Otvorena Pivac premium mesnica u Zagrebu - potražite nas na adresi Lastovska ulica 38

 28.05.2021
Otvorena Pivac premium mesnica u Zagrebu - potražite nas na adresi Lastovska ulica 38

Otvorili smo vrata još jedne Pivac premium mesnice!

 

Nakon Dubrovnika, luksuznu lokaciju za nabavku svježeg mesa i mesnih proizvoda dobio je i Zagreb, u kompletno preuređenom prostoru postojeće mesnice na adresi Lastovska ulica 38.

 

Naše premium mesnice odlikuju se suvremenom opremom prema najvišim tehnološkim standardima te posebnim vizualnim identitetom, a kupcima nude još bogatiju ponudu svježeg mesa vrhunske kvalitete, domaće svinjetine i junetine s hrvatskih farmi, najkvalitetnijih mesnih prerađevina i suhomesnatih delikatesa te odabrani asortiman ostalih prehrambenih i neprehrambenih artikala - mliječnih i pekarskih proizvoda, svježeg voća i povrća, konditorskog programa, higijenskih potrepština i ostalog asortimana za kućanstvo.

 

U povodu otvorenja kupce danas očekuju brojne akcijske cijene i pokloni iznenađenja, a 300. kupac dobit će posebar dar – cijeli pršut!

 

Zahvaljujemo zagrebačkim kupcima na dugogodišnjoj vjernosti, a otvorenjem ovog objekta i dalje ćemo nastaviti raditi na svakodnevnom unaprjeđenju kvalitete ponude i razine usluge na obostrano zadovoljstvo.

 

Vidimo se!