Pivac market-mesnica u Petrinji preselila u novi, veći prostor

 29.04.2024
Pivac market-mesnica u Petrinji preselila u novi, veći prostor

Stanovnici Petrinje i okolice od danas svoju svakodnevnu kupnju mogu obavljati u novouređenoj Pivac market-mesnici, gdje ih na jednom mjestu očekuje ponuda cjelokupnog asortimana za kućanstvo po uvijek povoljnim, konkurentnim cijenama.

 

Novootvorena poslovnica na adresi Trg hrvatskih branitelja 13 prostire se na gotovo 200 četvornih metara prodajnog prostora. Opremljena je novom, najsuvremenijom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama usklađenima s najvišim tehnološkim standardima.

 

Veći prostor i još bogatija ponuda

 

Posebno mjesto u asortimanu zauzima bogata ponuda svježeg mesa i prvorazrednih mesnih delikatesa, a osim artikala iz vlastite proizvodnje Grupe Pivac, u novouređenoj market-mesnici očekuje vas prošireni asortiman od čak 1.700 ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala renomiranih domaćih i stranih top brendova. Raznovrsna ponuda također obuhvaća mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, smrznuti i konditorski program, alkokolne i bezalkoholne napitke, higijenske potrepšine te ostale proizvode za domaćinstvo.

 

U povodu otvorenja kupci su imali prilike uživati u degustacijama vrhunskih delikatesa i poklon-paketićima iznenađenja, a najsretniji, 300. kupac osvojit će poseban dar – cijeli Dalmatinski pršut, najpoznatiji i najpopularniji premium artikl iz asortimana Grupe Pivac.

 

Ugodnije iskustvo kupnje

 

„Otvorenje nove market-mesnice izuzetno nas veseli jer će mještanima ovog područja omogućiti ugodnije iskustvo kupovine u znatno većem, modernom prodajnom objektu s proširenom ponudom asortimana za svačiji ukus i potrebe. Našim kupcima iz Petrinje zahvaljujemo na dosadašnjoj vjernosti, a otvorenjem ovog objekta i dalje nastavljamo raditi na unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge, u cilju još većeg zadovoljstva kupaca“, poručila je Ivona Vukosav Leko, direktorica maloprodaje Mesne industrije Braća Pivac.

 

Radno vrijeme Pivac market-mesnice mesnice u Petrinji je od ponedjeljka do subote od 07:00 do 20:00 sati, dok će nedjeljom poslovnica raditi prema rasporedu radnih nedjelja.

 

Širenje mreže maloprodaja

 

Maloprodajna mreža Grupe Pivac trenutačno broji gotovo 240 poslovnica diljem Hrvatske. U posljednjih nekoliko godina investicije u maloprodaju intenzivirane su kroz otvorenja market-mesnica velikog formata, širenje mreže poslovnica, renovaciju postojećih prodajnih objekata i proširenje asortimana.