Mesna industrija Braća Pivac postala sponzor HNK Hajduk!

Mesna industrija Braća Pivac postala je službeni sponzor HNK Hajduk idućih godinu dana. Ponosni smo što možemo pomoći velikom klubu kao što je Hajduk uz čije su pobjede odrastale mnogobrojne generacije. Hajduk je bio i ostao prepoznatljiv sportski brand Dalmacije i Hrvatske i vjerujemo da dobrih rezultata neće izostajati ni ubuduće.

Već 60 godina Mesna industrija Braća Pivac živi i radi u zajednici i naša je misija da dio onoga što ostvarimo vratimo zajednici na razne načine. Poticanje zdravog života i razvoja sportske kulture kroz donacije raznim sportskim klubovima i događanjima, jedan je od tih načina. Do sada smo sponzorirali razne sportaše i klubove, a ove godine je došao na red Hajduk. Svjesni smo koliko ovaj klub znači ne samo lokalnoj zajednici i stanovništvu, već i šire. Stoga, želimo pomoći Hajduku da prebrodi krizu i nastavi graditi sportski duh kod mladih, kao i vrhunske rezultate.

Molimo sve navijače i simpatizere kluba da nas podrže u ovoj misiji tako da njeguju fer i sportsko navijanje, bez nasilja i netolerancije!  Smatramo da je sport praznik tijela i duha, stadioni su mjesta okupljanja obitelji, a ne mjesta nasilje i frustracija. Takav sport želimo i u njega ulažemo.

Prilikom potpisivanja Ugovora, direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Split; Aljoša Bašić izjavio je:

Čast mi je i zadovoljstvo predstaviti novog velikog sponzora – Mesnu industriju Braća Pivac iz Vrgorca. Od danas je klub jači za još jednog velikog sponzora koji se priključio, već danas respektabilnoj, obitelji novih partnera sponzora Hajduka, šireći bazu svojih sponzora – partnera Klub postupno ali značajno snaži svoj temelj za buduće poslovne i sportske iskorake. Tvrtka PIVAC će kroz razdoblje od jedne godine, pored ostalih ugovorenih oglasnih površina, biti sponzor na rukavu – oglasnom prostoru na dresu prve momčadi HNK Hajduk. Vrijednost cijelog ugovora premašuje milijun kuna, što u današnje vrijeme predstavlja značajan financijski poticaj Klubu.

Od strana Mesne industrije Braća Pivac na potpisivanju Ugovora je prisustvovao predsjednik Uprave Ivica Pivac, koji je tom prigodom izjavio:

Sretni smo da se možemo priključiti ponosnoj listi sponzora HNK Hajduk. Vjerujemo da će međusobna suradnja i Pivcu i Hajduku pomoći u ostvarivanju još boljih poslovnih rezultata, a ujedno se nadamo se da će ovo sponzorstvo biti poticaj i drugima da se priključe kako bi se prebrodile trenutne financijske teškoće Hajduka.

Hajduku želimo puno sportskih uspjeha na nadolazećim utakmicama!

 

Komentirajte