlinu okupiti stotine izlagača iz 60 svjetskih zemalja, a kojoj je ovogodišnja zemlja partner upravo Hrvatska.
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Čestitamo sretnim dobitnicima!
 10.01.2020
Završeni su nagradni natječaji Grupe Pivac organizirani povodom održavanja manifestacija Advent u Zagrebu i Advent u Karlovcu! Čestitamo sretnim dobitnicima, zahvaljujemo im na sudjelovanju i pozivamo ih da nam se u vezi dogovora oko preuzimanja nagrade jave na info@pivac.hr.
Sretne božićne blagdane i uspješnu 2020. godinu želi Vam Grupa Pivac!
Sretne božićne blagdane i uspješnu 2020. godinu želi Vam Grupa Pivac!
 24.12.2019
Poštovani kupci i poslovni partneri, cijenjeni zaposlenici, Grupa Pivac želi Vam sretne blagdane te sretnu i uspješnu 2020. godinu!
Radno vrijeme Pivac maloprodaja za blagdane
Radno vrijeme Pivac maloprodaja za blagdane
 20.12.2019
Poštovani kupci, na Badnjak, 24. prosinca, Pivac maloprodaje koje inače rade cijeli dan radit će skraćeno, do 16 sati. Na Božić, 25. prosinca, ne radimo. Na blagdan Sv. Stjepana, 26. prosinca, radit će samo diskonti Vrgorac i Čakovec do 12 sati, ostale mesnice neće raditi. Na Staru godinu, 31. prosinca, Pivac maloprodaje koje inače rade cijeli dan radit će skraćeno, do 16 sati. Na Novu godinu, 1. siječnja, ne radimo. Na Sveta Tri kralja, 6. siječnja , sve maloprodaje radit će od 7 do 12 sati.
Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Njegovo Visočanstvo"
Pravila nagradnog natječaja "Osvoji Njegovo Visočanstvo"
 19.12.2019
I ove godine naše posjetitelje na Božićnoj bajci u Zagrebu darujemo Njegovim Visočanstvom - Dalmatinskim pršutom! Ako ste jedan od njegovih obožavatelja, potražite photo frame uz kućicu Grupe Pivac kod kavane Johann Franck, fotografirajte se i podijelite fotografiju na društvenim mrežama uz zadane hashtagove. Nagrađujemo 5 najzanimljivijih fotografija! Pročitajte pravila nagradnog natječaja:
Pravila nagradnog natječaja "Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa"
Pravila nagradnog natječaja "Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa"
 19.12.2019
Povodom sudjelovanja na Adventu u Karlovcu, PPK karlovačka mesna industrija d.d. organizira nagradni natječaj u kojemu možete osvojiti 5 poklon paketa s PPK delikatesama. Sve što morate učiniti je posjetiti našu kućicu u Božićnom selu na Promenadi, fotografirati se na photo frameu i podijetiti fotografiju na društvenim mrežama uz zadane hashtagove. Pročitajte pravila nagradnog natječaja:
PPK vas poziva na Advent u Karlovcu!
PPK vas poziva na Advent u Karlovcu!
 13.12.2019
PPK karlovačka mesna industrija po prvi puta sudjeluje na popularnoj karlovačkoj manifestaciji, a za ovu priliku pripremili smo brojne delicije koje vas očekuju na našoj adventskoj kućici u Božićnom selu na karlovačkoj Promenadi. Buncek To Go - dimljeni buncek s kiselim kupusom, Bakina tajna - domaća dimljena kobasica po recepturi iz bakine kuharice, Wild Thing - kobasica od divljači, Zmajev poljubac - pikantna grill kobasica, Pork Chips - hrskavi prešani čvarci i kuhano vino samo su neke od poslastica koje možete isprobati po popularnim cijenama sve do kraja godine. Čekamo vas!
Novouređeni PPK diskont u Karlovcu ponudom i cijenama oduševio kupce
Novouređeni PPK diskont u Karlovcu ponudom i cijenama oduševio kupce
 13.12.2019
PPK karlovačka mesna industrija danas je otvorila vrata novog, moderno opremljenog diskonta, na adresi Selce 33 u Karlovcu. U najvećoj mesnici u gradu očekuje vas najraznovrsnija ponuda svježeg mesa, domaća svinjetina i junetina s hrvatskih farmi, širok asortiman najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, kao i ostalog asortimana za  kućanstvo. Zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj za nas iznimno važan dan!
PPK otvara najveću mesnicu u Karlovcu
PPK otvara najveću mesnicu u Karlovcu
 05.12.2019
PPK otvara vrata novog, moderno opremljenog diskonta! U najvećoj mesnici u gradu od 13. prosinca očekuje vas najraznovrsnija ponuda svježeg mesa, domaća svinjetina i junetina s hrvatskih farmi, širok asortiman najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, kao i ostalog asortimana za vaše kućanstvo. Vidimo se u PPK diskontu!
OBAVIJEST ZA KUPCE: POVLAČENJE I OPOZIV
OBAVIJEST ZA KUPCE: POVLAČENJE I OPOZIV
 04.12.2019
KONZERVIRANA TUNJEVINA, komadi u biljnom ulju, L 450243SI2C, upotrijebiti do: 4.11.2024. godine Zemlja podrijetla: Turska Proizvod nije sukladan u pogledu količine histamina prema odredbama čl. 4. Prilog 1, Poglavlja 1., odredba točke 1.26. Uredbe Komisije (EZ) br. 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za hranu sa svim izmjenama i dopunama te Zakonu o higijeni hrane i mikrobiološkim kriterijima za hranu (NN 81/13).
Grupa Pivac i ove godine dio Božićne bajke na Trgu bana Jelačića
Grupa Pivac i ove godine dio Božićne bajke na Trgu bana Jelačića
 30.11.2019
King Beef Deluxe – 100 % juneći burger, Santa's Choice – grillani ramstek, Bakina tajna – domaća dimljena kobasica po recepturi iz bakine kuharice, Zmajev poljubac – pikantna grill kobasica i Njegovo Visočanstvo – extra fini sendvič s Dalmatinskim pršutom samo su neke od delicija koje smo za vas pripremili na ovogodišnjoj Božićnoj bajci.
Mesna industrija Braća Pivac od Kraš-ESOP-a kupila Kraševe dionice
Mesna industrija Braća Pivac od Kraš-ESOP-a kupila Kraševe dionice
 23.11.2019
Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. kao Stjecatelj i Kraš-ESOP d.o.o. kao Prenositelj sklopili su u subotu 23. studenog Ugovor o prodaji i prijenosu 276.441 redovne dionice, koje predstavljaju 18,44636 posto temeljnog kapitala Kraša. Nakon potpisa ugovora Pivac posjeduje kontrolni paket u Krašu d.d. Ovim poslovnim događajem Grupa Pivac postaje jedan od najvećih proizvodno-prehrambenih subjekata u jugoistočnoj Europi s gotovo 5.000 zaposlenika.
Čekamo vas u Tinjanu!
Čekamo vas u Tinjanu!
 17.10.2019
Pršuti iz svih krajeva svijeta moći će se kušati na Internacionalnom sajmu pršuta ISAP koji se održava u istarskoj općini Tinjan od 18. do 20. listopada. Grupa Pivac sudjeluje na sajmu sa svojim tradicionalnim suhomesnatim delikatesama: Dalmatinskim pršutom, pancetom i pečenicom te buđolom. Ne propustite vikend u Tinjanu uz vrhunske delikatese!
Vidimo se na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!
Vidimo se na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!
 04.10.2019
Pivac Dalmatinski pršut i Vajda Međimursko meso 'z tiblice ponosni su nositelji zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla na razini EU. Još dva naša proizvoda, Dalmatinska panceta i Dalmatinska pečenica, trenutno su u procesu zaštite. Sve ove vrhunske delikatese možete pronaći na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda od 4. do 6. listopada na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Radno vrijeme sajma u petak i subotu je 8-20 sati te u nedjelju 8-15 sati.
Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice
Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice
 04.10.2019
