Pivac akcija 27.11. – 3.12.2017.

U periodu od 27.11. do 30.11.2017. ili do isteka zaliha, na akciji su svinjski but bez kosti te klasična svinjska polovica, a u periodu od 27.11. do 3.12.2017. ili do isteka zaliha, na akciji su hamburger i kračica svinjska suha. Akcija vrijedi u svim Pivac mesnicama.

2 komentara na “Pivac akcija 27.11. – 3.12.2017.”

Čitajte ispod ili komentirajte...

 1. Snježana Bačić :

  Poštovani!
  Ovom prilikom želim pohvaliti cijene,asortiman i kvalitetu Vaših proizvoda i želim vam i dalje uspješnost u budućem poslovanju.
  Kao osoba s iskustvom direktne prodaje robe kupcima,izuzetna mi je čast pohvaliti Vaše djelatnike u mesnicama Pivac u Novoj Gradiški i Okučanima.Kako živim u blizini Okučana,tamo i često kupujem u Vašoj mesnici bez obzira da li je proizvod na akciji ili ne ali ponajviše zbog ljubaznog osoblja.Ne poznajem ih osobno ali zbog njihove ljubaznosti,susretljivosti i velikom osmijehu rado svraćam te sam ih danas pitala za imena kako bih im uputila javnu pohvalu.Njihova imena su Marica Tomić i Jozo Kljajić.Definitivno jedni od najljubaznijih prodavača u okolici kojima nije teško pružiti “an extra mile”za kupce.Naime danas mi je gospodin Kljajić zbog veće težine tj.količine mesa koje smo moja majka i ja kupile čak kupljeno iznio u auto jer je vidio da bi meni to bilo teško odnijeti,plus što se potrudio prije toga lijepo narezati i obraditi to isto meso.Gospođa Tomić je isto uvijek ljubazna,nasmijana,srdačna,spremna profesionalno dati savjet ako ju nešto pitam.Impresivno je što me oboje djelatnika pozdrave i ako me negdje usput susretnu kao npr.na ulici ili banci.

  U Novoj Gradiški rjeđe kupujem jer mi je 20 km dalje ali isto kad sam bila,osoblje je bilo izuzetno profesionalno.
  Svima upućujem srdačan pozdrav i svako dobro u budućem radu.

  S poštovanjem,
  Snježana Bačić

  • maja_damjanovic :

   Draga Snježana,

   Hvala vam na lijepim riječima i pohvalama. Izuzetno nam je zadovoljstvo čuti ove lijepe riječi upućene našim djelatnicima. Naša misija je da svi naši kupci budu zadovoljni, a to nikako ne bi bilo ostvarivo da nije djelatnika koji su srce i duša svake naše mesnice. Nadamo se da ćemo i u budućnosti opravdati Vaše povjerenje koje ste nam ukazali.

   Srdačan pozdrav iz Vrgorca!

   Vaš MIB Pivac

Komentirajte