Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica

 23.08.2019
Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica

Uz slasni zalogaj, uživanje u dobrom pivu dobiva sasvim novu dimenziju. Zato je PPK karlovačka mesna industrija za ovogodišnje Dane piva u Karlovcu pripremila nešto posebno – Pivsku kobasicu koja vas očekuje kao dio ekskluzivnog festivalskog menija koji će se po promotivnoj cijeni moći kušati u svim ugostiteljskim objektima u sklopu manifestacije.

 

 “Pivska kobasica je limited edition proizvod koji smo proizveli isključivo za Dane piva i moći će se kušati samo na ovoj manifestaciji. Ideja je bila osmisliti proizvod koji će biti autentično karlovački. Zato u proizvodnji Pivske kobasice koristimo tradicionalnu domaću recepturu, a bit će servirana u pecivu koju također samo za ovu priliku proizvodi karlovački Žitoproizvod. Ono što je najvažnije jest da je Pivska kobasica idealan par posebnom izdanju Karlovačkog piva – Festivalskom pivu, koje će isto tako biti dostupno samo na Danima piva u Karlovcu. Sve ovo savršena je kombinacija za potpuni gastro doživljaj, tako da prilikom posjete Danima piva nikako ne propustite festivalski meni”, poručuju iz PPK karlovačke mesne industrije, koja je srebrni sponzor ovogodišnje manifestacije.

 

Festivalski meni prodavat će se po cijeni od 22 kune, koja uključuje Pivsku kobasicu u pecivu i pola litre Festivalskog piva.