Najukusniji uskrsni specijaliteti čekaju vas u Pivac market-mesnicama!

 04.04.2023
Najukusniji uskrsni specijaliteti čekaju vas u Pivac market-mesnicama!

Najveći kršćanski blagdan Uskrs nezamisliv je bez okupljanja obitelji oko stola uz kuhanu šunku i ostale tradicionalne specijalitete. Zato smo i ove godine za naše kupce pripremili bogat i raznovrstan uskrsni asortiman, u kojem vas očekuju proizvodi po svačijem ukusu i prilagođeni svačijim mogućnostima.

 

Ako vam je potrebna inspiracija za blagdanski meni, jedan od prijedloga svakako je klasična, sočna rolana lopatica. Uz šunku u mreži, upravo je rolana lopatica već godinama s razlogom jedan od najpopularnijih artikala iz našeg uskrsnog programa. Zabilježite ju na popis za nabavku i potražite u najbližoj Pivac market-mesnici po akcijskoj cijeni!

 

U slučaju da preferirate šunke sa što manjim udjelom masnoće, kao siguran adut za veličanstveni blagdanski stol predlažemo ukusni pečeni but. Dodate li mu maštovite priloge i dodatke, takav raskošni doručak lako postaje svečani ručak koji će oduševiti sve ukućane.

 

Za one kojima je uskrsni ručak, bez obzira na obilni doručak, ipak nezamisliv bez blagdanskog pečenja, pripremili smo bogat izbor svježeg mesa po odličnim cijanama. Uz tradicionalnu janjetinu i odojak, u našim market-mesnicama čeka vas raznolika ponuda najkvalitetnijeg telećeg, junećeg i svinjskog mesa za pečenje.

 

Osim asortimana šunki i svježeg mesa, pripremili smo i sve što vam je potrebno za najfinije uskrsne slastice, a cijelu aktualnu ponudu provjerite u ovotjednom katalogu.

 

Odaberite omiljene proizvode i uživajte u čarobnim okusima blagdana!