Uvjeti i pravila kupnje

 

1. Paketi

Paketi se sastoje od jednog ili više proizvoda iz asortimana tvrtke Pivac. Odabirom željenog paketa na Vašu kućnu adresu stići će paket identičan fotografiji paketa kojeg ste odabrali u svom originalnom pakiranju. Svi proizvodi zaštićeni su čvrstim vakum pakiranjem, osim Vrgoračkog pršuta s kosti i pancete table, te kartonskom ambalažom. Na proizvodima unutar paketa nalazi se deklaracija proizvoda sa svim potrebnim podacima ( netto težina proizvoda, rok trajanja, sastav, itd..). Uz svaki paket u našoj ponudi jasno je naveden puni naziv proizvoda koji ga sačinjavaju, njihova minimalna garantirana težina, minimalna garantirana ukupna težina paketa te cijena paketa sa troškovima dostave i uključenim PDV-om. Ukoliko pojedini proizvodi nisu dostupni biti ćete kontaktirani od strane naših službi te će Vam biti ponuđen zamjenski proizvod ili mogućnost otkazivanja narudžbe.

2. Poklon poruka

Za sve tekstualne poklon poruke koje su potpuno besplatne nema ograničenja ukoliko se radi o prigodnom tekstu. Vaša poruka može, a i ne mora biti potpisana. Naša tvrtka jamči diskreciju podataka o pošiljatelju.

3. Narudžba

Nakon što odaberete proizvode u Vašu košaricu, nudimo Vam sljedeće mogućnosti plaćanja koje se odvija u domicilnoj valuti (kn) s uključenim PDV-om:

Plaćanje karticama

Plaćanje po predračunu može se izvršiti dostavom predračuna na Vašu email adresu ili broj fax-a, te Vašom uplatom u banci na naš račun. Sve eventualne bankovne troškove koji mogu nastati prilikom transfera novca, snosi kupac (za pravne osobe).

4. Dostava (HP Express)

Za područje cjelokupne RH dostava se vrši putem usluga HP Expressa od vrata do vrata. Cijena dostave uračunata je u cijenu paketa. Dostava naručenih proizvoda obavlja se po sljedećoj satnici:
DAN VRIJEME NARUDŽBE DAN DOSTAVE VRIJEME NARUDŽBE DAN DOSTAVE
Ponedjeljak do 11:00 h Utorak od 11:00 h Srijeda
Utorak do 11:00 h Srijeda od 11:00 h Četvrtak
Srijeda do 11:00 h Četvrtak od 11:00 h Petak
Četvrtak do 11:00 h Petak od 11:00 h Subota*
Petak do 11:00 h Subota* od 11:00 h Utorak
Subota 0-24 h Utorak 0-24 h Utorak
Nedjelja 0-24 h Utorak 0-24 h Utorak

* Navedeni dan dostave naručenih proizvoda može varirati za dostavu na dislocirana mjesta u RH (udaljeni otoci i sl.) – vremenske neprilike
** Ne odgovaramo za eventualna kašnjenja izazvana direktnom odgovornošću HP Expressa

Ukoliko dođe do problema u dostavi i paket se vrati na adresu pošiljatelja kupcu će se refundirati uplaćeni iznos umanjen za troškove dostave. Pod problemom u dostavi smatra se sljedeće:

Adresa je nepostojeća
Adresa je postojeća, ali ne i primatelj
Primatelj je nedostupan te se paket ne može isporučiti
Ukoliko primatelj ne želi preuzeti paket

Gore navedene satnice dostave proizvoda ne odnose se na državne praznike i blagdane, a o čemu će kupci biti naknadno detaljno obaviješteni.

5. Podaci o naručitelju

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko je adresa pošiljatelja različita od adrese primatelja naručitelj je dužan navesti točne podatke koji trebaju odgovarati adresi navedenoj u narudžbi. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite na naš besplatni potrošački telefon.

6. Podaci o primatelju

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o primatelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite na naš besplatni potrošački telefon.

7. Pritužbe i reklamacije

Za eventualne pritužbe kupac naših proizvoda stječe pravo ukoliko:

Naručeni paket ne odgovara izabranom paketu
Proizvod nije isporučen po naputcima iz narudžbe
Kvaliteta proizvoda ne odgovara garantiranoj kvaliteti proizvoda tvrtke MI Braća Pivac d.o.o.

8. Izmjene

M.I. Braća Pivac zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje Pivac.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se na naše kontakte sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Web shopa.

9. Kontakt

Za sve eventualne reklamacije molimo kupce da se obrate direktno na besplatni potrošački telefon 0800 33 00 11 (ponedjeljak-petak, 08-17 h) ili direktno na email shop-online@pivac.hr.