mesno prerađivačke industrije
3
mesno-prerađivačke tvrtke
Mesna industrija Braća Pivac, PPK karlovačka mesna industrija i Mesna industrija Vajda
40000m2
40000
više od 40.000 m²
proizvodnih pogona u Vrgorcu, Karlovcu i Čakovcu 
Lider u proizvodnji pršuta
150.000
lider u proizvodnji
Dalmatinskog pršuta s više od 150.000 proizvedenih komada godišnje
maloprodajni objekti
270
maloprodajnih objekata
diljem Hrvatske
ppk

PPK karlovačka mesna industrija d.d. osnovana je 1963. godine, a od 2003. godine članica je Grupe Pivac.

Pivac Logo

Priča o Mesnoj industriji Braća Pivac počinje u gradiću Vrgorcu u Dalmatinskoj zagori sada već davne 1952.

Vajda Logo

Mesnu industriju Vajda d.d. odlikuje stoljetno iskustvo u proizvodnji mesa i mesnih prerađevina.

Proizvodi
Svježe meso
Svježe meso
Saznaj više

Slijedeći dugogodišnju obiteljsku tradiciju, kao i potrebe naših vjernih kupaca za kvalitetnom ponudom, na vaš stol svakodnevno donosimo svježe meso vrhunske kvalitete. Vlastitim uzgojem na dvjema farmama junadi i kooperacijom s nekim od najboljih uzgajivača svinja u Hrvatskoj, svakodnevno jamčimo potpunu svježinu i vrhunski okus mesa za vašu obiteljsku trpezu. Strogo se pridržavamo zdravstvene ispravnosti kontrolirane sustavima kvalitete ISO 9001, HACCP i IFS Food koje provode vrsni veterinari, tehnolozi, prehrambeni tehnolozi i ostali stručni kadar.

Suhomesnati proizvodi
Suhomesnati proizvodi
Saznaj više

Prepustite se uživanju u jedinstvenom izboru suhomesnatih proizvoda obogaćenih toplinom južnih i hladnoćom sjevernih vjetrova, slanoćom mora i mirisom dima.

U naše proizvode utkana je unikatna kombinacija tradicije i najmodernije tehnologije, koja svjedoči o trudu naših starih i vraća vas u bogatstvo okusa Dalmatinske zagore i Međimurja.

Mesne prerađevine
Mesne prerađevine
Saznaj više

Osnova široke palete naših mesnih prerađevina je najkvalitetnija sirovina, u skladu s visokim standardima kakvoće. Izrađene po domaćoj recepturi, svojim bogatim okusom zadovoljit će svačiji ukus, bilo kao svakodnevni obrok ili u posebnim prigodama.

Brandovi

Garancija kvalitete

Sljedivost

Vrhunsku kvalitetu svježeg mesa jamčimo vlastitim uzgojem na dvjema farmama junadi i kooperacijom s više od 80 uzgajivača svinja u Hrvatskoj. Na taj način kupcima osiguravamo domaće meso dobiveno od zdravih životinja uzgojenih na hrvatskim farmama. Broj naših kooperanata raste iz dana u dan. Intenzivno radimo na povećanju kapaciteta vlastitog uzgoja, što pratimo i kontinuiranim ulaganjima u suvremena tehničko-tehnološka rješenja u svim fazama proizvodnje. Na temelju LOT broja, otisnutog na svakom proizvodu, moguće je sa sigurnošću utvrditi porijeklo ulazne sirovine. Na taj način jamčimo potpunu svježinu, kvalitetu i sigurnost naših proizvoda. Razvijenom distribucijom i vlastitom mrežom od gotovo 300 maloprodajnih objekata, našim kupcima nudimo najbolju moguću uslugu i najpovoljniju cijenu.

Nagrade i priznanja

Ponosimo se brojnim nagradama za kakvoću proizvoda, ali i vrhunsko poslovanje.

Odabrale mame

Certifikati

iso
haccp
ifs

Ljudski potencijali

Naši zaposlenici

Mi smo obiteljska tvrtka, pa iako je tijekom desetljeća naše poslovanje uvelike nadraslo te okvire, sa zaposlenicima i dalje održavamo obiteljski odnos. Bez takvog pristupa, ostvarenje visokih poslovnih ciljeva i vrhunske kvalitete, kao ni daljnji rast i razvoj, ne bi bili mogući. Za poslovne rezultate prije svega možemo zahvaliti našim zaposlenicima i stručnjacima, koji predanim radom čine sve kako bi postigli i održali vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga. Kombinacija visokokvalificiranog kadra i visokotehnološkog proizvodnog sistema osnova su naše filozofije upravljanja ljudskim resursima. Svjesni činjenice da bez kvalitetnih i zadovoljnih zaposlenika kompanija ne može postići svoj maksimum, pružamo optimalne radne uvjete, brojne pogodnosti i mogućnost napredovanja.

Otvorene molbe

Želite postati dio velike obitelji Pivac? Spremni ste na izazove i rad u jednoj od najvećih mesnih industrija na ovim prostorima? Pošaljite nam svoju otvorenu molbu!

Pošalji molbu

zamolba

Društveno odgovorno poslovanje

Pazimo na prirodu

Zaštita okoliša, visoki ekološki standardi, načela održivog razvoja te čistije proizvodnje ubrajamo u temeljna načela poslovanja. Kontinuirano težimo napretku u primjeni standarda zaštite okoliša. Plan zaštite okoliša podrazumijeva cjelovita rješenja u sektoru otpadnih voda, zagađenja zraka i gospodarenja otpadom. Komponente otpada maksimalno se odvajaju i predaju na daljnju uporabu. Cjelokupni proizvodni proces, od sirovine do gotovog proizvoda, kao i sve ostale aktivnosti, u potpunoj su sukladnosti s važećim zakonskim odredbama o zaštiti okoliša koji su na snazi u EU. Jamstvo je našeg usmjerenja prema očuvanju okoliša i trajnom smanjenju negativnog utjecaja na okoliš norma ISO 14001:2015 koju smo implementirali u naš sustav.

Pazimo na društvo

Doprinos lokalnoj zajednici važan je dio naše misije. Ponosimo se sponzorskim i donacijskim programima kojima uspješno pomažemo zajednici u kojoj djelujemo i njenim članovima. Svake godine stipendiramo sve veći broj studenata kojima tako olakšavamo njihov put obrazovanja. Imajući na umu da je mladima potrebno pružiti obrazovanje i priliku za posao, razvijamo i projekte namijenjene edukaciji, posebice u području mesarstva, te svake godine zapošljavamo mlade mesare.

