Povjerenstvo za praćenje ruralnog razvoja posjetilo PPK

2

 

Povjerenstvo za praćenje ruralnog razvoja posjetilo je dana 05.04.2017. godine PPK karlovačku mesnu industriju d.d. kao primjer dobre prakse korištenja novca iz pretpristupnih i EU fondova. U sklopu povjerenstva bili su prisutni predstavnici ministarstva poljoprivrede, turizma, regionalnog razvoja, gospodarstva, zaštite okoliša, graditeljstva i prostornog uređenja, gospodarske komore, obrtničke komore, kao i europski povjerenik za praćenje tog programa, g. Pielke Michael.

Naime, PPK karlovačka mesna industrija d.d. je, uz dosad realizirani IPARD program, trenutno u realizaciji velike investicije za koju je odobreno sufinanciranje u iznosu od oko 37 milijuna kuna bespovratnih sredstava kroz mjeru 4.2.1. Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima.

Igor Miljak, Predsjednik uprave PPK d.d., upoznao je članove Povjerenstva s iskustvima sudjelovanja u natječajima i prednostima ovakvog načina sufinanciranja projekata važnih za jačanje hrvatske poljoprivrede i prehrambene prerađivačke industrije.

Komentirajte