Radno vrijeme Pivac maloprodaja

 27.04.2020
Novo radno vrijeme Pivac maloprodaja

Poštovani kupci,

 

obavještavamo vas da se od ponedjeljka, 27. travnja, Pivac maloprodaje vraćaju na uobičajeno radno vrijeme otprije epidemije bolesti COVID-19.

 

U trgovinama koje imaju dvosmjensko radno vrijeme, potrebno je prilikom smjene dezinficirati prostor te vas sukladno tome molimo za razumijevanje i strpljenje. Pauza za dezinfekciju bit će od 13 do 14 sati, s iznimkom mesnica Knin Lidl i Otočac, koje rade do 21 sat, pa će se u njima dezinfekcija obavljati u periodu od 13:30 do 14:00 sati.

 

Sukladno preventivnim mjerama propisanima od strane Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, Pivac maloprodaje praznikom i nedjeljom bit će zatvorene,  do donošenja drugačije odluke od strane nadležnog tijela.

 

Sve epidemiološke mjere s ciljem prevencije zaraze koronavirusom - obavezno držanje razmaka unutar i ispred trgovina, dezinfekcija ruku na ulazu u trgovinu, obavezno korištenje zaštitne opreme za djelatnike - do daljnjega ostaju na snazi, a sve to kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu za sve naše zaposlenike i kupce.

 

Hvala vam što pazite jedni na druge!