Mediji
Čekamo vas u Tinjanu!
Čekamo vas u Tinjanu!
 17.10.2019
Pršuti iz svih krajeva svijeta moći će se kušati na Internacionalnom sajmu pršuta ISAP koji se održava u istarskoj općini Tinjan od 18. do 20. listopada. Grupa Pivac sudjeluje na sajmu sa svojim tradicionalnim suhomesnatim delikatesama: Dalmatinskim pršutom, pancetom i pečenicom te buđolom. Ne propustite vikend u Tinjanu uz vrhunske delikatese!
Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice
Dodijeljene nagrade Odabrale mame - Pivac pobjednik u kategoriji najbolje mesnice
 04.10.2019
Iznimno nas veseli priznanje u kategoriji najbolje trgovine svježim mesom i mesnim prerađevinama – mesnice, koje su nam dodijelile hrvatske mame. Upravo su mame naši najvjerniji kupci i raduje nas što su prepoznale najbolji omjer cijene i kvalitete koji se trudimo pružiti u Pivac maloprodajama. Zahvaljujemo mamama koje su sudjelovale u istraživanju!
Vidimo se na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!
Vidimo se na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda!
 04.10.2019
Pivac Dalmatinski pršut i Vajda Međimursko meso 'z tiblice ponosni su nositelji zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla na razini EU. Još dva naša proizvoda, Dalmatinska panceta i Dalmatinska pečenica, trenutno su u procesu zaštite. Sve ove vrhunske delikatese možete pronaći na Sajmu zimnice i autohtonih proizvoda od 4. do 6. listopada na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Radno vrijeme sajma u petak i subotu je 8-20 sati te u nedjelju 8-15 sati.
Druženjem sadašnjih i umirovljenih djelatnika MI Vajda proslavila 107. rođendan
Druženjem sadašnjih i umirovljenih djelatnika Vajda proslavila 107. rođendan
 01.10.2019
Na proslavu 107. rođendana Mesne industrije Vajda Čakovec pozvali smo sadašnje zaposlenike, ali i umirovljene djelatnike koji su svojim vrijednim rukama doprinijeli da Vajda bude tamo gdje je danas. Hvala im svima što su svojim dolaskom uljepšali proslavu njihove i naše Vajde!
Grupa Pivac na akciji Kupujmo hrvatsko
Grupa Pivac na akciji Kupujmo hrvatsko
 17.09.2019
Grupa Pivac pridružila se kampanji Hrvatske gospodarske komore "Čuvari domaće proizvodnje", u sklopu koje se 17. i 18. rujna u Zagrebu održava akcija Kupujmo hrvatsko. Čekamo vas na Trgu bana Jelačića od 9 do 19 sati!
PPK - fina priča s dva sretna kraja!
Dobrodošli u svijet PPK delikatesa!
 16.09.2019
Najbolje su priče sa sretnim krajem u kojima uživamo zalogaj po zalogaj, po tradicionalnoj recepturi bez soje i glutena. Još je bolja priča ona koju PPK stvara već više od 50 godina, koja nema jedan već dva sretna kraja. PPK - fina priča s dva sretna kraja!
Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja!
Čestitamo sretnim dobitnicima nagradnog natječaja!
 09.09.2019
Nagradni natječaj PPK karlovačke mesne industije „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“ je završen! Sretni dobitnici su: Marina Jež, valentinasimatovic, josip.petrunic, mtonkovic i gajooo_. Zahvaljujemo svim sudionicima i želimo im više sreće idući put!
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji poklon paket PPK delikatesa“
 29.08.2019
PPK karlovačka mesna industrija ove je godine dio Dana piva u Karlovcu koji se održavaju od 30. kolovoza do 3. rujna. Na PPK izložbeno-prodajnom mjestu na Promenadi očekuje vas i foto point, a dijeljenjem fotografija na društvenim mrežama uz zadane hashtagove možete osvojiti poklon paket s PPK delikatesama. Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje:
Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica
Festivalsko jelo Dana piva: PPK Pivska kobasica
 23.08.2019
Uz slasni zalogaj, uživanje u dobrom pivu dobiva sasvim novu dimenziju. Zato je PPK karlovačka mesna industrija za ovogodišnje Dane piva u Karlovcu pripremila nešto posebno – Pivsku kobasicu koja vas očekuje kao dio ekskluzivnog festivalskog menija koji će se po promotivnoj cijeni moći kušati u svim ugostiteljskim objektima u sklopu manifestacije.
Pivac na 6. Međunarodnom festivalu pršuta "Drniš 2019."
Pivac na 6. Međunarodnom festivalu pršuta "Drniš 2019."
 23.08.2019
Proizvođači pršuta iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva okupit će se 23. i 24. kolovoza na 6. Međunarodnom festivalu pršuta u Drnišu. Grupa Pivac na festivalu sudjeluje s ponudom najpopularnijih trajnih suhomesnatih proizvoda dalmatinskog podneblja – Dalmatinskim pršutom, buđolom, pečenicom i pancetom.
PPK Pivska kobasica – zvijezda karlovačkih Dana piva
PPK Pivska kobasica – zvijezda karlovačkih Dana piva
 09.08.2019
Uz slasni zalogaj, uživanje u dobrom pivu dobiva sasvim novu dimenziju. Zato je PPK karlovačka mesna industrija za ovogodišnje Dane piva u Karlovcu pripremila nešto posebno – pivsku kobasicu koja vas očekuje kao dio ekskluzivnog festivalskog menija koji će se po promotivnoj cijeni moći kušati u svim ugostiteljskim objektima u sklopu manifestacije.
Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."
Pivac maloprodaje pobjednik istraživanja "Odabrale mame 2019."
 07.08.2019
Zahvaljujemo svim mamama koje su sudjelovale u istraživanju, ali i svim ostalim vjernim kupcima zbog kojih ćemo i dalje nastaviti raditi na dodatnom podizanju razine kvalitete naših proizvoda i usluge u našim maloprodajama.
Radno vrijeme maloprodaja za Dan domovinske zahvalnosti i Veliku Gospu
Radno vrijeme maloprodaja za Dan domovinske zahvalnosti i Veliku Gospu
 02.08.2019
Za nadolazeće blagdane 05.08. Dan domovinske zahvalnosti i 15.08. Velika Gospa radno vrijeme naših maloprodaja bit će od 07.00 do 12.00 h. Mesnice na tržnicama i trgovačkim centrima prate njihovo radno vrijeme.
Posjetite nas na Porcijunkulovu!
Posjetite nas na Porcijunkulovu!
 30.07.2019
Mesna industrija Vajda i ove je godine sponzor Porcijunkulova, najveće kulturno-turističke manifestacije u Međimurju, koja se održava u Čakovcu od 30. srpnja do 4. kolovoza. Posjetite Vajdinu kućicu na Trgu Republike i odaberite nešto za sebe iz bogate ponude tradicionalnih međimurskih, ali i dalmatinskih delicija.
 Promo cijene povodom 440. rođendana Karlovca!
Promo cijene povodom 440. rođendana Karlovca!
 12.07.2019
Zvjezdano ljeto u Karlovcu ulazi u samu završnicu, a u finalu proslave 440. rođendana Karlovca na Trgu bana Jelačića čeka vas i PPK karlovačka mesna industrija. Od 11. do 13. srpnja od 18 do 22 sata posjetite naš štand lijevo od centralne pozornice i degustirajte naše proizvode, a za ovu prigodu pripremili smo i posebne promotivne cijene. Čekamo vas!
Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac
Stipendije od 2.800 kuna, dodatne pogodnosti i siguran posao budućim mesarima u Grupi Pivac
 26.06.2019
Mjesečna stipendija od 2.800 kuna, besplatni udžbenici, naknada za rad na praksi, mogućnost rada za vrijeme školskih praznika, besplatan obrok za vrijeme rada i prakse, poklon-paketi za Božić i Uskrs te siguran posao nakon školovanja – sve su to pogodnosti koje očekuju buduće mesare u Grupi Pivac.
Najavljen Međunarodni festival balona u Karlovcu
Najavljen Međunarodni festival balona u Karlovcu
 26.06.2019
Festival balona na vrući zrak, koji se održava u sklopu manifestacije „Zvjezdano ljeto“ čiji je sponzor PPK karlovačka mesna industrija, započinje u petak, 28. lipnja i trajat će do nedjelje, 30. lipnja.
PPK sponzor "Zvjezdanog ljeta"
PPK karlovačka mesna industrija sponzor "Zvjezdanog ljeta"
 24.06.2019
PPK karlovačka mesna industrija d.d. ponosni je sponzor manifestacije "Zvjezdano ljeto 2019.", koja je sinoć započela u Karlovcu.
18 milijuna kuna za rekonstrukciju farme junadi Šumbar, u planu i širenje kapaciteta s ciljem osiguravanja što više kvalitetne domaće sirovine
18 milijuna kuna za rekonstrukciju farme junadi Šumbar, u planu i širenje kapaciteta s ciljem osiguravanja što više kvalitetne domaće sirovine
 07.06.2019
PPK karlovačka mesna industrija svečano je obilježila završetak 18 milijuna kuna vrijedne investicije u farmu junadi Šumbar u Rečici, provedene s ciljem kvalitetnijeg poslovanja i dobrobiti životinja.
Započinju 4. Dani dalmatinskog pršuta i vina
Započinju 4. Dani dalmatinskog pršuta i vina
 31.05.2019
U Vrgorcu danas započinje trodnevna eno-gastro manifestacija Dani Dalmatinskog pršuta i vina.
Grupa Pivac u Čakovcu izgradila najsuvremeniju klaonicu i modernizirala proizvodne pogone
Grupa Pivac u Čakovcu izgradila najsuvremeniju klaonicu i modernizirala proizvodne pogone
 25.05.2019