Iznimno nas veseli priznanje u kategoriji najbolje trgovine svježim mesom i mesnim prerađevinama – mesnice, koje su nam dodijelile hrvatske mame. Upravo su mame naši najvjerniji kupci i raduje nas što su prepoznale najbolji omjer cijene i kvalitete koji se trudimo pružiti u Pivac maloprodajama. Zahvaljujemo mamama koje su sudjelovale u istraživanju!
Druženjem sadašnjih i umirovljenih djelatnika MI Vajda proslavila 107. rođendan
Druženjem sadašnjih i umirovljenih djelatnika Vajda proslavila 107. rođendan
 01.10.2019
Na proslavu 107. rođendana Mesne industrije Vajda Čakovec pozvali smo sadašnje zaposlenike, ali i umirovljene djelatnike koji su svojim vrijednim rukama doprinijeli da Vajda bude tamo gdje je danas. Hvala im svima što su svojim dolaskom uljepšali proslavu njihove i naše Vajde!
Grupa Pivac na akciji Kupujmo hrvatsko
Grupa Pivac na akciji Kupujmo hrvatsko
 17.09.2019
Grupa Pivac pridružila se kampanji Hrvatske gospodarske komore "Čuvari domaće proizvodnje", u sklopu koje se 17. i 18. rujna u Zagrebu održava akcija Kupujmo hrvatsko. Čekamo vas na Trgu bana Jelačića od 9 do 19 sati!
PPK - fina priča s dva sretna kraja!
Dobrodošli u svijet PPK delikatesa!
 16.09.2019
Najbolje su priče sa sretnim krajem u kojima uživamo zalogaj po zalogaj, po tradicionalnoj recepturi bez soje i glutena. Još je bolja priča ona koju PPK stvara već više od 50 godina, koja nema jedan već dva sretna kraja. PPK - fina priča s dva sretna kraja!
Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja!
Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja!
 09.09.2019
Nagradni natječaj PPK karlovačke mesne industije „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“ je završen! Sretni dobitnici su: Marina Jež, valentinasimatovic, josip.petrunic, mtonkovic i gajooo_. Zahvaljujemo svim sudionicima i želimo im više sreće idući put!
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“
 29.08.2019
PPK karlovačka mesna industrija ove je godine dio Dana piva u Karlovcu koji se održavaju od 30. kolovoza do 3. rujna. Na PPK izložbeno-prodajnom mjestu na Promenadi očekuje vas i foto point, a dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama uz zadane hashtagove možete osvojiti poklon paket s PPK delikatesama. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:
Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica
Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica
 23.08.2019
Uz slasni zalogaj, uživanje u dobrom pivu dobiva sasvim novu dimenziju. Zato je PPK karlovačka mesna industrija za ovogodišnje Dane piva u Karlovcu pripremila nešto posebno – Pivsku kobasicu koja vas očekuje kao dio ekskluzivnog festivalskog menija koji će se po promotivnoj cijeni moći kušati u svim ugostiteljskim objektima u sklopu manifestacije.
Pivac na 6. Međunarodnom festivalu pršuta "Drniš 2019."
Pivac na 6. Međunarodnom festivalu pršuta "Drniš 2019."
 23.08.2019
Proizvođači pršuta iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva okupit će se 23. i 24. kolovoza na 6. Međunarodnom festivalu pršuta u Drnišu. Grupa Pivac na festivalu sudjeluje s ponudom najpopularnijih trajnih suhomesnatih proizvoda dalmatinskog podneblja – Dalmatinskim pršutom, buđolom, pečenicom i pancetom.
PPK Pivska kobasica – zvijezda karlovačkih Dana piva
PPK Pivska kobasica – zvijezda karlovačkih Dana piva
 09.08.2019
Uz slasni zalogaj, uživanje u dobrom pivu dobiva sasvim novu dimenziju. Zato je PPK karlovačka mesna industrija za ovogodišnje Dane piva u Karlovcu pripremila nešto posebno – pivsku kobasicu koja vas očekuje kao dio ekskluzivnog festivalskog menija koji će se po promotivnoj cijeni moći kušati u svim ugostiteljskim objektima u sklopu manifestacije.
Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."
Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."
 07.08.2019
Zahvaljujemo svim mamama koje su sudjelovale u istraživanju, ali i svim ostalim vjernim kupcima zbog kojih ćemo i dalje nastaviti raditi na dodatnom podizanju razine kvalitete naših proizvoda i usluge u našim maloprodajama.
Radno vrijeme maloprodaja za Dan domovinske zahvalnosti i Veliku Gospu
Radno vrijeme maloprodaja za Dan domovinske zahvalnosti i Veliku Gospu
 02.08.2019
Za nadolazeće blagdane 05.08. Dan domovinske zahvalnosti i 15.08. Velika Gospa radno vrijeme naših maloprodaja bit će od 07.00 do 12.00 h. Mesnice na tržnicama i trgovačkim centrima prate njihovo radno vrijeme.
Posjetite nas na Porcijunkulovu!
Posjetite nas na Porcijunkulovu!
 30.07.2019
Mesna industrija Vajda i ove je godine sponzor Porcijunkulova, najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju, koja se održava u Čakovcu od 30. srpnja do 4. kolovoza. Posjetite Vajdinu kućicu na Trgu Republike i odaberite nešto za sebe iz bogate ponude tradicionalnih međimurskih, ali i dalmatinskih delicija.
 Promo cijene povodom 440. rođendana Karlovca!
Promo cijene povodom 440. rođendana Karlovca!
 12.07.2019
Zvjezdano ljeto u Karlovcu ulazi u samu završnicu, a u finalu proslave 440. rođendana Karlovca na Trgu bana Jelačića čeka vas i PPK karlovačka mesna industrija. Od 11. do 13. srpnja od 18 do 22 sata posjetite naš štand lijevo od centralne pozornice i degustirajte naše proizvode, a za ovu prigodu pripremili smo i posebne promotivne cijene. Čekamo vas!
Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac
Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac
 26.06.2019
Mjesečna stipendija od 2.800 kuna, besplatni udžbenici, naknada za rad na praksi, mogućnost rada za vrijeme školskih praznika, besplatan obrok za vrijeme rada i prakse, poklon-paketi za Božić i Uskrs te siguran posao nakon školovanja – sve su to pogodnosti koje očekuju buduće mesare u Grupi Pivac.
Najavljen Međunarodni festival balona u Karlovcu
Najavljen Međunarodni festival balona u Karlovcu
 26.06.2019
Festival balona na vrući zrak, koji se održava u sklopu manifestacije „Zvjezdano ljeto“ čiji je sponzor PPK karlovačka mesna industrija, započinje u petak, 28. lipnja i trajat će do nedjelje, 30. lipnja.
PPK sponzor "Zvjezdanog ljeta"
PPK karlovačka mesna industrija sponzor "Zvjezdanog ljeta"
 24.06.2019
PPK karlovačka mesna industrija d.d. ponosni je sponzor manifestacije "Zvjezdano ljeto 2019.", koja je sinoć započela u Karlovcu.
18 milijuna kuna za rekonstrukciju farme junadi Šumbar, u planu i širenje kapaciteta s ciljem osiguravanja što više kvalitetne domaće sirovine
18 milijuna kuna za rekonstrukciju farme junadi Šumbar, u planu i širenje kapaciteta s ciljem osiguravanja što više kvalitetne domaće sirovine
 07.06.2019
PPK karlovačka mesna industrija svečano je obilježila završetak 18 milijuna kuna vrijedne investicije u farmu junadi Šumbar u Rečici, provedene s ciljem kvalitetnijeg poslovanja i dobrobiti životinja.
Započinju 4. Dani dalmatinskog pršuta i vina
Započinju 4. Dani dalmatinskog pršuta i vina
 31.05.2019
U Vrgorcu danas započinje trodnevna eno-gastro manifestacija Dani Dalmatinskog pršuta i vina.
Grupa Pivac u Čakovcu izgradila najsuvremeniju klaonicu i modernizirala proizvodne pogone
Grupa Pivac u Čakovcu izgradila najsuvremeniju klaonicu i modernizirala proizvodne pogone
 25.05.2019

