Pivac tjedna akcija 9.1. – 15.1.2017.

Pivac tjedna akcija traje od 9.1. do 15.1.2017. ili do isteka zaliha.

pivac_tjedna-akcija_plakat_09-01-2017_vodoravno-01

2 komentara na “Pivac tjedna akcija 9.1. – 15.1.2017.”

Čitajte ispod ili komentirajte...

  1. Marica Remenar :

    Danas sam ušla u prodavaonicu Pivac , pročitavši vani na reklamnoj ploči cijenu svinjskog karea od 25,90 kn i ta ista cijena je stavljena na rashladnu vitrinu. Kupila sam 650 g karea, a na računu je cijena 28,90 kn po kojoj sam platila. Prodavačica mi je rekla da je takva cijena u kasi i da ona može naplatiti samo po toj cijeni, izvinjavajući se.
    Pitam se što se događa, dragi moji tako se ne posluje, kakav je to način varanja kupaca. Očekujem od vas barem izvinjenje, a smatram da se to nikako ne bi smjelo događati. Rekla sam prodavačicama: Imate slab promet, a imati ćete još manji ako nastavite tako poslovati. Lijep glas se čuje daleko, a loš još dalje. Mogla sam ovo objaviti na društvenim mrežama, ali nisam, smatram da ćete uvidjeti da se tako ne posluje, žao mi je radnika koji su kod vas zaposlenih.Lijep pozdrav.

    • maja_damjanovic :

      Poštovana Marice, ispričavamo se radi nenamjerne pogreške. Redovna cijena karea je 28,90 Kn, a akcijska je 25,90 Kn i ona vrijedi samo za trajanja akcije, što može biti ili tjedno ili vikendom. Radnici u mesnici nemaju mogućnost izmjene cijene u programu koji izdaje račun, i radi se o grešci poslovođe koji to nije izmjenio na letku i vitrini, zato vas ljubazno molimo da nam kažete o kojoj poslovnici se radi kako bi mogli ispraviti grešku. Lijep pozdrav iz Vrgorca!

Komentirajte