U tjedan dana otvorene dvije nove i dvije renovirane Pivac market-mesnice

 31.03.2023
U samo tjedan dana otvorene dvije nove i dvije renovirane Pivac market-mesnice

U sklopu širenja Pivac maloprodajne mreže danas smo otvorili još jednu novu market-mesnicu, koja se nalazi u Kaštel Gomilici na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 285a. Nova Pivac market-mesnica može se pohvaliti sa čak 200 m2 moderno uređenog prodajnog prostora opremljenog najsuvremenijom opremom prema najvišim tehnološkim standardima.  

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Osim bogate ponude svježeg mesa vrhunske kvalitete te najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa, za kupce smo pripremili odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala: mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća, smrznutog i konditorskog programa, alkokolnih i bezalkoholnih napitaka, higijenskih potrepšina i drugih proizvoda za kućanstvo.

 

Image removed.

 

Uz prigodne akcijske cijene i već tradicionalne poklončiće iznenađenja za kupce, povodom svečanog otvorenja nove poslovnice organizirane su i zabavne aktivnosti za najmlađe, koje su posebno razveselile maskote Leda, Lav i Panda iz Životinjskog carstva.

 

Image removed.

 

Image removed.

 

Poslovnica u Kaštel Gomilici samo je jedna u nizu Pivac market-mesnica koje su u proteklih tjedan dana otvorile vrata kupcima.

 

Otvorenja novih i moderniziranih poslovnica organizirana su diljem Hrvatske, od Slavonije do Dalmacije. Nova poslovnica jučer je tako otvorena i na otoku Ugljanu, na adresi Šimuna Kožičića Benje 3. U Ogulinu je pak u utorak krenula s radom preuređena poslovnica na staroj adresi Vladimira Nazora 5, a stanovnici Ivankova svoju kupnju od subote također ponovo mogu obavljati u renoviranoj market-mesnici na poznatoj adresi Gorjani 3.

 

Image removed.