Dubrovnik dobiva prvu Pivac premium mesnicu u Hrvatskoj

 21.02.2021
Dubrovnik dobiva prvu Pivac premium mesnicu u Hrvatskoj

Otvaranjem prve premium mesnice u sklopu maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac, Dubrovnik će od ponedjeljka biti bogatiji za novu, luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda.

 

Radi se o kompletno preuređenom prostoru postojeće Pivac mesnice u Gružu na adresi Obala Stjepana Radića 19, koja na ovoj lokaciji posluje dulje od petnaest godina, a sada je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama prema najvišim tehnološkim standardima. Osim suvremenom opremom i bogatom ponudom, Pivac premium mesnica također će se isticati posebnim vizualnim identitetom. 

 

Novouređeni prodajni prostor kupcima će ponuditi još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, domaće svinjetine i junetine s hrvatskih farmi te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa. U Pivac premium mesnici ekskluzivno će biti dostupna i dva nova premium proizvoda -Biftek odrezak i Tomahawk Steak, uz Ramstek i Rib Eye Steak koji su također nedavno plasirani na tržište. Ljubazno i profesionalno osoblje rado će vam udijeliti stručan savjet i odgovoriti na svaki upit, a uz raznovrsnu ponudu svježeg mesa i mesnih proizvoda u ponudi poslovnice nalazit će se odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala: mliječni i pekarski proizvodi, svježe voće i povrće, konditorski program, higijenske potrepštine te ostali asortiman za kućanstvo.

 

U povodu otvorenja, pripremili smo niz pogodnosti. Uz cijeli tjedan prigodnih akcijskih cijena, tu su i brojne degustacije te slatki i slani pokloni iznenađenja za prvih stotinu kupaca, a 200. kupac osvojit će i poseban dar koji je ujedno najpoznatiji proizvod Mesne industrije Braća Pivac – Dalmatinski pršut s kosti s pripadajućim stalkom! Radno vrijeme Pivac premium mesnice u Dubrovniku bit će radnim danom od 7:00 do 20:00 sati, subotom od 7:00 do 17:00 sati te nedjeljom i blagdanom od 7:00 do 12:00 sati.

 

Zahvaljujemo svim dubrovačkim kupcima na dugogodišnjoj lojalnosti, a otvorenjem ovog objekta i dalje ćemo nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge na obostrano zadovoljstvo.

 

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutno broji više od 250 poslovnica diljem Hrvatske, s tendencijom daljnjeg širenja.