Jedna od najsuvremenijih klaonica u Hrvatskoj i regiji svečano je otvorena u Mesnoj industriji Vajda.

Grupa Pivac na 86. Međunarodnom novosadskom sajmu
Grupa Pivac na 86. Međunarodnom novosadskom sajmu
 12.05.2019
Mesna industrija Braća Pivac i PPK karlovačka mesna industrija sudionice su 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.
Praznik rada obilježen potpisivanjem Kolektivnog ugovora
Praznik rada obilježen potpisivanjem Kolektivnog ugovora
 02.05.2019
Čakovečka Mesna industrija Vajda ove je godine Praznik rada obilježila produljenjem Kolektivnog ugovora.
Dalmatinski pršut Pivac osvojio zlatno odličje na Danima hrvatskog pršuta
Dalmatinski pršut Pivac osvojio zlatno odličje na Danima hrvatskog pršuta
 26.04.2019
Dodjelom nagrada otvorena je najveća manifestacija hrvatskog pršuta na kojoj sudjeluju proizvođači sva četiri certificirana pršuta - istarskog, krčkog, drniškog i dalmatinskog.
Radno vrijeme mesnica na Uskrsni ponedjeljak
Radno vrijeme mesnica na Uskrsni ponedjeljak
 18.04.2019

Poštovani kupci,

 

Sajam hrvatskih zaštićenih proizvoda – Varaždin, 13. travnja
Sajam hrvatskih zaštićenih proizvoda – Varaždin, 13. travnja
 12.04.2019
S ciljem promocije tradicionalnih proizvoda čiji su nazivi zaštićeni i registrirani u Europskoj uniji kao zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla (ZOZP) i zaštićene oznake izvornosti (ZOI), 14. travnja obilježava se Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda.
5. Dani hrvatskog pršuta  26. i 27. travnja Zagrebu
5. Dani hrvatskog pršuta 26. i 27. travnja Zagrebu
 03.04.2019
Dani hrvatskog pršuta, jedna od ključnih manifestacija za promociju domaćeg pršuta, ove se godine održavaju u Zagrebu, a okupit će dvadesetak hrvatskih proizvođača ove tradicionalne delikatese.
Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama
Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama
 22.02.2019
Svježe meso domaćeg podrijetla i vrhunske kakvoće potražite u našim maloprodajnim poslovnicama pod oznakama kvalitete Domaća svinjetina i Domaća junetina.
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Čestitamo sretnim dobitnicima!
 09.01.2019

Nagradni natječaj Grupe Pivac "Podijeli fotku i osvoji pršut" je završen!

 

NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji pršut“
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji pršut“
 21.12.2018

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Božićna bajka Grupe Pivac
Božićna bajka Grupe Pivac
 04.12.2018

Grupa Pivac ove je godine dio Božićne bajke ispred kavane Johann Franck na zagrebačkom Trgu bana Jelačića!

Alen Kajmović na čelu Mesne industrije Vajda
Alen Kajmović na čelu Mesne industrije Vajda
 12.11.2018
Alen Kajmović novi je predsjednik Uprave Mesne industrije Vajda.
Pivac pršut šampion u Drnišu
Pivac pršut šampion u Drnišu
 22.08.2018

Dalmatinski pršut Mesne industrije Braća Pivac iz Vrgorca osvojio je šampionsko zlato na 5.