Jedna od najsuvremenijih klaonica u Hrvatskoj i regiji svečano je otvorena u Mesnoj industriji Vajda.

Grupa Pivac na 86. Međunarodnom novosadskom sajmu
Grupa Pivac na 86. Međunarodnom novosadskom sajmu
 12.05.2019
Mesna industrija Braća Pivac i PPK karlovačka mesna industrija sudionice su 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.
Praznik rada obilježen potpisivanjem Kolektivnog ugovora
Praznik rada obilježen potpisivanjem Kolektivnog ugovora
 02.05.2019
Čakovečka Mesna industrija Vajda ove je godine Praznik rada obilježila produljenjem Kolektivnog ugovora.
Dalmatinski pršut Pivac osvojio zlatno odličje na Danima hrvatskog pršuta
Dalmatinski pršut Pivac osvojio zlatno odličje na Danima hrvatskog pršuta
 26.04.2019
Dodjelom nagrada otvorena je najveća manifestacija hrvatskog pršuta na kojoj sudjeluju proizvođači sva četiri certificirana pršuta - istarskog, krčkog, drniškog i dalmatinskog.
Radno vrijeme mesnica na Uskrsni ponedjeljak
Radno vrijeme mesnica na Uskrsni ponedjeljak
 18.04.2019

Poštovani kupci,

 

Sajam hrvatskih zaštićenih proizvoda – Varaždin, 13. travnja
Sajam hrvatskih zaštićenih proizvoda – Varaždin, 13. travnja
 12.04.2019
S ciljem promocije tradicionalnih proizvoda čiji su nazivi zaštićeni i registrirani u Europskoj uniji kao zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla (ZOZP) i zaštićene oznake izvornosti (ZOI), 14. travnja obilježava se Dan zaštićenih hrvatskih autohtonih proizvoda.
5. Dani hrvatskog pršuta  26. i 27. travnja Zagrebu
5. Dani hrvatskog pršuta 26. i 27. travnja Zagrebu
 03.04.2019
Dani hrvatskog pršuta, jedna od ključnih manifestacija za promociju domaćeg pršuta, ove se godine održavaju u Zagrebu, a okupit će dvadesetak hrvatskih proizvođača ove tradicionalne delikatese.
Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama
Oznake kvalitete DOMAĆA SVINJETINA i DOMAĆA JUNETINA potražite u Pivac mesnicama
 22.02.2019
Svježe meso domaćeg podrijetla i vrhunske kakvoće potražite u našim maloprodajnim poslovnicama pod oznakama kvalitete Domaća svinjetina i Domaća junetina.
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Čestitamo sretnim dobitnicima!
 09.01.2019

Nagradni natječaj Grupe Pivac "Podijeli fotku i osvoji pršut" je završen!

 

NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji pršut“
NAGRADNI NATJEČAJ „Podijeli fotku i osvoji pršut“
 21.12.2018

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

 

Božićna bajka Grupe Pivac
Božićna bajka Grupe Pivac
 04.12.2018

Grupa Pivac ove je godine dio Božićne bajke ispred kavane Johann Franck na zagrebačkom Trgu bana Jelačića!

