Dolazak Hrvata u Uniju #tweetup

 

Svitu moj, ča bi van reka nego; vridilo je, vridilo je čekat i dočekat naš ulazak u Uniju. Nakon što se tog dana na plavom nebu ukaže 28. sjajna zvjezdica, sve ruže ove zemlje će procvasti, sunce će obasjati i najtamnije planinske prijevoje, a u Zagori će zaoriti ganga kao nikad prije. Kod nas će se pršuti sami soliti, panceta će izgledati kao adidas logo, a kraški vrat će imati i zlatnu mrežicu ako treba. Napokon će sve biti „wünderbar“. Da bismo svi zajedno bili pripremljeni za te drastične promjene, potrebno se još jednom pri samom završetku educirati. Mjesecima smo razmišljali, planirali i istraživali najboljeg kandidata za ovu edukaciju. Nakon što nas je u konobi ogrijalo sunce nakon tri marčanske bure, zaključili smo da ta iznimna čast mora pripasti jednom i jedinstvenom profesoru Pervanu.

23. svibnja, ljeta Gospodnjeg 2013. u 20h po srednjoeuropskom vremenu u prostorijama Vip cluba (Trg bana Jelačića 9) održat će se završna edukacija o svim prednostima i ponekim nedostacima našeg ulaska u Europsku uniju.  Za održavanje maksimalne koncentracije na predavanju pobrinut ćemo se mi, odnosno naši proizvodi. Vaša će nepca uživati u pršutu i ostalim delicijama kako i priliči ovako velikim događajima.

Znanje je moć! Zato iskoristite ovu priliku i prijavite se na #PivacEU edukaciju i pripremite se na neizbježne promjene. Svi koji se pojavite u limitiranim izdanjima Pivac majica imat ćete specijalan tretman. Naravno, najbolji učenici iz prvog reda koji budu najaktivniji mogu se nadati da će kući ponijeti neki proizvod iz naše konobe, a oni najlošiji mogu se nadati da će ih dopasti prošek ili teran. A znamo da se s time ne može daleko dogurati, barem ne u Uniji. Pripremite pitanja, uvježbajte gas i vidimo se na edukaciji sezone.

Zbog novonastale situacije i nove primjene pršuta u liječenju odlučili smo napraviti mali nagradni natječaj #prsutnacelo najbolje ćemo nagraditi na #PivacEU

Broj mjesta na #tweetup je ograničen, ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu >> prijavite se.

Komentirajte