Uručena donacija udruzi MoSt za socijalnu samoposlugu i splitske beskućnike

 19.01.2023
Uručena donacija udruzi MoSt za socijalnu samoposlugu i splitske beskućnike

Grupa Pivac i ove se godine rado odazvala hvalevrijednoj humanitarnoj akciji "Tone hrane za splitske beskućnike". Donacijom naših suhomesnatih i konzerviranih proizvoda pomogli smo opskrbiti socijalnu samoposlugu i splitske beskućnike.

 

Riječ je o humanitarnoj akciji koju je prije jedanaest godina pokrenula grupa splitskih sportskih novinara '4N', kako bi prikupili hranu i higijenske potrepštine za svoje sugrađane u teškoj socijalnoj situaciji. Otada svake godine vrijedno prikupljaju donacije društveno odgovornih tvrtki, sportskih klubova i pojedinaca te ih uručuju humanitarnoj udruzi MoSt koja brine o splitskim beskućnicima i socijalnoj samoposluzi.

 

"U dosadašnjih 11 akcija prikupljeno je donacija u vrijednosti većoj od 850.000 kuna. Vrijednost ovogodišnje donacije je 210.044,38 kuna ili 27.877,68 eura, što je povećanje od 22 posto u odnosu na prethodnu, također rekordnu godinu. Sve što smo radili, radili smo u suradnji i uz nesebičnu pomoć splitskih sportskih klubova, igrača, pojedinaca i sponzora", poručili su organizatori zahvaljujući svima koji su se uključili u ovogodišnju akciju.

 

Nadamo se da će naši proizvodi barem malo olakšati svakodnevicu najpotrebitijima te ovim putem pozivamo i ostale tvrtke, kao i pojedince, da se uključe u ovu hvalevrijednu inicijativu, koju organizatori planiraju nastaviti i u narednim godinama.

 

Image removed.