Otvorena velika Pivac market-mesnica u Pleternici

 24.04.2024
Otvorena velika Pivac market-mesnica u Pleternici

Stanovnici Pleternice i okolice dobili su atraktivnu lokaciju za svakodnevnu kupnju cjelokupnog asortimana za kućanstvo, i to po uvijek povoljnim, konkurentnim cijenama!

 

Pivac market-mesnica u Pleternici svečano je otvorila vrata moderno uređenog prostora, opremljenog po najvišim trgovačkim standardima. Novootvorena poslovnica nalazi se u neposrednoj blizini dosadašnje, na adresi Mlinska ulica 25, a prostire se na gotovo 200 četvornih metara prodajnog prostora. Poslovnica je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama u skladu s najvišim tehnološkim standardima.

 

Još bogatija ponuda

 

Posebno mjesto u asortimanu zauzima raskošna ponuda svježeg mesa i prvorazrednih mesnih delikatesa, a osim artikala iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac, u novouređenoj market-mesnici očekuje vas prošireni asortiman od čak 1.700 ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih domaćih i stranih top brendova. Bogata i raznovrsna ponuda obuhvaća mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, smrznuti i konditorski program, alkokolne i bezalkoholne napitke, higijenske potrepšine i ostale proizvode za domaćinstvo.

 

„Mještani Pleternice svoju kupnju od danas mogu obavljati u novom, suvremeno uređenom prostoru, koji svojim modernim interijerom i atraktivnim ambijentom još bolje odgovara na potrebe potrošača. Zahvaljujemo na vjernosti dosadašnjim kupcima, a u cilju još većeg zadovoljstva kupaca i dalje ćemo nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge“, poručila je Ivona Vukosav Leko, direktorica maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.

 

U povodu otvorenja kupci su imali prilike uživati u degustacijama vrhunskih delicija i poklon-paketićima iznenađenja, a najsretniji, 300. kupac osvojio je poseban dar – cijeli Dalmatinski pršut, najpoznatiji i najpopularniji premium artikl iz asortimana Grupe Pivac.

 

Otvorena velika Pivac market-mesnica u Pleternici

 

Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 7 do 20 sati i subotom od 7 do 17 sati, dok će nedjeljom biti otvorena prema rasporedu radnih nedjelja.

 

Širenje mreže maloprodaja

 

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutačno broji gotovo 240 poslovnica diljem Hrvatske. U posljednjih nekoliko godina investicije u maloprodaju intenzivirane su kroz otvorenja market-mesnica velikog formata, širenje mreže poslovnica, renovaciju postojećih prodajnih objekata i proširenje asortimana.