Naše domaće, sada i ubuduće
Vajda, Pivac i PPK u završnici kampanje Naše domaće, sada i ubuduće
 16.07.2018

Najbolji hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda okupili su se proteklog vikenda na Europskom trgu u središtu Zag

1000 najvećih
Izvrstan plasman Grupe Pivac na rang listi 1000 najvećih
 14.06.2018

Grupa Pivac ostvarila je izvrstan plasman na najnovijoj listi 1000 najvećih koju je objavio poslovni tjednik Lider na

U Vajdi potpisan novi kolektivni ugovor
U Vajdi potpisan novi kolektivni ugovor
 22.05.2018

Naknada troškova prijevoza, topli obrok, otpremnina za odlazak u mirovinu, jubilarne nagrade i stimulativni dio plaće

Vajda udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata
Vajda udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata
 09.05.2018
Mesna industrija Vajda iz Čakovca obilježila je 50. obljetnicu kooperacije s domaćim uzgajivačima svinja te najavila daljnje planove povećanja godišnjeg kapaciteta, koji bi do kraja ove godine trebao porasti na 150.000 tovljenika.

Prodaja

Svi naši kanali prodaje – od vlastite maloprodajne mreže, preko HoReCa kanala do veleprodaje i izvoza - imaju različite potrebe kada je riječ o vrsti proizvoda, usluzi i logistici. Uzimajući to u obzir, fleksibilnošću i raznolikošću ponude brižno radimo na uspostavljanju trajnih poslovnih partnerstva. Razvili smo opsežnu paletu proizvoda prilagođenu suvremenom tržištu, istovremeno pazeći na kvalitetu i raznovrsnost artikala koji će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. Proizvodnju, prodaju i logistiku organizirali smo vodeći brigu o tome da robu isporučimo u što kraćem vremenu i pod najboljim uvjetima, osiguravajući tako da nam se kupci uvijek iznova vraćaju, prepoznajući nas kao vodeće stručnjake u sektoru prerade mesa. Za više informacija o uvjetima suradnje, obratite nam se s povjerenjem na ppk@ppk.hr i pivac@pivac.hr.

 

Kooperacija

Naš model kooperacije domaćim uzgajivačima nudi sigurnost u vidu fiksne otkupne cijene po kilogramu prirasta i uz to najmanje tri turnusa godišnje, što im omogućava optimizaciju proizvodnje. Zahvaljujući tome, kao i kratkim rokovima isplate, uzgajivači su nas prepoznali kao pouzdane partnere. Zadovoljstvo naših kooperanata od iznimne nam je važnosti. Njihov rast i širenje proizvodnje jamči nam dugoročnu i uspješnu suradnju i poslovanje. Za više detalja o modelu kooperacije Grupe Pivac, slobodno se obratite na: info@vajda.hr

Zlatar Bistrica
Ulica Vladimira Nazora 2, 49247, Zlatar Bistrica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 09:00 - 16:00h
sub: 08:00 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: ne radimo
Telephone
0914644547
Oriovac
Frankopanska ulica 8, 35250,, Oriovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 07:00 - 20:00 h
nedjelja, blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644694
Pula 4
Ul. Ivana Matetića Ronjgova 4, 52100,, Pula
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644756
Kutina
Ulica Kralja Petra Krešimira IV 9, 44320,, Kutina
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak -petak: 07:00 - 20:00 h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644628
Mali Lošinj
Veloselska 20, 51550, Mali Lošinj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 17:00
nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644762
Zadar Gaženica
Benkovačka cesta 4, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - petak: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644815
Dugo Selo
Josipa Zorića 12,10370, Dugo Selo
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 15:00 h I sub 08:00 - 13:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644595
Zagreb Savica 2
Lastovska 38,10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota: 07:00 - 20:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644511
Ivankovo
Gorjani 3, 32281, Ivankovo
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h I praznik 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO
Telephone
0914644543
Zagvozd
Franje Tuđmana 37, 21270, Zagvozd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644779
Desinić
Trg Sv.Jurja 9, 49216, Desinić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644632
Vukovar-Borovo
Hrvatskog zrakoplovstva 2, 32227, Borovo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 20:00 h
sub 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644544
Ivanić Grad 2
Savska 91A,10310, Ivanić Grad
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644623
Dubovac Karlovac
Eugena Kumičića 1, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00 h
subota: 07:00 - 12:00 h
blagdani: 07:00 - 12:00 h
nedjelja: zatvoreno
Telephone
0914644804
Orahovica
Trg Sv. Florijana 4, 33515, Orahovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 -20:00 h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644538
Krapina
Trg Ljudevita Gaja 18, 49000, Krapina
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 09:00 - 16:00 h
subota: 08:00 - 13:00 h
praznik: 07:00 - 12:00 h
nedjelja: Ne radimo
Telephone
0914644537
Čazma
Ulica Kralja Tomislava 12, 43240, Čazma
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00 h
sub: 07:00 - 14:00
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644509
Sv. Ivan Zelina
Braće Radića bb, 10380, Sveti Ivan Zelina
Work hours:
Radno vrijeme
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h

Telephone
0914644536
Mala Subotica
Glavna 29, 40321, Mala Subotica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 08:00 - 15:00 h I sub, nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
091/464-4535
Vajda Mursko Središće
Trg bana Josipa Jelačića 7, 40315, Mursko Središće
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 08:00 -15:00 h
subota: 07:00 - 12:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h

Telephone
0914644518
Poreč
Budičina 3, 52440, Poreč
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644887
Makarska - Uglovnica
Molizanskih Hrvata 56, 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon – sub: 06:30 – 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644631
Stubičke Toplice
V.Šipeka 22, 49240, Stubičke Toplice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644978
Županja
Veliki Kraj 84, 32270, Županja
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 15:00 h I sub 08:00 - 13:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 08:00 - 13:00 h
Telephone
0914644691
Otok - Slavonija
Kralja Petra Krešimira IV 23, 32252, Otok-Slavonija
Work hours:
Radno vrijeme: pon-sub 7:00 - 20:00 h I nedjelja 7.00 - 12:00 I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644692
Donji Kraljevec
Kolodvorska 29, 40320, Donji Kraljevec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon – pet: 08:00 – 15:00 h
sub: 07:00 - 12:00 h
nedjelja i praznik: NE RADIMO

