MIB Pivac d.o.o. postao većinski vlasnik MI Vajda d.d.

Mesna industrija Braća Pivac logo

OBJAVA ZA MEDIJE

Vrgorac, 1. listopada 2015.

Mesna Industrija Braća Pivac d.o.o. Vrgorac postala većinski vlasnik Mesna industrija Vajda d.d. Čakovec.

Mesna industrija Braća Pivac d.o.o. Vrgorac sa zadovoljstvom može objaviti da je stekla većinski udio u društvu Mesna industrija Vajda d.d. Čakovec. Ponosni smo da se našoj grupaciji, u kojoj uz brand Pivac uspješno djeluju brandovi PPK i Dalmesso, pridružuje i brand Vajda sa stoljetnom tradicijom u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Ovo partnerstvo zasigurno će uroditi daljnjim razvojem Vajde d.d. te omogućiti širenje poslovanja kao i unaprjeđenje operativnih funkcija. Ulaganje u Mesnu industriju Vajda d.d. Čakovec vidimo kao ogroman potencijal od kojeg će koristi imati svi sudionici, a ponajviše zaposlenici i lokalna zajednica grada Čakovca.

Veselimo se širenju našeg asortimana uključivanjem vrhunskih proizvoda Vajda d.d., otvaranju novih poslovnih prilika kroz veliku maloprodajnu mrežu tvrtke Pivac s više od 200 mesnica i zajedničkom nastupu kako na hrvatskom tržištu, tako i na tržištu EU, a sve u cilju stvaranja ponude vrhunskih proizvoda i prilagođavanja zahtjevima naših sadašnjih i budućih kupaca.

MIB Pivac

Vrgorac, 1. listopada 2015.

 

 

Download objave: Obajava za medije – PIVAC – VAJDA.

 

Komentirajte