Osvoji pršut #prsutnacelo

Jaja se, to cili svit zna, moredu spravjat na mali milijun način: i u šorbulu i na joko i sirova, a može ih se i u tvrdo i u meko, i u gusto i u ritko, i sa svon mogućon spizon mutit. Isto je i sa pršutom, ide i sa svon mogućon spizon, ali se može konzumirati samo na jedan jedini način – oralno!

Barem smo tako mislili sve dok se ovaj vikend nije lagano zatresla sušara u Zavojanima i svi oni pršuti u njoj kad se saznalo za drugačiju primjenu pršuta. I to smo doživjeli! Nakon 61. godinu rada, ovaj vikend smo dobili demanti svih naših učenja o oralnoj primjeni pršuta. Vjerovali ili ne, pršut se počeo koristiti i medicinske svrhe. Nema više aspirina, samo je potrebna jedna tanka fina feta pršuta i sve glavobolje, reume i ostale tegobe prolaze.

[blackbirdpie url=”https://twitter.com/MIBPivac/status/334290172822814721″]

Pa kada je već tako, slikaj se i ti s fetom pršuta i tweetni ili nam pošalji sliku #prsutnacelo i osvoji  jedan od pršuta iz gore navedene sušare.  Najbolju fotografiju će odabrati prof. Željko Pervan 23.5.2013.  na #PivacEU edukaciji.  Na tweetup #PivacEU su svi dobrodošli i slobodno se prijavi.

 

Komentirajte