Telephone
0914644534
Stobreč
Svetog Lovre 2, 21311, Stobreč
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644956
Čačinci
Trg dr. Franje Tuđmana bb, 33514, Čačinci
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00 h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644532
Mesnica Varaždinske Toplice
Trg Republike Hrvatske 1, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 19:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644514
Križevci
Kralja Tomislava 1, 48260, Križevci
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644620
Stara Mokošica
Uz Jadransku cestu 17, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 17:00 h I nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00
Telephone
0914644513
Sisak 2
Stjepana i Antuna Radić 46, 44000, Sisak
Work hours:
Radno vrijeme:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 07:00 – 19:00
Subota: 07:00 – 14:00
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00
Telephone
0914644508
Petrinja 2
Turkulinova 27, 44250, Petrinja
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 19:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644619
Pitomača
Trg kralja Tomislava 18, 33405, Pitomača
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - subota: 07:00 - 20:00 h
Blagdani: 07:00 -12:00 h
Nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644622
Rovinj
Mattea Benussija 13, 52210, Rovinj
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 19:00 h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznici: 07:00 - 12:00
Telephone
0914644885
Pregrada
Janka Leskovara 39/1, 49218 , Pregrada
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644503
Zagreb Vajda 3
Šubićeva 40, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 | nedjelja 07:00 - 12:00 h I blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644528
Zagreb Vajda 2
Koledinčka bb, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644527
Zagreb Vajda 1
Braće Cvijića 3, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - subota: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644526
Varaždin Vajda 2
Gundulićeva 6, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 15:00 h|sub 07:00 - 12:00 h| nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0914644523
Varaždin Vajda 1
A. Šenoe 12a, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 14:00
subota: 07:00 - 12:00
praznik: 07:00 - 12:00
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644522
Nedelišće Vajda
M. Viljevca 2a, 40305, Nedelišće
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00 h
sub: 07:00 - 12:00 h
praznik:07:00 - 12:00 h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644521
Čakovec Vajda 5
Mihovljanska 48, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 – 20:00 h I nedjelja i blagdani - ne radimo
Telephone
0914644519
Čakovec Vajda 3
Uska 1, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 -14:00 h I sub 07:00 - 12:00 h| nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0916464517
Čakovec Vajda 2
V. Morandinija 2, 40000, Čakovec
Work hours:
RADNO VRIJEME: Ponedjeljak:07:00 – 12:00 I Utorak - Petak: 07:00 – 14:00 h I Subota: 07:00 – 13:00 h I Praznik: 07:00 – 12:00 h I Nedjelja: Ne radimo
Telephone
0914644516
Čakovec Vajda
Zagrebačka 4, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 19:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644515
Slatina
Trg Sv. Josipa 5a, 33520, Slatina
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00 h
sub: 07:00 - 17:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644506
Virovitica
Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000, Virovitica
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznici: 07:00 - 12:00 h

Telephone
0914644624
Vajda Koprivnica 2
Trg Kralja Zvonimira 27, 48000, Koprivnica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644507
Pleternica
Mlinska 31, 34310, Pleternica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 17:00 h | nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644695
Pula 3 diskont
Rikarda Katalinića Jeretova 17, 52100, Pula
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h|subota 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644679
Zlatar
Zagrebačka 11 , 49250, Zlatar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644504
Klinča Sela
Okićko naselje 4, 10452, Klinča Sela
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00
Telephone
0914644675
Velika Gorica 2
Zagrebačka 29, 10410, Velika Gorica
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota: 07:00 - 14:00 h
blagdani: 07:00 - 12:00 h
nedjelja: ne radimo
Telephone
0914644627
Bednja
Trakošćanska 14, 42253, Bednja
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644501
Zabok
Matije Gupca 75, 49210, Zabok
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644641
Nova Gradiška
Strossmayerova 1, 35400, Nova Gradiška
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h|sub 07:00 - 17:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644607
Križ
Zagrebačka 13, 10314, Križ
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 -20:00 h
subota: 07:00 -14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644606
Klanjec
Lijepe Naše 36, 49290, Klanjec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644883
Split 3 Pothodnik
Ruđera Boškovića - Pothodnik bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 7:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 -12:00 h
Telephone
0914644689
Donja Stubica
Golubovečka 6, 49240, Donja Stubica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644881
Hum na Sutli
Hum na Sutli 163, 49231, Hum na Sutli
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644880
Vinkovci
Duga 88, 32100, Vinkovci
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 07:00 - 20:00 h
sub 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644690
Đurđevac
Stjepana Radića 28, 48350, Đurđevac
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 -20:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644603
Virje
Trg bana Josipa Jelačića 2, 48326, Virje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00 h
sub: 07:00 - 14:00
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644614
Špišić Bukovica
Petra Preradovića 9, 33404, Špišić Bukovica
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h

Telephone
0914644613
Stankovci
Stankovci 82, 23422, Stankovci
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 13:30 h I praznici 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO
Telephone
0914644604
Bjelovar 2
Matice hrvatske 12, 43000, Bjelovar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644616
Lepoglava
Trg hrvatskih Pavlina 3, 42250, Lepoglava
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644611
Vajda Prelog
Glavna 59, 40323, Prelog
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644612
Vajda Ludbreg
Alojzija Stepinca 16, 42230, Ludbreg
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644987
Garešnica
Vladimira Nazora 9, 43280, Garešnica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644994
Bol 2
Domovinskog rata 72, 21420, Bol
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak – četvrtak: 07:00 – 13:30h
petak - subota: 07:00 – 14:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644639
Vidovec
Stjepana Radića 26, 42205, Vidovec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644636
Diskont Dubrovnik
Obala Pape Ivana Pavla II br.13, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 7:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0914644533
Vinica
Marčan, Vinička 5, 42207, Vinica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644638
Sračinec
Varaždinska 180, 42209, Sračinec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644637
Lipik
Trg Kralja Tomislava 1, 34551, Lipik
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 14:00 h
subota: 08:00 - 13:00 h
praznik: 07:00 - 12:00 h
nedjelja: ne radimo