Alen Kajmović na čelu Mesne industrije Vajda
Alen Kajmović na čelu Mesne industrije Vajda
 12.11.2018
Alen Kajmović novi je predsjednik Uprave Mesne industrije Vajda.
Pivac pršut šampion u Drnišu
Pivac pršut šampion u Drnišu
 22.08.2018

Dalmatinski pršut Mesne industrije Braća Pivac iz Vrgorca osvojio je šampionsko zlato na 5.

Naše domaće, sada i ubuduće
Vajda, Pivac i PPK u završnici kampanje Naše domaće, sada i ubuduće
 16.07.2018

Najbolji hrvatski proizvođači prehrambenih proizvoda okupili su se proteklog vikenda na Europskom trgu u središtu Zag

1000 najvećih
Izvrstan plasman Grupe Pivac na rang listi 1000 najvećih
 14.06.2018

Grupa Pivac ostvarila je izvrstan plasman na najnovijoj listi 1000 najvećih koju je objavio poslovni tjednik Lider na

U Vajdi potpisan novi kolektivni ugovor
U Vajdi potpisan novi kolektivni ugovor
 22.05.2018

Naknada troškova prijevoza, topli obrok, otpremnina za odlazak u mirovinu, jubilarne nagrade i stimulativni dio plaće

Vajda udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata
Vajda udvostručuje proizvodnju na farmama kooperanata
 09.05.2018
Mesna industrija Vajda iz Čakovca obilježila je 50. obljetnicu kooperacije s domaćim uzgajivačima svinja te najavila daljnje planove povećanja godišnjeg kapaciteta, koji bi do kraja ove godine trebao porasti na 150.000 tovljenika.

Prodaja

Svi naši kanali prodaje – od vlastite maloprodajne mreže, preko HoReCa kanala do veleprodaje i izvoza - imaju različite potrebe kada je riječ o vrsti proizvoda, usluzi i logistici. Uzimajući to u obzir, fleksibilnošću i raznolikošću ponude brižno radimo na uspostavljanju trajnih poslovnih partnerstva. Razvili smo opsežnu paletu proizvoda prilagođenu suvremenom tržištu, istovremeno pazeći na kvalitetu i raznovrsnost artikala koji će zadovoljiti različite ukuse i potrebe. Proizvodnju, prodaju i logistiku organizirali smo vodeći brigu o tome da robu isporučimo u što kraćem vremenu i pod najboljim uvjetima, osiguravajući tako da nam se kupci uvijek iznova vraćaju, prepoznajući nas kao vodeće stručnjake u sektoru prerade mesa. Za više informacija o uvjetima suradnje, obratite nam se s povjerenjem na ppk@ppk.hr i pivac@pivac.hr.

 

Kooperacija

Naš model kooperacije domaćim uzgajivačima nudi sigurnost u vidu fiksne otkupne cijene po kilogramu prirasta i uz to najmanje tri turnusa godišnje, što im omogućava optimizaciju proizvodnje. Zahvaljujući tome, kao i kratkim rokovima isplate, uzgajivači su nas prepoznali kao pouzdane partnere. Zadovoljstvo naših kooperanata od iznimne nam je važnosti. Njihov rast i širenje proizvodnje jamči nam dugoročnu i uspješnu suradnju i poslovanje. Za više detalja o modelu kooperacije Grupe Pivac, slobodno se obratite na: info@vajda.hr

