U Staroj Mokošici otvorena preuređena Pivac market-mesnica

 16.03.2023
U Staroj Mokošici otvorena preuređena Pivac market-mesnica

Nastavljamo s ulaganjima u modernizaciju i širenje mreža Pivac market-mesnica!

 

Najnovija u nizu investicija odnosi se na renovaciju poslovnice u Staroj Mokošici, koja je danas ponovo otvorila vrata kupcima na otprije poznatoj adresi Uz Jadransku cestu 17, ali u novom ruhu.

 

Nakon mjesec dana pauze zbog preuređenja, stanovnici ovog dubrovačkog naselja svoju svakodnevnu nabavku sada mogu obaviti na gotovo 100 m2 suvremeno uređenog prodajnog prostora, u kojem ih očekuje više od 1.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala.  Osim standardne ponude svježeg mesa i mesnih prerađevina iz vlastite proizvodnje, asortiman novouređene poslovnice čine svježi kruh, voće i povrće, konditorski program te brojni proizvodi za kućanstvo.

 

Radno vrijeme market-mesnice je radnim radom od 7 do 20 sati, subotom od 7 do 17 sati te nedjeljom i praznikom od 7 do 12 sati.

 

Kolo sreće, kojim sada već tradicionalno obilježavamo otvorenja naših poslovnica, i ovoga je puta najsretnijim kupcima donijelo ukusne i slasne darove iz asortimana Grupe Pivac, a prvih 200 kupaca nagrađeno je poklon-paketićima iznenađenja.

 

U Dubrovniku i okolici trenutačno posluje devet Pivac market-mesnica, a mreža poslovnica u ovom dijelu Hrvatske uskoro će biti proširena i novom poslovnicom u Ćilipima.