Telephone
0914644979
Split Brodarica
Domovinskog rata 31, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644948
Vir
Borisa Krnčevića 13, 23234, Vir
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:3h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644925
Ivanec
Mirka Maleza 12, 42240, Ivanec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644973
Bjelovar
Ivše Lebovića 13, 43000, Bjelovar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 08:00 - 15:00h
sub: 08:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644962
Jastrebarsko 2
Dr. Franje Tuđmana 28,10450, Jastrebarsko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644963
Požega
Matice hrvatske 19, 34000, Požega
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644961
Žminj
Ulica 9. rujna 1/f, 52341, Žminj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644771
Grubišno Polje
Nikole Šubića Zrinskog 13, 43290, Grubišno Polje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644933
Okučani
Kardinala Blaženog Alojzija Stepinca 34, 35430, Okučani
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644943
Novska
Kralja Tomislava 10, 44330, Novska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644942
Pakrac
Trg 76. Bataljuna 2, 34550, Pakrac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644940
Sisak
Stjepana i Antuna Radića 17, 44000, Sisak
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 07:00 – 19:00
Subota: 07:00 – 14:00
Praznik: 07:00 – 12:00
Nedjelja: ne radimo
Telephone
0914644938
Daruvar
Josipa Jelačića 14, 43500, Daruvar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644939
Vrbovsko
Ivana Gorana Kovačića, 51326, Vrbovsko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644941
Zagreb tržnica Volovčica
Trg Volovčice 1, Tržnica Volovčica, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644936
Zagreb Jarun 2
Boks 1 i 2 - Pakoštanska 5, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644861
Umag
Tribje 2, 52470, Umag
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 08:00 - 15:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 - 13:00h
Telephone
0914644828
Zagreb Trešnjevka 2
Trešnjevački trg bb, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 07:00 - 13:30h
petak i subota: 07:00 - 14:00
nedjelja: 07:00 - 12:00h
blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644860
Sunja
Matije Gupca 17, 44210, Sunja
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644848
Dubrovnik Lapad 2
Iva Vojnovića 52, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644850
Matulji
Trg Maršala Tita 1, 51211, Matulji
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644086
Viškovo
Viškovo 147, 51216, Viškovo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
subota: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644844
Pazin
25. Rujna br. 10, 52000, Pazin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 7:30 - 14:00h
pet- sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644684
Labin
Karla Kranjca 11/4c, 52220, Labin
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 16:00h
subota: 07:00 - 14:00 h
nedjeljom i blagdanima: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644085
Komin
Obala Stjepana Radića 103, 20344, Komin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 13:30h
sub: 07:00 - 14:30h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644682
Popovača
Trg Grofova Erdodyja 34, 44317, Popovača
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
Subota 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644081
Zagreb Utrine 2
Tržnica Utrine-kiosk 005-T, Barčev trg 16, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon: 07:00 - 12:00h
utorak - subota: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644608
Dvor
Hrvatskog proljeća 1 b, 44440, Dvor
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644648
Brinje
Frankopanska 62b, 53260, Brinje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644649
Sinj
Matićeva 12, 21230, Sinj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644890
Kamenmost
Kamenmost 164, 21262, Kamenmost
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644875
Lekenik
Zagrebačka 77. 44272, Lekenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644874
Solin 2
Kralja Zvonimira 76, Solin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644873
Lovran
Šetalište maršala Tita 41, 51415, Lovran
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644928
Rogoznica
Ante Starčevića 22, 22203, Rogoznica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644927
Makarska Velo Brdo
Velo Brdo 1, 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644926
Rakovica
Rakovica 27, 47245, Rakovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644791
Bakar
Primorje 76, 51222, Bakar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:30 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644843
Kraljevica
Zrinski trg 11, 51260, Kraljevica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644924
Šibenik 7
Zadarska 1, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 07:00 - 13:30h
pet i sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
Blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644921
Crikvenica
Vinodolska 10, 51260, Crikvenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644923
Šibenik 5 tržnica
Tržnice Draga bb, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644733
Hrvatska Kostajnica
Vladimira Nazora 20, 44430 , Hrv. Kostajnica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644857
Split Marmontova
Kraj sv. Marije 8, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:00 - 19:00h
sub: 06:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644851
Topusko
Lipa 33, 44415, Topusko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644870
Turanj
Turanj 4, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644869
Ozalj
Trg braće Radića 1, 47280, Ozalj
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 17:00h
Subota: 07:00 – 14:00h
Nedjelja I praznik: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644868
Split 3 tržnica
Bušićeva bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:30h
Telephone
0914644816
Duga Resa
Jozefinska cesta br.9, 47250, Duga Resa
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00h
sub: 07:00 - 12:00h
nedjelja i blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644871
Gospić
Nikole Tesle bb, 53000, Gospić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644813
Ugljan
Ugljan centar b.b., 23275, Ugljan
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
ned i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644842
Preko
Preko b.b., 23273, Preko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644841
Gradac
Jadranska 67, 21330, Gradac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644859
Kistanje
Hrvatskih Branitelja bb, 22305, Kistanje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644858
Split Sućidar 3
Valpovačka 3, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 -13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644728
Pirovac
Kralja Tomislava bb, 22213, Pirovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644788
Dicmo
Prisoje 44, 21232, Dicmo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644723
Gvozd
Kralja Petra Svačića 20 a, 44410 , Gvozd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00 h
subota: 7:00 - 12:00 h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644811
Zadar Bili brig
Put Pudarice 13c, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 06:30 – 13:00h
Subota: 06:30 - 13:00h
Praznik: 06:30 – 12:00
Telephone
0914644822
Donji Lapac
Trg Nikole Tesle 5, 53250, Donji Lapac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644853
Delnice
Lujzijanska cesta 49, 51300, Delnice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644838
Glina
Stjepana i Antuna Radića 20, 44400, Glina
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644837
Vojnić
Stjepana Radića 3, 47220, Vojnić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644836
Komiža
Hrvatskih mučenika 7, 21485, Komiža
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644835
Bibinje
Bibinje 4b, 23205, Bibinje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:30 h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
023/239-030
Ploče tržnica
Vladimira Nazora 22, 20340, Ploče
Work hours:
Radno vrijeme:
pon: 07:00 - 17:00h
uto-sub: 07:00 -20:00h
Nedjelja i blagdani: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644826
Karlovac tržnica
Trg Hrvatskih branitelja 2, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - subota: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644801
Dugi rat
Poljička cesta 133, 21315, Dugi rat
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - subota: 06:30 - 13:30 h
Nedjelja: 07:00 - 12:00 h


Telephone
0914644760
Vrgorac
Hrvatskih velikana 49, 21276, Vrgorac
Work hours:
radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00
nedjelja: 7:00 - 12:00
Telephone
0914644700
Vrgorac diskont
Težačka 13, 21276, Vrgorac
Work hours:
Radno vrijeme pon - sub 07:00 - 20:00|Nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h|
Telephone
0914644818
Mokošica Nova
Od Izvora 76, 20236, Mokošica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644773
Dubrovnik Lapad
Marka Marulića 13, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 13:30h
sub: 07:00 – 14:30h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644820
Karlovac PPK diskont
Selce 33 , 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644817
Cavtat Zvekovica
Uz stari put 8, 20210, Cavtat - Zvekovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644819
Udbina
Stjepana Radića 4, 53234, Udbina
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644814
Otočac Lidl
Kralja Zvonimira 4, 53220, Otočac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 08:00 - 21:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 16:00h
Telephone
0914644808
Knin 3
Seljačke bune 3, 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 08:00 - 21:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 - 14:00h
Telephone
0914644807
Ogulin
Vladimira Nazora 5 47300, Ogulin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644806
Slunj
Plitvička 10, 47240, Slunj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 19:00
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644805
Karlovac 2 Grabrik
Ul. kralja Zvonimira 1, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00 h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644802
Korenica
Josipa Jovića 2, 53230, Korenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 08:00 - 18:00h
sub: 08:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 - 12:00h
Telephone
0914644800
Kaštel Sućurac
Trg palih za domovinu 4, 21212, Kaštel Sućurac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon -pet: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 15:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644799
Zagreb Vajda, tržnica Dolac
Dolac 2-boks 55./tržnica, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja 07:00 - 12:00 h I blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644548
Trpanj
Kralja Tomislava 20 A, 20240, Trpanj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644793
Solin
Petra Krešimira IV br.24, 21210, Solin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644792
Obrovac
A. Starčevića 1, 23450, Obrovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 14:00h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644790
Skradin
Aleja skradinskih svilara br. 15, 22222, Skradin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 – 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644782
Senj
Ruminja vrata 1, 53270, Senj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 -17:00h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644787
Posedarje
Ivana Gorana Kovačića 4, 23242, Posedarje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 06:30 - 13:30 h
sub: 06:30 - 13:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644786
Novalja - Pag
Slatinska 36, 53291, Novalja
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644785
Privlaka
Privlaka Grbići 67 , 23233, Privlaka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644784
Pag
Braće Andrijića bb, 23250, Pag
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 7:00 - 13:30h
sub: 7:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 12:00h

