Gruda dobila veću, renoviranu Pivac market-mesnicu

 20.02.2023
Gruda dobila veću, renoviranu Pivac market-mesnicu

Nakon otvorenja u Zvekovici, niz investicija u razvoj i unaprjeđenje kvalitete maloprodajnih mjesta nastavili smo ulaganjem u market-mesnicu u Grudi. Stanovnici ovog mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji od danas svoju kupnju mogu obavljati u modernijem i proširenom prodajnom prostoru opremljenom vrhunskom profesionalnom opremom, što će iskustvo kupnje učiniti još boljim, ljepšim i ugodnijim.


 

Zahvaljujući svakodnevnoj opskrbi svježim namirnicama, od kvalitetnog mesa domaćeg podrijetla, voća i povrća do domaćeg kruha lokalnog dobavljača, ova market-mesnica idealno je rješenje za sve potrebe dosadašnjih, ali i budućih kupaca. Osim navedenih proizvoda, bogatu ponudu preuređene market-mesnice u Grudi čini više od 1000 artikala iz prehrambenog i neprehrambenog asortimana te renomirani top brendovi po uvijek povoljnim cijenama.


 

U povodu otvorenja, za najbrže kupce pripremili smo male poklone iznenađenja, mnogi su se okušali i u kolu sreće, a do 20. ožujka svi mogu kupovati po posebno kreiranim akcijskim cijenama.


 

Radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 7:00 do 20:00 sati, subotom od 7:00 do 14:00 sati te nedjeljom i blagdanom od 7:00 do 12:00 sati.

 

Image removed.

 

 

Image removed.