Posao i karijera

 

Počeli smo kao obiteljska tvrtka i doživjeli veliki porast poslovanja tijekom desetljeća rada, stoga nismo znali kako drugačije nastaviti poslovanje i odnos sa zaposlenicima, nego kao velika obitelj. Ostvarenje naših visokih poslovnih ciljeva i provjerene kvalitete, kao i daljnji rast i razvoj, ne bi bio moguć bez te obitelji.

 

 

Grupacija Pivac danas ima više od tisuću zaposlenika koji svojim znanjima, vještinama i uvijek dobrim raspoloženjem spremno odgovaraju na sve izazove održavanja stare tradicije u svijetu suvremenog poslovanja. Njihova predanost u radu, kreativnost i učinkovitost prepoznaju se i nagrađuju. Osobita se pažnje posvećuje održavanju stare obiteljske radne okoline u kojoj ima mjesta za otvoreni dijalog, timski rad i povjerenje.

Zajedno s našim poslovanjem, raste i razvija se i naša poslovna obitelj. Pozivamo sve proaktivne, predane i na izazove spremne ljude da se pridruže našem timu, a mi ćemo im zauzvrat pružiti priliku za osobni i profesionalni razvoj, najbolje uvjete rada i napredak.