Telephone
0914644783
Gruda
Gruda 140, 20215, Gruda
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 07:00 - 13:00h; 16:00 - 19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644780
Selca (otok Brač)
Tome Didolića 22, 21425, Selca
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644777
Blato
Ulica br.1/11, 20271, Blato
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 – 15:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644776
Trogir 2 diskont
Put Kapalice bb, 21220, Trogir
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 16:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644775
Biograd 2
Nova Tržnica bb, 23210, Biograd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644774
Metković 2
Kneza Branimira 10, 20350, Metković
Work hours:
Radno vrijeme:
pon 07:00 - 17:00h
uto - sub 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644772
Starigrad Paklenica
Ulica dr. Franje Tuđmana bb, 23244, Starigrad Paklenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644821
Otok ( kod Sinja )
Alojzija Stepinca 1, 21238, Otok
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644768
Kukljica
Kukljica bb, 23271, Kukljica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 13:00h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:30h
Telephone
0914644767
Kupari
Vukovarska bb, 20207, Mlini
Work hours:
Radno vrijeme:
pon 7:00 - 17:00h
uto - sub: 07:00 – 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644766
Kaštel Novi
Cesta dr.Franje Tuđmana 1058, 21217, Kaštel Novi
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 – 15:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644765
Trilj 2
Domovinskog rata 21, 21240, Trilj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644764
Šolta
Trg Gustrina 16, 21430, Grohote
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644763
Sukošan
Hrvatskih branitelja 5, 23206, Sukošan
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 14:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644761
Vela Luka
Obala 4 br.15, 20270, Vela Luka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 -20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644758
Korčula
Lumbarajska cesta br.4., 20260, Korčula
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644757
Split Trstenik
Ulica Moliških Hrvata 7, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644755
Opuzen
Stanka Parmaća 10, 20355, Opuzen
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644754
Pučišća
Porat bb, 21412, Pučišća
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 12:00h; 17:00 -19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644753
Gračac diskont
Park dr. Franje Tuđmana 1, 23440, Gračac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644752
Šestanovac
Šestanovac bb (kod pošte), 21250, Šestanovac
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak 7:00-20:00h
Utorak 7:00-13:30h
Srijeda-subota 7:00-20:00h
Nedjelja 7:00-12:00h
Telephone
0914644751
Vrlika
Hrvoja Vukčića Hrvatinića 23, 21236, Vrlika
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644750
Proložac
Donji proložac bb, 21264, Donji Proložac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644748
Sinj diskont
Put Ferate 1, 21230, Sinj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644746
Omiš diskont
Vukovarska 40, 21310, Omiš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644745
Cista Provo
Cista Provo bb, 21256, Cista Provo
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak: 07:00 - 20:00h
utorak: 07:00 - 14:00h
srijeda - subota: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644744
Orebić
Bana Josipa Jelačića 69, Orebić
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak-Subota: 07:00 – 20:00h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644742
Šibenik diskont
Ul. Bana Josipa Jelačića br. 86, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644741
Imotski diskont
Bruna Bušića 27, 21260, Imotski
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644740
Omiš Pazar
Marka Marulića bb, 21310, Omiš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644739
Ston
Put Malog Stona br.1, 20230, Ston
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet. 07:00 - 20:00h
sub. 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644738
Vis
Šetalište stare Isse 19, 21480, Vis
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 – 13:00 i 17:00 – 19:00 h
subota: 07:00 – 13:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644737
Makarska diskont
Zrinsko-Frankopanska br.46 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644736
Split Stari Pazar 3
Stari Pazar bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:00h
sub: 06:30-13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:00h
Telephone
0914644735
Zadar 6 Melada
Benka Benkovića 1, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 6:30 - 13:30h
sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:00 - 11:00h
Telephone
0914644734
Metković
Don Radovana Jergovića 1/1, 20350, Metković
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644731
Dubrovnik Gruž
Obala S.Radića 19, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 – 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644730
Kaštel Stari
Ivana Danila 56 , 21216, Kaštel Stari
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644729
Starigrad (otok Hvar)
Stari Grad bb, 21460, Stari Grad
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 7:00 - 12:30; 17:30 – 20:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 – 12:00h
Telephone
0914644727
Šibenik 2
Stjepana Radića 54, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota: 07:00 - 14:00h
nedjeljom i blagdanima: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644726
Split Brda
Mostarska bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:0h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:30h
Telephone
0914644725
Hvar
Ulica Hanibala Lucića 4, 21450 - Hvar, Hvar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 12:30h; 16:30 - 19:30h
nedjelja i blagdani: 8:00 - 12:00h
Telephone
0914644724
Jelsa
Autobusni kolodvor, 21465, Jelsa
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 7:00 - 13:00; 17:00 – 21:00h
nedjelja i blagdani: 7:00 – 12:00h
Telephone
0914644849
Zadar 5 Kalelarga
Dalmatinskog sabora 2, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 7:00 - 11:00h
Telephone
0914644721
Zadar 4 Put Petrića
Put Petrića 51 , 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:30 h
sub: 7:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644719
Zadar 3 Relja
Zrinsko-frankopanska 1, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13.00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644718
Šibenik 1
Nova tržnica bb , 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30-13:30h
nedjeljom i blagdanima: NE RADIMO
Telephone
022/215-072
Vodice
Artina 1, 22211, Vodice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon -sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644717
Biograd n/m
Trg H.Velikana 1, 23210 , Biograd n/m
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644714
Drniš
A.Mihanovića 13 , 22320, Drniš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644713
Zadar 2 Murvička
Put Murvice bb, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 20:00h
sub: 6:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644712
Opatija
Maršala Tita br.82, 51410, Opatija
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644827
Rijeka 2 Brajda
Tržnica Brajda paviljon prizem. 9 - 51000, Rijeka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644829
Pula
Narodni trg 9, 52100, Pula
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644711
Rijeka Placa
Centar tržnica paviljon 2, 51000, Rijeka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644830
Split Stari Pazar 1
S.Pazar bb/Nathodnik, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
Nedjelja: 06:30 -11:00h
Telephone
0914644710
Knin 2
Resičina 2 , 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644709
Split Sućidar
Vinkovačka 6, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
Nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:00h
Telephone
0914644708
Split Pujanke
Pujanke 24/2 , 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644707
Supetar
Terminal 1 , 21400, Supetar
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – Petak: 07:00 – 19:00h
Subota: 07:00 – 14:00h
Nedjelja i praznik: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644706
Benkovac
A. Starčevića 2C, 23420, Benkovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:00 -14:00h
sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644705
Knin 1
Dr.Franje Tuđmana 30, 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644704
Makarska 2
Kalelarga 13 , 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00 h
Telephone
0914644083
Baška Voda
Obala Sv. Nikole 9 , 21320, Baška Voda
Work hours:
Radno vrijeme:
PON-SUB 06:30-13:00h
NED 07:00-12:00h
Telephone
0914644702
Ploče
Vladimira Nazora 41 , 20340, Ploče
Work hours:
Radno vrijeme:
pon: 7:00 - 17:00 h
uto - sub: 07:00 - 20:00 h
nedjelja: 7:00 - 12:00 h
Telephone
0914644701
Kutjevo
Trg graševine 2, Kutjevo
,
Work hours:
Radno vrijeme:
Pon-pet: 7:00-20:00 I sub: 7:00 -17:00 I nedjelja i praznici: 7:00-12:00
Telephone
0914644769
Karlovac Banija
Ulica Ante Starčevića 28 A, Karlovac
Work hours:
pon - pet:07:00-20:00 h
subota: 07:00 -14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644803
Velika
Franje Tuđmana 24, 34330 Velika, Velika
Work hours:
PON - PET: 07:00 – 20:00, SUB:07:00 – 17:00, NEDJELJA I PRAZNIK: 07:00 – 12:00
Telephone
0914644510
Nova Kapela
Kralja Tomislava 1A, 353410 Nova Kapela, Nova Kapela
Work hours:
RADNO VRIJEME: pon - pet: 08:00-15:00 I sub: 08:00 - 13:00 I praznik: 07:00-12:00 I nedjelja: ne radimo
Telephone
0914644696
Kloštar Podravski
Kralja Tomislava 13, 48362 Kloštar Podravski , Kloštar Podravski
Work hours:
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - petak: 07:00 -20:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 - 12:00 h

