Pivac – 60 godina s Vama

Postoji li i jedan proizvod kojim možete okusiti Dalmaciju u svoj njenoj ljepoti i punini? Oštrinu bure i toplinu juga, mirise mediteranskog raslinja, slanoću mora uz odjek pjesme težaka iz kamenih dalmatinskih konoba. Samo tradicionalni dalmatinski pršut, panceta i kraški vrat već će vas pri prvom zalogaju vratiti u davna vremena i posvjedočiti o bogatoj gastronomskoj povijesti Dalmacije.

Tu povijest i tradiciju,  iza planinskih obala južnog hrvatskog mora na mjestu spoja kontinentalne i mediteranske klime, već punih 60 godina čuva obitelj Pivac, osnivači Mesne industrije Braća Pivac iz Vrgorca. Prvi mesar u obitelji, pradjed Ante Pivac imao je kućnu manufakturu u selu Zavojane, desetak kilometara od Vrgorca. Tradiciju u mesarstvu, nastavio je njegov sin Miljenko Pivac otvaranjem prvog službenog mesnog obrta obitelji Pivac u gradu Vrgorcu 1952. Taj događaj računamo kao službenim početkom naše kompanije.

Tajne prerade mesa i recepture prenosile su se s koljena, na koljeno. Mesarskom zanatu idućih je desetljeća djed Miljenko učio treću generaciju u obitelj, svoje sinove. Danas ju čuvaju i njeguju unuci dida Miljenka i bake Mile. Oni su ujedno i četvrta generacija mesara u Pivac obitelji.

 

U ovih 60 godina postojanja prešli smo dug put, teške trenutke i one puno bolje. Rasli smo iz godine u godinu,   osuvremenili smo proizvodne procese, proširili proizvodne programe, poslovanje obogatili tvrkama kao što su PPK Karolovac i Dalmesso, a zadržali izvornost, zdravstvenu ispravnost i kvalitetu naših tradicionalnih delicija.

Danas se ponosimo brojnim nagradama za kakvoću proizvoda, ali i vrhunsko poslovanje.  Živeći i radeći u harmoniji s čovjekom i prirodom, štitimo okoliš kontinuiranim ulaganjem u ekološke standarde i primjenom načela održivog razvoja po svjetskim standardima.

Svih ovih godina ostali smo vjerni svome kraju i zajednici u kojoj živimo mi, naši djelatnici i naše obitelji.  Živjeti i raditi u zajednici važan je dio naše misije. Nastojanjima da svim dobnim skupinama raznim humanitarnim akcijama, donacijama i stipendijama poboljšamo život, obrazovanje ili napredak, ostvarujemo i taj cilj bez obzira pomažemo li socijalno ugroženima, posebno nadarenima ili svim građanima zajedno.

 

Distributivni centri i bogat vozni park s najmodernijom rashladnom tehnikom omogućava nam da više od 200 naših različitih proizvoda u najkraćem roku potpuno sigurno budu dostavljeni do distributivnih centara širom zemlje, te trgovačkih lanaca, restorana ili naših maloprodajnih mesnica.

 

 

Ne samo da čitava grupacija Pivac primjenjuje najmodernije tehnologije proizvodnje svježeg mesa i prerađevina, već smo predvodnici i u primjeni suvremenih tehničkih rješenja i informacijsko-komunikacijske tehnologije u poslovanju naših tvrtki i mesnica. Ponosimo se svojim stalnim prisustvom na društvenim mrežama i Internetu i kontinuiranoj interakciji s potrošačima.

Nazočni smo kontinuirano na društvenim mrežama i redovno održavamo svoje stranice i profile. FacebookTwitterYouTubeFlickrFoursquareLinkedIn i Google+ virtualnih su mjesta na kojima se možete družiti s nama i saznati više o našim proizvodima, ponudama i aktivnostima.

Želite li u riječi i slici vidjeti naših 60 godina, pripremili smo vam vremenski tok Mesne industrije Braća Pivac na našim Facebook stranicam ili korisnicima društvenih mreža poznatiji kao timeline i pogledajte uzbudljivu video priču o našoj povijesti na YouTube kanalu. 

 

 

Potražite nas, komunicirajte i pratite!

Satkana od mora, kamena i sunca, Dalmacija i dalje pruža idealne uvjete za proizvodnju jedinstvenih gastronomskih proizvoda, te sve njihove kvalitete stjecane dugim putovanjem kroz povijest, ponosno prenosi na nove generacije. Dalmatinski pršut, Dalmatinska panceta i Kraški vrat pozivaju vas da se uvjerite u to.

Cijenjeni potrošači, zajedno s našom obitelji, radnicima i poslovnim partnerima, budite dio naše uspješne priče i idućih 60 godina. Recept za uspjeh ostao je isti. Tko zna, zna!

Vaša,

Mesna industrija Braća Pivac

 

Komentirajte