Novitet: NOSTALGIČNA domaća kobasica po recepturi bake Mile!

 25.05.2023
Novitet: NOSTALGIČNA domaća kobasica po recepturi bake Mile!

Pomiriši... u samo jednom trenutku vrati se u toplinu bakine kuhinje i probudi slatke uspomene na sretne dane djetinjstva...

 

Okusi... u samo jednom zalogaju prizovi sjećanja na vrijeme kada se u hrani doista uživalo i sve nam je bilo nekako ukusnije...

 

 

Image removed.

 

Sada već davne 1952. godine, u zaleđu Dalmacije, u Vrgorcu, započinje priča o Grupi Pivac.

 

Iz malog obiteljskog obrta postepeno se razvila jedna od najvećih i najrespektabilnijih prehrambenih kompanija u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Uz viziju razvoja, ulaganje u modernizaciju te širenje proizvodnih kapaciteta, pomno se pazilo na očuvanje tradicije i vrhunsku kvalitetu svakog proizvoda.

 

Pozivamo vas da kušate NOSTALGIČNU kobasicu posvećenu baki Mili Pivac, koja je bila temelj i duša obitelji te potpora cijelom razvoju.

 

Po recepturi iz njene bilježnice napravljena je ova vrhunska delikatesa koja i dan danas čuva sve tajne neodoljivih okusa dalmatinskog podneblja.

 

 

Image removed.

 

 

Receptura ove trajne dimljene kobasice pomno je razvijena po uzoru na stoljetnu dalmatinsku tradiciju sušenja mesa u domaćoj radinosti. NOSTALGIČNU stoga s pravom možemo nazvati savršenim spojem hrvatske gastro baštine i najmodernije tehnologije proizvodnje.

 

Za bogatstvo arome i nostalgičnu punoću okusa, koja tako neodoljivo podsjeća na djetinjstvo, zaslužan je odabir vrhunske sirovine – isključivo najkvalitetnijih komada svinjskog mesa oplemenjenjih prirodnim začinima, dimljenih i dozrijevanih u tradicijskim uvjetima inspiriranima starim konobama.

 

Bez dodane soli, konzervansa, bojila i pojačivača okusa, svojim prirodno punim okusom oduševit će sve ljubitelje istinski kvalitetnih domaćih proizvoda, baš kao onih iz bakine kuhinje...

 

Image removed.