Telephone
0914644156
Krk
Šetalište Sv. Bernardina 3, Krk, Krk
Work hours:
RADNO VRIJEME: Ponedjeljak: 07:00 – 13:00 h I Utorak – Petak: 07:00 – 14:00 h I Subota: 07:00 – 13:00 h I Nedjelja: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644895
Rijeka 4
Slaviše Vajnera Čiče 7/A
, Rijeka
Work hours:
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - Petak: 07:00 – 19:00
Subota: 07:00 – 14:00
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00
Telephone
091 464 4587
Makarska Velo Brdo
Velo Brdo 1, Makarska
Work hours:
RADNO VRIJEME
ponedjeljak - subota: 06:30 – 13:00 h
nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00 h
Telephone
021/691-688
Sesvete
Kašinska 4, 10360 Sesvete, Sesvete
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak -petak: 07:00 - 20:00 h
Subota: 07:00 -14:00 h
Blagdani: 07:00 - 12:00 h
Nedjelja: ne radimo


Telephone
0914644798
Našice
Braće Radića 99, Našice
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
Subota: 07:00 - 17:00 h
Praznik: 07:00 - 12:00 h
Nedjelja: NE RADIMO
Telephone
091 464 4995
Kotoriba
Ulica kralja Tomislava 100, Kotoriba
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak – petak: 07:00 – 15:00 h
subota: 07:00 – 12:00 h
nedjelja i praznik: ne radimo
Telephone
0913845563
Mravince
Marka Marulića 2, 21209 Mravince, Mravince
Work hours:
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00 h
Subota: 07:00 - 17:00 h
Nedjelja: 07:00 - 12:00 h
Telephone
091 4644 816
Sibinj
Ulica Sibinjskih žrtava 112, Sibinj
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 17:00h
nedjelja i praznik: ne radimo
Telephone
0914644795
Kostanje
Poljička cesta 75 , Kostanje
Work hours:
RADNO VRIJEME:
PONEDJELJAK: 07:00-20:00h
UTORAK: 07:00-13:30h
SRIJEDA-SUBOTA: 07:00-20:00h
NEDJELJA I PRAZNIK: 07:00-12:00h
Telephone
0912674842
Otrić-Seoci
Otrić-Seoci 90

, 20342 Otrić-Seoci
Work hours:
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - subota: 07:00 – 20:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644932
Kutjevo
Trg graševine 2, 34340 Kutjevo, Kutjevo
Work hours:
RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak - petak: 07:00 - 20:00h
Subota: 07:00 - 17:00h
Nedjelja i praznici;: 7:00 - 12:00h

Telephone
091 464 4769
Tugare
Kneza Trpimira 20 , Tugare
Work hours:
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak-Petak: 07:00 – 20:00h
Subota: 07:00 – 17:00h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644778
Runovići
Runovići 335 A, Runovići
Work hours:
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak: 07:00 – 20:00h
Utorak: 07:00 – 14:00h
Srijeda – Subota: 07:00 – 20:00h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644720
Milna
Žalo 37A, 21405 Milna, Milna
Work hours:
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota: 07:00 - 14:00h
ned i praznici: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644704
Lastovo
Dovnja luka 4, 20290 Lastovo, Lastovo
Work hours:
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak-Subota: 07:00 – 20:00 sati
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00 sati
Telephone
0914644797
Požega 2
Bana Josipa Jelačića 20, 34000 Požega, Požega
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 07:00 – 20:00 h
Subota: 07:00 – 17:00 h
Nedjelja i praznici: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644545
Pisarovina
Trg Stjepana Radića 11
, Pisarovina
Work hours:
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak-Petak: 07:00 – 19:00 h
Subota: 07:00 – 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644015
Vajda Varaždin 4
Zagrebačka 53 a, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 07:00 – 19:00 h
Subota: 07:00 - 14:00 h
Nedjelja i praznik: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644823
No front page content has been created yet.
Follow the User Guide to start building your site.