Zlatar Bistrica
Ulica Vladimira Nazora 2, 49247, Zlatar Bistrica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644547
Oriovac
Frankopanska ulica 8, 35250,, Oriovac
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h I blagdani 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO
Telephone
0914644694
Pula 4
Ul. Ivana Matetića Ronjgova 4, 52100,, Pula
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644756
Kutina
Ulica Kralja Petra Krešimira IV 9, 44320,, Kutina
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644628
Mali Lošinj
Veloselska 20, 51550, Mali Lošinj
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 I sub 07:00 - 17:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644762
Zadar Gaženica
Benkovačka cesta 4, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 -21:00h
Telephone
0914644815
Dugo selo
Josipa Zorića 12,10370, Dugo Selo
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 7:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644595
Zagreb Savica 2
Lastovska 38,10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 17:00 I ned: 07:00 - 12:00
Telephone
0914644511
Ivankovo
Gorjani 3, 32281, Ivankovo
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h I praznik 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO
Telephone
0914644543
Ravna Gora
Vatrogasna 6, 51314, Ravna Gora
Work hours:
Radno vrijeme: pon i sri: 10:00 - 17:00 I utorak, četvrtak i petak: 07:00 - 14:00 I subota: 07:00 - 13:00 I nedjelja i blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644545
Zagvozd
Ulica dr.F.Tuđmana 33, 21270, Zagvozd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644779
Desinić
Trg Sv.Jurja 9, 49216, Desinić
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644632
Vukovar-Borovo
Hrvatskog zrakoplovstva 2, 32227, Borovo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 – 20:00h
sub 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644544
Ivanić Grad 2
Savska 91A,10310, Ivanić Grad
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644623
Dubovac Karlovac
Eugena Kumičića 1, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 I subota 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00
Telephone
0914644804
Orahovica
Trg Sv. Florijana 4, 33515, Orahovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00
subota 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00
Telephone
0914644538
Krapina
Trg Ljudevita Gaja 18, 49000, Krapina
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644537
Čazma
Ulica Kralja Tomislava 12, 43240, Čazma
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644509
Sv.Ivan Zelina
Braće Radića bb, 10380, Sveti Ivan Zelina
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644536
Mala Subotica
Glavna 29, 40321, Mala Subotica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 19:00 h I sub 07:00 – 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
091/464-4535
Vajda Mursko Središće
Trg bana Josipa Jelačića 7, 40315, Mursko Središće
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 19:00 h I sub 07:00 - 17:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644518
Poreč
Budičina 3, 52440, Poreč
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644887
Makarska - Uglovnica
Molizanskih Hrvata 56, 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon – sub: 06:30 – 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644631
Stubičke Toplice
V.Šipeka 22, 49240, Stubičke Toplice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644978
Županja
Veliki Kraj 84, 32270, Županja
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 15:00 h I sub 08:00 - 13:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 08:00 - 13:00 h
Telephone
0914644691
Otok - Slavonija
Kralja Petra Krešimira IV 23, 32252, Otok-Slavonija
Work hours:
Radno vrijeme: pon-sub 7:00 - 20:00 h I nedjelja 7.00 - 12:00 I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644692
Donji Kraljevec
Kolodvorska 29, 40320, Donji Kraljevec
Work hours:
Radno vrijeme: pon – pet 07:00 – 19:00 I sub 07:00 - 17:00 h I nedjelja NE RADIMO I praznik: 07:00-12:00
Telephone
0914644534
Stobreč
Svetog Lovre 2, 21311, Stobreč
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644956
Čačinci
Trg dr. Franje Tuđmana bb, 33514, Čačinci
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644532
Mesnica Varaždinske Toplice
Trg Republike Hrvatske 1, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644514
Križevci
Kralja Tomislava 1, 48260, Križevci
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 15:00 h I sub 08:00 - 13:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 08:00 - 13:00 h
Telephone
0914644620
Stara Mokošica
Uz Jadransku cestu 17, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 17:00 h I nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00
Telephone
0914644513
Sisak 2
Stjepana i Antuna Radić 46, 44000, Sisak
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 19:00 |sub 07:00 - 14:00| nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644508
Petrinja 2
Turkulinova 27, 44250, Petrinja
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 19:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644619
Pitomača
Trg kralja Tomislava 18, 33405, Pitomača
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h I nedjeljom NE RADIMO I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644622
Zagreb Špansko
Dobriše Cesarića 71, 10 000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 13:00 h
Telephone
0914644512
Rovinj
Mattea Benussija 13, 52210, Rovinj
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644885
Pregrada
Janka Leskovara 7, 49218 , Pregrada
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644503
Zagreb Vajda 3
Šubićeva 40, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 | nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644528
Zagreb Vajda 2
Koledinčka bb, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644527
Zagreb Vajda 1
Braće Cvijića 3, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 15:00 |sub 07:00 - 14:00 |nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644526
Varaždin Vajda 2
Gundulićeva 6, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 19:00 h|sub 07:00 - 14:00 h| nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0914644523
Varaždin Vajda 1
A. Šenoe 12a, 42000, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 13:00 h| nedjelja i blagdani 07:00 - 11:00 h
Telephone
0914644522
Nedelišće Vajda
M. Viljevca 2a, 40305, Nedelišće
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 17:00 |sub 07:00 - 13:00| nedjelja i blagdani NE RADIMO
Telephone
0914644521
Čakovec Vajda 5
Mihovljanska 48, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 – 20:00 h I nedjelja i blagdani - ne radimo
Telephone
0914644519
Čakovec Vajda 3
Uska 1, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 -17:00 h I sub 07:00 - 13:00 h| nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0916464517
Čakovec Vajda 2
V. Morandinija 17, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon 07:00 - 12:00 h I uto - pet 07:00 - 14:00 h|sub 07:00 - 13:00 h |nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644516
Čakovec Vajda
Zagrebačka 4, 40000, Čakovec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 20:00 h|nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644515
Slatina
Trg Sv. Josipa 5a, 33520, Slatina
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 17:00 h|nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644506
Virovitica
Trg fra Bonifacija Gerbera bb, 33000, Virovitica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644624
Vajda Koprivnica 2
Trg Kralja Zvonimira 27, 48000, Koprivnica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644507
Pleternica
Mlinska 31, 34310, Pleternica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 17:00 h | nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644695
Pula 3 diskont
Rikarda Katalinića Jeretova 17, 52100, Pula
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h|subota 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644679
Zlatar
Trg slobode 6, 49250, Zlatar
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644504
Klinča Sela
Okićko naselje 4, 10452, Klinča Sela
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00 h
sub: 07:00 - 13:00 h
blagdani: 07:00 - 12:00 h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644675
Velika Gorica 2
Zagrebačka 29, 10410, Velika Gorica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h| sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644627
Bednja
Trakošćanska 14, 42253, Bednja
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644501
Zabok
Matije Gupca 75, 49210, Zabok
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644641
Nova Gradiška
Strossmayerova 1, 35400, Nova Gradiška
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h|sub 07:00 - 17:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644607
Vajda Novi Marof
Zagrebačka 22, 42220, Novi Marof
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 14:00 h| subota 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644865
Križ
Zagrebačka 13, 10314, Križ
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644606
Klanjec
Lijepe Naše 36, 49290, Klanjec
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644883
Split 3 Pothodnik
Ruđera Boškovića - Pothodnik bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 7:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 -12:00 h
Telephone
0914644689
Donja Stubica
Golubovečka 6, 49240, Donja Stubica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644881
Koprivnica
Trg bana Josipa Jelačića 15, 48000, Koprivnica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 19:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i praznici NE RADIMO
Telephone
914644605
Hum na Sutli
Hum na Sutli 163, 49231, Hum na Sutli
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet 07:00 - 20:00 h I sub 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644880
Vinkovci
Duga 88, 32100, Vinkovci
Work hours:
Radno vrijeme: pon-pet 8:00 - 15:00 h I sub 08:00 - 13:00 h I nedjelja NE RADIMO I Praznici 08:00 - 13:00 h
Telephone
0914644690
Đurđevac
Stjepana Radića 28, 48350, Đurđevac
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644603
Virje
Trg bana Josipa Jelačića 2, 48326, Virje
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644614
Špišić Bukovica
Petra Preradovića 9, 33404, Špišić Bukovica
Work hours:
Radno vrijeme: pon - pet: 07:00 - 20:00 h | sub: 07:00 - 14:00 I nedjelja i blagdani - 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644613
Stankovci
Stankovci 82, 23422, Stankovci
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 13:30 h I praznici 07:00 - 12:00 h I nedjelja NE RADIMO
Telephone
0914644604
Bjelovar 2
Matice hrvatske 12, 43000, Bjelovar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644616
Lepoglava
Trg hrvatskih Pavlina 3, 42250, Lepoglava
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644611
Vajda Prelog
Glavna 59, 40323, Prelog
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644612
Vajda Ludbreg
Alojzija Stepinca 16, 42230, Ludbreg
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644987
Garešnica
Vladimira Nazora 9, 43280, Garešnica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644994
Bol 2
Domovinskog rata 72, 21420, Bol
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 7:00 - 14:00h
sub: 7:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644639
Vidovec
Stjepana Radića 26, 42205, Vidovec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644636
Diskont Dubrovnik
Obala Pape Ivana Pavla II br.13, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 7:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani - NE RADIMO
Telephone
0914644533
Vinica
Marčan, Vinička 5, 42207, Vinica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644638
Sračinec
Varaždinska 180, 42209, Sračinec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644637
Lipik
Trg Kralja Tomislava 1, 34551, Lipik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644979
Split Brodarica
Domovinskog rata 31, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644948
Vir
Borisa Krnčevića 13, 23234, Vir
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:3h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644925
Ivanec
Mirka Maleza 12, 42240, Ivanec
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644973
Bjelovar
Ivše Lebovića 13, 43000, Bjelovar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644962
Sv. Filip i Jakov
Kralja Petra Krešimira 1, 23207, Sv. Filip i Jakov
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 13:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644965
Jastrebarsko 2
Dr. Franje Tuđmana 28,10450, Jastrebarsko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644963
Požega
Matice hrvatske 19, 34000, Požega
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644961
Žminj
Pazinska cesta 2/f, 52341, Žminj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644771
Zagreb Mamutica
Božidara Magovca 21, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 07:00 - 12:00h

