Otvorena prva premium mesnica Pivac u Hrvatskoj

 22.02.2021
Otvorena prva premium mesnica Pivac u Hrvatskoj

DUBROVNIK, 22. veljače 2021. - Otvorili smo prvu premium mesnicu u sklopu maloprodajne mreže Mesne industrije Braća Pivac!

 

Radi se o potpuno preuređenom prostoru postojeće mesnice Pivac u Dubrovniku na adresi Obala Stjepana Radića 19 - Gruž, koja na ovoj lokaciji posluje dulje od petnaest godina, a sada je opremljena novom modernom opremom atraktivnog dizajna i rashladnim vitrinama prema najvišim tehnološkim standardima.

 

Novouređeni prodajni prostor od danas nudi još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, domaće svinjetine i junetine s hrvatskih farmi te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa. U mesnici Pivac ekskluzivno su dostupna i dva nova premium proizvoda - Biftek odrezak i Tomahawk Steak, uz Ramstek i Rib Eye Steak koji su također nedavno plasirani na tržište. Ljubazno i profesionalno osoblje kupcima će rado udijeliti stručan savjet i odgovoriti na svaki upit, a uz raznovrsnu ponudu svježeg mesa i mesnih proizvoda u ponudi poslovnice nalazi se odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala: mliječni i pekarski proizvodi, svježe voće i povrće, konditorski program, higijenske potrepštine te ostali asortiman za kućanstvo.

 

Osim suvremenom opremom i bogatom ponudom, premium mesnica Pivac također se ističe posebnim vizualnim identitetom.

 

U povodu otvorenja, za kupce je pripremljen niz pogodnosti. Uz cijeli tjedan prigodnih akcijskih cijena, degustacije te slatke i slane poklone iznenađenja za prvih stotinu kupaca, najsretniji posjetitelj, gospodin Pero Vlahić, kao 200. kupac osvojio je najpoznatiji proizvod Mesne industrije Braća Pivac – Dalmatinski pršut s kosti s pripadajućim stalkom.

 

Radno vrijeme premium mesnice Pivac u Dubrovniku bit će radnim danom od 7:00 do 20:00 sati, subotom od 7:00 do 17:00 sati te nedjeljom i blagdanom od 7:00 do 12:00 sati.

 

Vidimo se u Dubrovniku!