Još veća, ljepša, kvalitetnija i bogatija: Pivac market-mesnica u Slatini otvorila vrata na novoj adresi

 21.07.2023
Još veća, ljepša, kvalitetnija i bogatija: Pivac market-mesnica u Slatini otvorila vrata na novoj adresi

Pivac market-mesnica danas je u Slatini otvorila vrata na novoj adresi. Iz malog prostora na kućnom broju 5 preseljena je nekoliko metara dalje, na Trg sv. Josipa br. 5, u novi, mnogo veći prodajni prostor koji se prostire na više od 140 m2 u srcu Slatine. Moderno uređeni prodajni prostor opremljen  je najsuvremenijom opremom prema najvišim tehnološkim standardima i kupcima će osigurati još bogatiju ponudu.

 

Pivac u svojoj ponudi, uz uvijek svježe meso, nudi i suhomesnate delicije, svježe voće i povrće, svježi kruh te više od 1200 prehrambenih i neprehrambenih artikala.

 

Image removed.

 

- Ovo je prva mesnica opremljena najnovijim dizajnom koji predstavlja novi vizualni identitet Pivca. Uz nove police, rashladne vitrine i hladnjake, u prostoru se nalaze tri rashladne komore luksuzno opremljene najmodernijom opremom, što će dodatno osigurati svježinu namirnica na još veće zadovoljstvo kupaca - istaknula je Dunja Jović, kontrolorka maloprodaje za regiju Slavonija.

 

Pivac maloprodajna mreža sveukupno broji 239 poslovnica diljem Hrvatske koje posluju prema konceptu kvartovskog marketa, u kojem osim osnovnih namirnica možete kupiti i sve potrebne proizvode za kućanstvo. Poslovna politika neprestanog ulaganja i širenja maloprodajne mreže čini poslovnice dostupnim stanovnicima, kako urbanih tako i ruralnih područja te im time omogućuje svakodnevnu kupnju.

 

- Ovim otvorenjem nastavljano razvijati našu maloprodajnu mrežu u smjeru proširenja kvadrature, a samim time i ponude, kako bismo našim kupcima pružili još bolju kvalitetu i uslugu - izjavila je Ivona Vukosav Leko, voditeljica Odjela maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.

 

Image removed.

 

U povodu otvorenja, prvih 270 kupaca na poklon je dobilo pakiranje narezanog Dalmatinskog pršuta i čokoladu, a 300. kupac nagrađen je cijelim Dalmatinskim pršutom.

 

Vrata slatinskog Pivca kupcima su otvorena od ponedjeljka do petka od 7 do 20 i subotom od 7 do 17 sati te nedjeljom prema rasporedu.

 

Image removed.