Telephone
0914644934
Grubišno Polje
Nikole Šubića Zrinskog 13, 43290, Grubišno Polje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644933
Okučani
Kardinala Blaženog Alojzija Stepinca 34, 35430, Okučani
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644943
Novska
Kralja Tomislava 10, 44330, Novska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644942
Pakrac
Trg 76. Bataljuna 2, 34550, Pakrac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644940
Sisak
Stjepana i Antuna Radića 17, 44000, Sisak
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644938
Daruvar
Josipa Jelačića 14, 43500, Daruvar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644939
Vrbovsko
Ivana Gorana Kovačića, 51326, Vrbovsko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644941
Zagreb tržnica Volovčica
Trg Volovčice 1, Tržnica Volovčica, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644936
Zagreb Jarun 2
Boks 1 i 2 - Pakoštanska 5, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644861
Umag
Tribje 2, 52470, Umag
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 08:00 - 15:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 - 13:00h
Telephone
0914644828
Zagreb Trešnjevka 2
Trešnjevački trg bb, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644860
Sunja
Matije Gupca 17, 44210, Sunja
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644848
Dubrovnik Lapad 2
Iva Vojnovića 52, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
subota: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644850
Matulji
Trg Maršala Tita 1, 51211, Matulji
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644086
Viškovo
Viškovo 147, 51216, Viškovo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
subota: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644844
Pazin
25. Rujna br. 10, 52000, Pazin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 7:30 - 14:00h
pet- sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644684
Labin
Karla Kranjca 11/4c, 52220, Labin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjeljom i blagdanima: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644085
Komin
Obala Stjepana Radića 103, 20344, Komin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 13:30h
sub: 07:00 - 14:30h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644682
Popovača
Trg Grofova Erdodyja 34, 44317, Popovača
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00 h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644081
Zagreb Utrine 2
Tržnica Utrine-kiosk 005-T, Barčev trg 16, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644608
Dvor
Hrvatskog proljeća 1 b, 44440, Dvor
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644648
Brinje
Frankopanska 62b, 53260, Brinje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644649
Sinj
Matićeva 12, 21230, Sinj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644890
Kamenmost
Kamenmost 164, 21262, Kamenmost
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644875
Lekenik
Zagrebačka 77. 44272, Lekenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00h
sub: 08:00 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644874
Solin 2
Kralja Zvonimira 68. 21210, Solin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 08:00 - 20:00h
sub: 08:00 - 17:00h
nedjelja: 08:00 - 12:00h
Telephone
0914644873
Lovran
Šetalište maršala Tita 41, 51415, Lovran
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644928
Rogoznica
Ante Starčevića 22, 22203, Rogoznica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644927
Makarska Velo Brdo
Velo Brdo 1, 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644926
Rakovica
Rakovica 27, 47245, Rakovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644791
Bakar
Primorje 76, 51222, Bakar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:30 - 14:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644843
Kraljevica
Zrinski trg 11, 51260, Kraljevica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644924
Šibenik 7
Zadarska 1, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 07:00 - 13:30h
pet i sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja: NE RADIMO
Blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644921
Crikvenica
Vinodolska 10, 51260, Crikvenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644923
Šibenik 5 tržnica
Tržnice Draga bb, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644733
Hrvatska Kostajnica
Vladimira Nazora 20, 44430 , Hrv. Kostajnica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644857
Split Marmontova
Kraj sv. Marije 8, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:00 - 19:00h
sub: 06:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644851
Topusko
Lipa 33, 44415, Topusko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644870
Turanj
Turanj 4, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644869
Ozalj
Trg braće Radića 1, 47280, Ozalj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644868
Split 3 tržnica
Bušićeva bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:30h
Telephone
0914644816
Duga Resa
Jozefinska cesta br.9, 47250, Duga Resa
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644871
Gospić
Nikole Tesle bb, 53000, Gospić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644813
Ugljan
Ugljan centar b.b., 23275, Ugljan
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
ned i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644842
Preko
Preko b.b., 23273, Preko
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644841
Gradac
Jadranska 67, 21330, Gradac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644859
Kistanje
Hrvatskih Branitelja bb, 22305, Kistanje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644858
Split Sućidar 3
Valpovačka 3, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 -13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644728
Pirovac
Kralja Tomislava bb, 22213, Pirovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644788
Dicmo
Prisoje 44, 21232, Dicmo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644723
Gvozd
Kralja Petra Svačića 20 a, 44410 , Gvozd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644811
Zadar Bili brig
Put Pudarice 13c, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 12:00h
Telephone
0914644822
Donji Lapac
Trg Nikole Tesle 5, 53250, Donji Lapac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644853
Delnice
Lujzijanska cesta 49, 51300, Delnice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 17:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644838
Glina
Stjepana i Antuna Radića 20, 44400, Glina
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 -19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644837
Vojnić
Stjepana Radića 3, 47220, Vojnić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644836
Komiža
Hrvatskih mučenika 7, 21485, Komiža
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644835
Bibinje
Bibinje 4b, 23205, Bibinje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:30 h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
023/239-030
Ploče tržnica
Vladimira Nazora 22, 20340, Ploče
Work hours:
Radno vrijeme:
pon: 07:00 - 17:00h
uto-sub: 07:00 -20:00h
Nedjelja i blagdani: 7:00 - 12:00h
Telephone
0914644826
Zagreb, tržnica Dubrava
Koledinečka bb, 10040, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644832
Karlovac tržnica
Trg Hrvatskih branitelja 2, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 13:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 10:00h
Telephone
0914644801
Dugi rat
Poljička cesta 133, 21315, Dugi rat
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644760
Vrgorac
