Potpisan Ugovor o sponzorstvu između PPK d.d. i NK “Karlovac 1919”

 30.07.2020
Potpisan Ugovor o sponzorstvu između PPK d.d. i NK “Karlovac 1919”

U PPK karlovačkoj mesnoj industriji svjesni smo važnosti društvene odgovornosti te kontinuirano podupiremo različite sportske klubove i događaje, a korak dalje u tom smjeru današnje je potpisivanje sponzorskog ugovora s Nogometnim klubom „Karlovac 1919“, s ciljem pružanja potpore karlovačkom sportu i razvoju njegovih potencijala.

 

„Kao društveno odgovorna tvrtka koja djeluje u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, koja će se ovdje i dalje nastaviti razvijati i zapošljavati ljude te očuvati zaposlenost unatoč okolnostima u kojima se svi nalazimo, svjesni smo potrebe da dio svog profita vratimo lokalnoj zajednici, pogotovo kroz ovakve kolektive. U uvjetima društvene neizvjesnosti i nesigurnosti, u ovom novom vremenu kad ne znamo kako će se odvijati sportska i društvena događanja, bitno je prepoznati kome je možda teže nego nama i tome dati svoj obol“, poručio je prilikom potpisivanja ugovora o sponzorstvu Igor Miljak, predsjednik Uprave PPK karlovačke mesne industrije.

 

Predsjednik NK „Karlovac 1919“ Josip Ribar zahvalio je pak uime vodstva i igrača kluba na ukazanom povjerenju i obećao da će klub u najboljem svjetlu predstavljati Karlovac i PPK kao sponzora.

 

Vodstvu kluba i igračima svih uzrasta želimo ostvarenje vrhunskih sportskih rezultata, kao i uspjeh u nastavku promicanja važnosti bavljenja sportom kod djece i mladih.