Objava nagrađenih u nagradnom natječaju „Selfie za odmor“

Nakon detaljnog pregledavanja svih pristiglih fotografija i višednevnog vijećanja uz rivu, žiri je odlučio tko su pobjednici našeg nagradnog natječaja „Selfie za odmor“. Odluka nije bila jednostavna jer je na nagradni natječaj pristiglo puno kvalitetnih selfija od kojih su nas neki posebno razveselili i iznenadili, od podvodnih do maštovitih prikaza ljetovanja pod tušem.

Ljeto je u Makarskoj već uzelo maha, temperatura mora svakim danom je sve veća, a naši hoteli su spremni ugostiti dobitnike nagradnog natječaja.

Dobitnici nagradnog natječaja su:

  • 1. nagradu – 7 dana ljetovanja (polupansion) za dvije osobe u srpnju u lancu Makarska Holiday osvaja Lenka Kyvířová.
  • 2. nagradu – vikend aranžman za dvije osobe (polupansion) u srpnju u lancu Makarska Holiday osvaja Rusmir Lerić
  • 3. Nagradu – veliki poklon paket delicija Mesne industrije Braća Pivac osvaja Ivana Marić

Molimo dobitnike da nam se jave na email: ana.cvitanovic@hotelbiokovo.hr kako bi se dogovorili oko preuzimanja nagrada i tom prilikom dostave presliku osobnog dokumenta (osobne iskaznice, putovnice i sl) radi utvrđivanja podataka o dobitnicima.

Selfie za odmor

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju, pratite nas i dalje na društvenim mrežama i posjetite nas u našim hotelima. Nagrađenima želimo dobar provod u Makarskoj, a mi ćemo se potruditi da ovo ljetovanje dugo pamte i nismo zaboravili kremu za sunčanje za dobitnika 2. nagrade. O delicijama Mesne industrije Braća Pivac ne treba posebno govoriti već samo poželjeti Dobar tek!

Hvala na sudjelovanju i pozdrav iz sunčane Makarske.

Makarska Holiday

Komentirajte