Hrvatskih velikana 49, 21276, Vrgorac
Work hours:
radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00
nedjelja: 7:00 - 12:00
Telephone
0914644700
Vrgorac diskont
Težačka 13, 21276, Vrgorac
Work hours:
Radno vrijeme pon - sub 07:00 - 20:00|Nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h|
Telephone
0914644818
Mokošica Nova
Od Izvora 76, 20236, Mokošica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644773
Dubrovnik Lapad
Marka Marulića 13, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 07:00 – 13:30h
pet - sub: 07:00 – 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644820
Karlovac PPK diskont
Selce 33 , 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644817
Cavtat Zvekovica
Uz stari put 8, 20210, Cavtat - Zvekovica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644819
Udbina
Stjepana Radića 4, 53234, Udbina
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 14:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: NE RADIMO
Telephone
0914644814
Otočac Lidl
Kralja Zvonimira 4, 53220, Otočac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 08:00 - 21:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 16:00h
Telephone
0914644888
Knin Lidl
4. gardijske brigade 42, 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 08:00 - 21:00h
nedjelja: 08:00 - 14:00h
bagdani: 7:00 - 16:00h
Telephone
0914644807
Ogulin
Vladimira Nazora 5 47300, Ogulin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644806
Slunj
Plitvička 10, 47240, Slunj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644805
Karlovac 2 Grabrik
Ul. kralja Zvonimira 1, 47000, Karlovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon-pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644802
Korenica
Josipa Jovića 2, 53230, Korenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 08:00 - 18:00h
sub: 08:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 - 12:00h
Telephone
0914644800
Kaštel Sućurac
Trg palih za domovinu 4, 21212, Kaštel Sućurac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon -sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644799
Zagreb, tržnica Trešnjevka
Tresnjevački trg 2 -kiosk 1, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 7:00 - 13:30h
pet - sub: 7:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644798
Zagreb, tržnica Utrine
Barčev Trg 16-boks 009, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644797
Zagreb Vajda, tržnica Dolac
Dolac 2-boks 55./tržnica, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 14:00 h |nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644548
Zagreb Branimirova
Branimirova 67 - boks 08, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644795
Trpanj
Kralja Tomislava 20 A, 20240, Trpanj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644793
Solin
Petra Krešimira IV br.24, 21210, Solin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644792
Obrovac
A. Starčevića 1, 23450, Obrovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 14:00h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644790
Skradin
Aleja skradinskih svilara br. 15, 22222, Skradin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644782
Senj
Ruminja vrata 1, 53270, Senj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644787
Posedarje
Ivana Gorana Kovačića 4, 23242, Posedarje
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 6:30 - 13:30h
sub: 06:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644786
Novalja - Pag
Slatinska 36, 53291, Novalja
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 13:30h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644785
Privlaka
Privlaka Grbići 67 , 23233, Privlaka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - čet: 07:00 - 13:30h
pet i sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644784
Pag
Braće Andrijića bb, 23250, Pag
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 13:30h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 – 12:00h
Telephone
0914644783
Gruda
Gruda 140, 20215, Gruda
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 07:00 - 13:00h; 16:00 - 19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644780
Kaštel Kambelovac
Cesta dr.F.Tuđmana 385, 21214, Kaštel Kambelovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644778
Selca (otok Brač)
Tome Didolića 22, 21425, Selca
Work hours:
Radno vrijeme: pon - sub 07:00 - 12:00 h i 17:00 - 19:00 h I nedjelja i blagdani 07:00 - 12:00 h
Telephone
0914644777
Blato
Ulica br.1/11, 20271, Blato
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 – 15:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644776
Trogir 2 diskont
Put Kapalice bb, 21220, Trogir
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 16:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644775
Biograd 2
Nova Tržnica bb, 23210, Biograd
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644774
Metković 2
Kneza Branimira 10, 20350, Metković
Work hours:
Radno vrijeme:
pon 07:00 - 17:00h
uto - sub 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644772
Starigrad Paklenica
Ulica dr. Franje Tuđmana bb, 23244, Starigrad Paklenica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644821
Otok ( kod Sinja )
Alojzija Stepinca 1, 21238, Otok
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644768
Kukljica
Kukljica bb, 23271, Kukljica
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 13:00h
sub: 07:00 – 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:30h
Telephone
0914644767
Kupari
Vukovarska bb, 20207, Mlini
Work hours:
Radno vrijeme:
pon 7:00 - 17:00h
uto - sub: 07:00 – 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644766
Kaštel Novi
Cesta dr.Franje Tuđmana 1058, 21217, Kaštel Novi
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644765
Trilj 2
Kralja Tomislava 46, 21240, Trilj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644764
Šolta
Trg Gustrina 16, 21430, Grohote
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644763
Sukošan
Hrvatskih branitelja 5, 23206, Sukošan
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 14:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644761
Vela Luka
Obala 4 br.15, 20270, Vela Luka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 -20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644758
Korčula
Lumbarajska cesta br.4., 20260, Korčula
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644757
Split Trstenik
Ulica Moliških Hrvata 7, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644755
Opuzen
Stanka Parmaća 10, 20355, Opuzen
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644754
Pučišća
Porat bb, 21412, Pučišća
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 12:00h; 17:00 -19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644753
Gračac diskont
Park dr. Franje Tuđmana 1, 23440, Gračac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub: 07:00 - 15:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644752
Šestanovac
Šestanovac bb (kod pošte), 21250, Šestanovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:30h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644751
Vrlika
Hrvoja Vukčića Hrvatinića 23, 21236, Vrlika
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644750
Proložac
Donji proložac bb, 21264, Donji Proložac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -13:30h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644748
Sinj diskont
Put Ferate 1, 21230, Sinj
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644746
Omiš diskont
Vukovarska 40, 21310, Omiš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644745
Cista Provo
Cista Provo bb, 21256, Cista Provo
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644744
Orebić
