Trajni proizvodi

 

Obrada i proizvodnja trajnih salama utjelovila se u jelovnike širom svijeta par stoljeća nakon što je pršut već bio prisutan kao vrhunska delikatesa. Osvajanjem i istraživanjem novih svjetova stvorila se potreba za proizvodom koji će moći izdržati duga putovanja, a u isto vrijeme zadržati puni okus i svježinu, što je uvelike potaklo moreplovce na nove istraživačke poduhvate. Već u 10. stoljeću trajne salame proizlaze iz kućnih mesoprerađivačkih radionica i obogaćuju stolove Europljana.

 

 

Proizvodnja trajnih kobasica doživjela je svoj vrhunac u srednjem vijeku kada je prepoznata kao vrhunski proizvod bogatog aromatičnog okusa. Mješavine svinjskog, junećeg i janjećeg mesa urodile su širokom paletom trajnih salama koje i dan danas oduševljavaju gurmane širom svijeta. Jedinstvene recepture satkane od pažljivo biranih komada mesa i tisućljetne tradicije čine ovu deliciju vrhunskim trajnim proizvodom besprijekorne kvalitete.

Proizvod

rok trajanja

čuvati na

ČAJNA KOBASICA

60 dana

do 10 °C

ČAJNA KOBASICA 1/2 vakuum pakiranje

180 dana

do 10 °C

ČAJNA KOBASICA vakuum pakiranje

180 dana

do 10 °C

ČAJNA KOBASICA-REZANA vakuum pakiranje

90 dana

do 8 °C

KULEN VRGORAČKI

60 dana

do 10 °C

KULEN VRGORAČKI 1/2 vakuum pakiranje

180 dana

do 10 °C

KULEN VRGORAČKI vakuum pakiranje

180 dana

do 10 °C

SRIJEMSKA KOBASICA

60 dana

do 8 °C

ZIMSKA REZANA vakuum pakiranje

90 dana

do 8 °C

ZIMSKA SALAMA

60 dana

do 10 °C

ZIMSKA SALAMA 1/2 vakuum pakiranje

90 dana

do 8 °C

ZIMSKA SALAMA vakuum pakiranje

180 dana

do 10 °C