Novi nagradni natječaj: Tradicija vaše obitelji

Mesna industrija Braća Pivac obiteljska je kompanija, nastala predanim radom i tradicionalnim načinima pripreme i proizvodnje vrhunskih delicija, prenoseći tajne zanata iz generacije u generaciju. Posebno njegujući obiteljske vrijednosti, povijest i tradiciju, kako u obitelji, tako i u proizvodnji,  desetljećima njegujemo stare običaje, a tradicionalnu pripremu delicija obogaćujemo modernim spoznajama.

Proslavljajući 60 godina neprekidnog i uspješnog djelovanja kompanije, želimo s vama podijeliti ponos i veselje što smo svih ovih godina uspjeli očuvati ono što nam je od izuzetne važnosti: tradiciju i povijest

 

Nagradni natječaj: Tradicija vaše obitelji

 

Blagdani su pred vratima i vrijeme je da se prisjetimo još nekih tradicija i običaja. Želimo otkriti obiteljske blagdanske običaje svih naših krajeva, više ili manje poznate, one koji su možda pred zaboravom, one koje su njegovale vaše bake i djedovi ili možda neke nove koje tek stvarate.

Pretresite stare fotoalbume i pronađite stare fotografije ili uzmite fotoaparat i stvorite nove. Zabilježite kako vaša obitelj slavi blagdane i posebno nam ih dočarajte putem nagradnog natječaja koji za vas organiziramo na našoj Facebook stranici.

Kako sudjelovati?

 

Sudjelovati je baš lako, gotovi ste u tri koraka! Staru ili novu obiteljsku fotografiju uploadajte u našu aplikaciju na Facebooku, opišite nam obiteljski blagdanski običaj koji vaša obiteljska fotografija prikazuje, pozovite Facebook prijatelje da glasuju za vas i osvojite srce žirija.

Pronađite fotografije blagoslova kuće na Badnjak koji je popularan u zadarskom zaleđu, paljenje badnjaka, pjevanje kolendi, paljenje krjesova u Zagorju, dolazak bušara u kuće u Slavoniji, unošenje slame u kuću, kićenje bora, pravljenje jaslica, doček nove godine, proslava Štefanja ili Ivanova, priprema hrane i kolača, zamatanje poklona ili bilo koje druge tradicije koju njegujete.

Nagrade

 

Najboljih 15 fotografija i opisa blagdanskih običaja osvojit će bogate nagrade  Pivac poklon paketa proizvoda.

Po završetku natječaja žiri će razmotriti prijedloge i dodijeliti 14 nagrada, dok ćemo jednu nagradu dodijeliti prijedlogu koji prema sudu naših fanova na Facebooku osvoji najviše glasova.

Nagradni natječaj traje od 18. prosinca 2012. do 16. siječnja 2013. Detaljna pravila nagradnog natječaja pronađite ovdje.

U ovom blagdanskom periodu iskoristite zajedničke trenutke  i obiteljska druženja za prisjećanje na tradicije u vašoj obitelji, pitajte starije članove kako se nekada slavilo ili svojim najmlađima prenesite svoje obiteljske običaje.
Želimo vam mirne i radosne blagdane, te nadasve sretnu 2013. godinu.
Vaš,
Pivac!

 

Komentirajte