eMedjimurje: Vrijednom donacijom Vajde i suradnjom s poznatim dječjim kirugom do vrhunske medicine za male pacijente čakovečke bolnice

 30.09.2021

Vrijednom donacijom Mesne indsutrije Vajda i suradnjom s poznatim dječjim kirurgom, vrhunska medicina dovedena je malim pacijentima u Čakovec. U Županijskoj bolnici Čakovec na dva mala pacijenta izvedeni su prvi endoskopski zahvati urološkog liječenja koji su se dosad izvodili u svega pet velikih kliničkih centara u Hrvatskoj.

 

"Bez ovakve suradnje, bez toga da tvrtke koje predstavljaju lidere ne potpomažu i ne vraćaju nazad društvu, nećemo napraviti kvalitetne iskorake naprijed. I zato hvala Bolnici što su nas prepoznali kao kvalitetnog partnera, a posebnu zahvalu upućujem obitelji Pivac koja nije nijedne sekunde dvojila kad sam im predložio da se uključimo u akciju. Jer oni, kao i svi mi, znaju da je naša obveza kao lidera Međimurja poticati ovakve projekte u budućnosti. Jer Vajda nikud nije otišla i tu ostaje", istaknuo je predsjednik Uprave Mesne industrije Vajda Alen Kajmović. Cijeli članak pročitajte ovdje.