Ul.bana Josipa Jelačića br. 78, 20250, Orebić
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:00h; 16:00 - 19:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644742
Šibenik diskont
Ul. Bana Josipa Jelačića br. 86, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644741
Imotski diskont
Bruna Bušića 27, 21260, Imotski
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644740
Omiš Pazar
Marka Marulića bb, 21310, Omiš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644739
Ston
Put Malog Stona br.1, 20230, Ston
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet. 07:00 - 20:00h
sub. 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644738
Vis
Šetalište stare Isse 19, 21480, Vis
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 – 13:00; 17:00 – 19:00h
sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644737
Makarska diskont
Zrinsko-Frankopanska br.46 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644736
Split Stari Pazar 3
Stari Pazar bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:00h
sub: 06:30-13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:00h
Telephone
0914644735
Zadar 6 Melada
Benka Benkovića 1, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 6:30 - 13:30h
sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:00 - 11:00h
Telephone
0914644734
Metković
Don Radovana Jergovića 1/1, 20350, Metković
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644731
Dubrovnik Gruž
Obala S.Radića 19, 20000, Dubrovnik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet 07:00 – 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644730
Kaštel Stari
Ivana Danila 56 , 21216, Kaštel Stari
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644729
Starigrad (otok Hvar)
Stari Grad bb, 21460, Stari Grad
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 7:00 - 12:00; 17:30 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 08:00 – 12:00h
Telephone
0914644727
Šibenik 2
Stjepana Radića 54, 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjeljom i blagdanima: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644726
Split Brda
Mostarska bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:0h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:30h
Telephone
0914644725
Hvar
Ulica Hanibala Lucića 4, 21450 - Hvar, Hvar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 7:00 - 12:30h; 16:30 - 19:30h
nedjelja i blagdani: 8:00 - 12:00h
Telephone
0914644724
Jelsa
Autobusni kolodvor, 21465, Jelsa
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 7:00 - 13:00; 17:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 8:00 – 11:00h
Telephone
0914644849
Zadar 5 Kalelarga
Dalmatinskog sabora 2, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 7:00 - 11:00h
Telephone
0914644721
Split Stari Pazar 2
Stari Pazar bb, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
blagdani: 06:30 - 11:30h
Telephone
0914644720
Zadar 4 Put Petrića
Put Petrića 51 , 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 13:30 h
sub: 7:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644719
Zadar 3 Relja
Zrinsko-frankopanska 1, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13.00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00h
Telephone
0914644718
Šibenik 1
Nova tržnica bb , 22000, Šibenik
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30-13:30h
nedjeljom i blagdanima: NE RADIMO
Telephone
022/215-072
Vodice
Artina 1, 22211, Vodice
Work hours:
Radno vrijeme:
pon -sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644717
Split Skalice
Table bb , 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:00h
Telephone
0914644715
Biograd n/m
Trg H.Velikana 1, 23210 , Biograd n/m
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644714
Drniš
A.Mihanovića 13 , 22320, Drniš
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644713
Zadar 2 Murvička
Put Murvice bb, 23000, Zadar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:30 - 20:00h
sub: 6:30 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644712
Opatija
Maršala Tita br.82, 51410, Opatija
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:00 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644827
Rijeka 2 Brajda
Tržnica Brajda paviljon prizem. 9 - 51000, Rijeka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644829
Pula
Narodni trg 9, 52100, Pula
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644711
Rijeka Placa
Centar tržnica paviljon 2, 51000, Rijeka
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 13:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644830
Split Stari Pazar 1
S.Pazar bb/Nathodnik, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
Nedjelja: 06:30 -11:00h
Telephone
0914644710
Knin 2
Resičina 2 , 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644709
Split Sućidar
Vinkovačka 6, 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 06:30 - 13:00h
Nedjelja i blagdani: 06:30 - 11:00h
Telephone
0914644708
Split Pujanke
Pujanke 24/2 , 21000, Split
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 20:00h
sub: 07:00 - 17:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 -12:00h
Telephone
0914644707
Supetar
Terminal 1 , 21400, Supetar
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 07:00 - 19:00h
sub:07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644706
Benkovac
A. Starčevića 2C, 23420, Benkovac
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - pet: 06:00 -14:00h
sub: 06:00 - 13:00h
nedjelja: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644705
Knin 1
Dr.Franje Tuđmana 30, 22300, Knin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 -14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644704
Makarska 2
Kalelarga 13 , 21300, Makarska
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00 h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 11:00 h
Telephone
0914644083
Baška Voda
Obala Sv. Nikole 9 , 21320, Baška Voda
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 6:30 - 13:00h
blagdani: 07:00 - 12:00h
nedjelja: NE RADIMO
Telephone
0914644702
Ploče
Vladimira Nazora 41 , 20340, Ploče
Work hours:
Radno vrijeme:
pon: 7:00 - 17:00 h
uto - sub: 07:00 - 20:00 h
nedjelja: 7:00 - 12:00 h
Telephone
0914644701
Zagreb Dolac
Dolac 2-boks 44./tržnica, 10000, Zagreb
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 14:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644796
Kutjevo
Trg graševine 2, Kutjevo
,
Work hours:
Radno vrijeme:
Pon-pet: 7:00-20:00 I sub: 7:00 -17:00 I nedjelja i praznici: 7:00-12:00
Telephone
0914644769
Karlovac Banija
Ulica Ante Starčevića 28 A, Karlovac
Work hours:
PON-PET:07-20h, SUB:07-14h, NED i PRAZNIK:07-12h
Telephone
0914644803
Velika
Franje Tuđmana 24, 34330 Velika, Velika
Work hours:
PON - PET: 07:00 – 20:00, SUB:07:00 – 17:00, NEDJELJA I PRAZNIK: 07:00 – 12:00
Telephone
0914644510
Nova Kapela
Kralja Tomislava 1A, 353410 Nova Kapela, Nova Kapela
Work hours:
RADNO VRIJEME: pon - pet: 07:00-20:00 I sub: 07:00 - 17:00 I nedjelja i praznik: 07:00-12:00
Telephone
0914644696
Kloštar Podravski
Kralja Tomislava 13, 48362 Kloštar Podravski , Kloštar Podravski
Work hours:
RADNO VRIJEME: pon – pet: 07:00 – 20:00 I sub: 07:00 – 14:00 I nedjelja i blagdani: 07:00 – 12:00

Telephone
0914644156
Krk
Šetalište Sv. Bernardina 3, Krk, Krk
Work hours:
RADNO VRIJEME: Ponedjeljak: 07:00 – 13:00 h I Utorak – Petak: 07:00 – 14:00 h I Subota: 07:00 – 13:00 h I Nedjelja: 07:00 – 12:00 h
Telephone
0914644895
Vajda Varaždin 4
Zagrebačka 53a
, Varaždin
Work hours:
Radno vrijeme:
pon - sub: 07:00 - 20:00h
nedjelja i blagdani: 07:00 - 12:00h
Telephone
0914644823
No front page content has been created yet.
Follow the User Guide to start building your site.