Otvorena vrata proširene Pivac market-mesnice na Šolti

 09.12.2022
Otvorena vrata proširene Pivac market-mesnice na Šolti

Nakon mjesec dana renovacije, stanovnici mjesta Grohote na Šolti svoju svakodnevnu nabavku od danas mogu obaviti u proširenoj Pivac market-mesnici, gdje ih u suvremeno opremljenom prodajnom prostoru odsada očekuje još raznovrsnija ponuda proizvoda za kućanstvo, i to - kao i uvijek - po najpovoljnijim cijenama! Prodajni prostor površine 100 m2 nalazi se na već poznatoj, dosadašnjoj lokaciji, na adresi Podkuća 5.

 

Uz svježe meso, vrhunske tradicionalne suhomesnate delikatese i mesne prerađevine iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac, ponuda market-mesnice sastoji se od širokog asortimana koji obuhvaća mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, smrznute proizvode, konditorski program, higijenske potrepštine i ostale proizvode za kućanstvo. Asortiman broji više od 1200 različitih artikala renomiranih domaćih i stranih top brendova.

 

Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati te nedjeljom i praznikom od 7 do 12 sati.

 

U povodu otvorenja proširene market-mesnice, posjetitelje su dočekali  slatko-slani pokloni iznenađenja te kolo sreće u kojem su mogli osvojiti slasne nagrade, a svi mogu iskoristiti i posebnu akciju, koja traje do 16. prosinca.

 

Pivac maloprodajna mreža trenutačno broji 250 objekata diljem Hrvatske. Osim na kopnu, maloprodajne poslovnice dostupne su i na otocima što omogućuje i olakšava svakodnevnu opskrbu. Kako bi se što bolje pokrile potrebe kupaca u svim dijelovima zemlje, neprestano se radi na širenju maloprodajne mreže, ali i modernizaciji i proširenju ponude postojećih poslovnica. 

  

Pivac maloprodaje među prvima su pristupile Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura, čime jamče da će tijekom procesa konverzije voditi računa o tome da prilagodba na uvođenje nove valute bude maksimalno transparentna, odnosno da cijene proizvoda neće biti neopravdano povećavane te da će biti korektno preračunate, isključivo po fiksnom tečaju konverzije.